Kaçırıldı

Kaçırıldı

Son dakika kaçırıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçırıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçırıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçırıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçırıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.442 kaçırıldı haberi bulunmuştur. Tüm kaçırıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?' Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024 Gündem
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada
Pendik'te bıçak zoruyla genç kızı alıkoydu! O anlar kamerada Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Vatan TV
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı
Pendik'te korku dolu anlar! Genç kadını bıçakla taksiye bindirip kaçırdı Pendik'te genç bir kadın bıçaklı bir şahıs tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.05.2024 Gündem
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi Adana’da 4 ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi de 25 bin dolar fidye istediklerini söyledi. Eşi kaçırılan Salih İsmail, "Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.
21.02.2024 Gündem
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı
Kadıköy'de içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis kaçırıldı Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir siteden öğrenci alan ve içinde yaklaşık 10 öğrencinin olduğu servis, yaya gelen bir kişi tarafından kaçırıldı. Servisin kaçırılışı güvenlik kamerasına yansırken, servis Pendik'te bulundu. Servisteki öğrencilerin ise şüpheli tarafından bir süre sonra servisten indirildiği öğrenildi. Servisi kaçıran şüpheli ise aranıyor. (DHA)
4.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması! "Pazar günü öğreneceksiniz" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul adayının pazar günü açıklayacaklarını belirterek yerel seçim sürecine ilişkin önemli mesajlar da verdi.
4.01.2024 Gündem
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı
Liverpoollu futbolcu Luis Diaz'ın babası kaçırıldı Kolombiya hükümeti, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın babası Luis Manuel Diaz'ın 28 Ekim'de silahlı isyancı örgüt Kolombiya Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) tarafından kaçırıldığını duyurdu.
2.11.2023 Futbol
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın annesi ve babası, Kolombiya'da kaçırıldı. Kolombiya Cumhurbaşkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.10.2023 Şampiy10
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti
İsrail'de müzik festivaline yapılan baskınla Hamas tarafından kaçırılmıştı! Hayatta olduğu ortaya çıktı Berlin alarma geçti Hamas başlattığı operasyon İsrail'de savaş dönüştü. İsrail Gazze'ye bomba yağdırırken Hamas füzelerle karşılık veriyor. Çatışmalara İsrail'deki müzik festivalinde yakalanan ve Hamas tarafından kaçırılan Alman vatandaşı Shani Louk'un hayatta ve ağır yaralı olduğu öne sürülüyor...
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı İsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023 Dünya
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı
Gaziosmanpaşa'da caddede yürüyen kadını kaçırma iddiası! Polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı Gaziosmanpaşa'da iş yerinden bir arkadaşı ile çıkan kadın, caddede yürürken iddiaya göre bir otomobile zorla bindirilerek kaçırıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçırıldığı iddia edilen İ.J ve onu kaçırdıkları ileri sürülen 3 kişinin Iğdır'da olduklarını tespit etti. Iğdır'da gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinde kaçırılma olmadığını İ.M.'nin nişanlısı olan İ.J.'ye 'sürpriz' yaptığını söyledikleri öğrenildi.
10.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı
Vahşi cinayette kan donduran detay! Ünlü yazarın oğlu çıktı İstanbul'da geçtiğimiz pazartesi günü kaçırılan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın cesedi Bayrampaşa'da bir evde derin dondurucuda bulundu. Polis olayı gerçekleştirdiğini tespit ettiği bir kişiyi gözaltına aldı. Ailenin eski bir çalışanı olduğu öğrenilen şüphelinin perşembe günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
12.07.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan 'değişim' sitesi! ‘Çok güçlü alternatife dönüşmek zorundayız’
İmamoğlu'ndan 'değişim' sitesi! ‘Çok güçlü alternatife dönüşmek zorundayız’ Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim sonrası değişim çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni bir adım attı.
5.07.2023 Gündem
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün
Bayram kilolarıyla 3 günde vedalaşın! Küçük değişiklikler ile büyük fark yaratmak mümkün Bayram nedeniyle diyetler değişti, tatlı ve et tüketimi arttı. Bu durumun da kilo artışı olarak geri dönmesi muhtemel. Peki bayram sonrası kilo almak, alınmış kilolardan kurtulmak için neler yapılabilir? İşte ilk etapta uygulanması gerekenler…
30.06.2023 Sağlık
Meksika'da 14 polis kaçırıldı
Meksika'da 14 polis kaçırıldı Meksika’nın Chiapas eyaletinde silahlı bir grup, otobüste yolculuk yapan 14 polisi kaçırdı.
28.06.2023 Dünya
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar
Kayıp tarihi eser internet sitesinde ortaya çıktı! 20 bin TL’ye satışa koymuşlar Kahramanmaraş'ta internet üzerinden 20 bin TL'ye satışa çıkarılan ve Osmanlı dönemindeki bir çeşmeye ait olduğu belirlenen 'kitabe', Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.
11.05.2023 Kültür Sanat
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü...
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü... 11 yaşındaki çocuğun IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'ten daha yüksek çıktı. Üç yaşında otizm teşhisi konulan dahi çocuk, beş yaşında ilkokulu, bir yıl sonra da ortaokul ve liseyi bitirdi. Şimdi master yapan küçük kız duyanları şaşkına çeviren hayalini açıkladı.
8.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaçırıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçırıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.