Nazilli

Nazilli

Son dakika nazilli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nazilli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nazilli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazilli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazilli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.055 nazilli haberi bulunmuştur. Tüm nazilli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var
Yeşil reçete' operasyonunda 10 şüpheli adliyede! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan doktor, hastane çalışanı, eczacı kalfalarının da aralarında olduğu 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
8.01.2024 Gündem
Süper Lig ekibine puan silme cezası
Süper Lig ekibine puan silme cezası TFF Kulüp Lisans Kurulu, eksikleri bulunan ve tanınan süre içerisinde bu eksiklerini gidermeyen kulüplere 3 puan silme cezası verdi.
30.11.2023 Süper Lig
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu
Otelde odasında korkunç cinayet! Sevgilisini asit dökerek katletti: Cani için istenen ceza belli oldu Korkunç olay Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. Otel odasında tartıştığı Özbekistan uyruklu sevgilisi Sojıda Kalandorova'nın (27) üzerine asit dökerek ölümüne neden olan, onun kız arkadaşı Kırgızistan uyruklu Sarvınaz Kharullaeva'yı (23) da yaralayan tutuklu Özgür Günden (45) hakkında 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 16 yıl, 'kasten yaralama'dan ise 3 yıla kadar olmak üzere toplam 19 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
30.11.2023 Gündem
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu
Beste'nin sır sonu! Herkes tanıyordu, banyoda bu halde bulundu Nazilli’de yakınlarının haber alamadığı 35 yaşındaki kadın, çilingir yardımı ile girilen evinde ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda Beste İçel adlı hayvansever kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye alındı.
3.11.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Gündem
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı
Aydın'ın iki ilçesinde şap nedeniyle 21 mahalle karantinaya alındı Aydın'ın Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde toplam 21 kırsal mahalle, bazı büyükbaş hayvanlarda şap hastalığı görülmesi üzerine hayvan hareketliliği yasaklanarak, karantinaya alındı.
20.07.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Komşuların evde baygın bulduğu Adanur öldü! Eşi itiraf etti
Komşuların evde baygın bulduğu Adanur öldü! Eşi itiraf etti Aydın’ın Nazilli ilçesinde, evinde komşuları tarafından darbedilmiş olarak baygın halde bulunan Adanur Arslan (24), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis merkezine gidip, eşini darbettiğini söyleyen Muhammed Arslan, (26) gözaltına alındı.
5.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da 'Gençlik Buluşması' programına katıldı. Erdoğan, "Sizlerle beraber omuz omuza yürümeyi nasip ettiği için rabbime şükrediyoruz. Bay bay Kemal'de teröristlerle omuz omuza işte fark bu. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim bunlara demokrasi dersini inşallah sandıkta verecek. Allah'ın izniyle 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin." ifadelerini kullandı.
5.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nazilli programı sonrası meydanları dolduran on binlerce kişiye sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.
4.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
TOKİ Aydın kura sonuçları 2023! Aydın TOKİ çekilişi ne zaman 2023, Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? Aydın TOKİ kura çekimi-isim listesi!
TOKİ Aydın kura sonuçları 2023! Aydın TOKİ çekilişi ne zaman 2023, Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? Aydın TOKİ kura çekimi-isim listesi! Aydın TOKİ çekilişi ne zaman 2023, TOKİ Aydın kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Ocak ayının sonuyla birlikte Aydın kura çekimleri tamamlanacak. TOKİ Aydın başvurusunda bulunanlar TOKiAydın kura çekilişi ile TOKİ Aydın kura çekimi canlı izleme detaylarını sorgulamaya başlandı. TOKİ resmi internet sayfası üzerinden canlı yayınlanan TOKİ kurası YouTube sayfası üzerinden de takip edilebiliyor. 30 Ocak'ta TOKİ Aydın Merkez, Söke, Nazilli, İncirliova ilçelerinde çekiliş düzenlenecek. Peki, Aydın TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta, TOKİ Aydın kura sonuçları ne zaman açıklanacak, isim listesi belli mi? İşte Aydın TOKİ nihai isim listesi sorgulama ekranı ve TOKİ Aydın kura sonuçları…
30.01.2023 Ekonomi
Aydın’daki patlamada tutuklu sayısı 4’e yükseldi
Aydın’daki patlamada tutuklu sayısı 4’e yükseldi Aydın’ın Nazilli ilçesindeki dönercide geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrası devam eden soruşturmada tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
1.01.2023 Gündem
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
30.12.2022 Vatan TV
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyon mesajı: Karadan da tepelerine bineceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının başında Düzce depremi ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Deprem Gölyaka'da çok sayıda binada hasara yol açmakla birlikte hamdolsun vahim bir yıkım ve kayıpla karşılaşmadık" dedi. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen hava harekatının sadece başlangıç olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En uygun zamanda karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı sonrasında 'Esad ile görüşme olabilir mi?' sorusuna "Olabilir, siyasette küslük ve dargınlık olmaz" yanıtını verdi.
23.11.2022 Siyaset
7 çocuk annesi 68 yaşındaki kadın asılı halde bulundu
7 çocuk annesi 68 yaşındaki kadın asılı halde bulundu Aydın'ın Nazilli ilçesinde 7 çocuk annesi 68 yaşında bir kadın evinin arka kısmındaki odunlukta komşuları tarafından asılı halde bulunurken, ambulansla hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.
18.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nazilli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazilli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.