Josh Earnest

Josh Earnest

Son dakika josh earnest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan josh earnest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını josh earnest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Josh Earnest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan josh earnest gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 josh earnest haberi bulunmuştur. Tüm josh earnest haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD,  Adil Öksüz şartı koştu iddiası!
ABD, Adil Öksüz şartı koştu iddiası! ABD'nin terörist başı Gülen'in iadesi için Öksüz şartı koştuğu, “Adil Öksüz, talimatı Gülen verdi derse iade kolaylaşır” denildiği ileri sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Başdanışmanlık görevi damadında
Başdanışmanlık görevi damadında Müstakbel ABD Başkanı Donald Trump, seçim kampanyasında en yakın adamları arasında yer alan damadı Jared Kushner’i, Beyaz Saray’da ‘başdanışman’ olarak görevlendireceğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Obama, Gülen için topu Trump’a attı
Obama, Gülen için topu Trump’a attı Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Türkiye’nin FETÖ elebaşı Gülen’in iade talebi için 20 Ocak’tan önce bir gelişme beklemediklerini kaydetti.
10.01.2017 Dünya
ABD'den FETÖ açıklaması! 20 Ocak'tan önce...
ABD'den FETÖ açıklaması! 20 Ocak'tan önce... Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Türkiye'nin, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iade edilmesi talebine ilişkin 20 Ocak'tan önce bir gelişme beklemediklerini ifade ederek, "(ABD) Adalet Bakanlığı, Türk hükümetinin yaptığı iade talebini destekleyecek ne gibi delillerin olduğunu tespit etmek için Türk muhataplarıyla birkaç aydır yakın bir şekilde çalışıyor." dedi.
17.06.2021 Dünya
Türkiye: Koordinatları veriyoruz, ABD savaş uçakları vurmuyor!
Türkiye: Koordinatları veriyoruz, ABD savaş uçakları vurmuyor! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka'dan El Bab'a doğru gelen IŞİD teröristlerinin koordinatlarını koalisyona verdiklerini ancak hiçbir saldırı olmadığını söyledi. New York'ta konuşan Çavuşoğlu, "Niye vurmuyorsunuz? Bunu beklemek bizim en doğal hakkımız değil mi? İncirlik'e IŞİD için gelen ülkeler, bu desteği vermeyecekseler burada kalmasının da bir de anlamı yok" dedi. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon ise, "İncirlik'i kullanıyor olmaktan biz de koalisyon da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu konuda da Türk yetkililer ile görüşmeye devam edeceğiz. İncirlik’in aynı şekilde kullanılmasına devam edilmesini bekliyor ve umuyoruz" açıklamasını yaptı.
17.06.2021 Dünya
Putin'den ABD'ye sert yanıt
Putin'den ABD'ye sert yanıt Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin CIA'in kendilerine ABD seçimlerine hile karıştırdığı iddialarına çok sert cevap verdi
17.06.2021 Dünya
ABD: İran'ın yaptığı anlaşmaya ters değil
ABD: İran'ın yaptığı anlaşmaya ters değil ABD, İran Cumhurbaşkanı Ruhani’nin nükleer deniz tahrik sistemleri üzerine çalışma talimatının, nükleer anlaşmaya aykırı olmadığını belirtti.
17.06.2021 Dünya
Beyaz Saray sözcüsü: Siber saldırılar Çin'den
Beyaz Saray sözcüsü: Siber saldırılar Çin'den Cumhuriyetçi Trump’ın ABD’de 8 Kasım Seçimleri’nde kazandığı beklenmeyen zaferi Rusya’ya bağlamakta ısrarcı ABD medyası, Beyaz Saray Sözcüsü Earnest’ün de ‘kafasını karıştırdı.’
13.12.2016 Dünya
Beyaz Saray sözcüsünden Trump'a şok!
Beyaz Saray sözcüsünden Trump'a şok! Beyaz Saray Sözcüsü Earnest: Rusların kötü niyetli siber eylemlerinden kimin faydalandığına ulaşmak için güvenlik soruşturmasına gerek yok. Rusların siber saldırıda bulunduğu ve sızdırdığı e-postalar, Demokratik Ulusal Komiteye ve John Podesta’ya ait, Cumhuriyetçi Ulusal Komiteye ve Stephen Bannon’a değil. Bu konunun Kongre tarafından incelenmesi ilkesini uzun zamandır destekliyoruz.
17.06.2021 Dünya
Air Force One resti
Air Force One resti ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Amerikan Boeing şirketine siparişi verilen ve 4 milyar dolara mal olacağı belirtilen yeni Air Force One uçaklarının siparişini iptal etme sinyali verdi.
17.06.2021 Dünya
ABD'den Rusya'ya çağrı: Zamanı geldi
ABD'den Rusya'ya çağrı: Zamanı geldi Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Suriye konusunda Rusya'ya çağrıda bulundu
17.06.2021 Dünya
ABD-Çin geriliminde bir geri adım da Tayvan'dan!
ABD-Çin geriliminde bir geri adım da Tayvan'dan! ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump'ın ülkenin 'Birleşik Çin' politikasına rağmen Tayvan lideri Tsai Ing-wen ile doğrudan telefon görüşmesi yapması üzerine çıkan krizde Tayvan'dan da geri adım geldi. Ing-wen, görüşmenin kendi dış politikalarında herhangi bir değişimi yansıtmadığını söyledi.
6.12.2016 Dünya
ABD'den flaş açıklama: Haberler giderek korkunçlaşıyor
ABD'den flaş açıklama: Haberler giderek korkunçlaşıyor Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, Halep'ten gelen haberlerin giderek korkunçlaştığını ve kentteki durumun daha da kötüleşmeye devam ettiğini belirterek, "Çok sayıda masum insan hayatını kaybetmişken, yaşamları risk altında olan hala kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu çok sayıda insan var. Bu, Esed rejiminin ahlaksızlığının bir yansıması. Bu, Rusya ve İran'ın bataklığa daha fazla dahil olmalarını riske ederek bölgedeki etkilerini artırmaya yönelik çabalarını başarma hedefinin yansımasıdır." dedi.
17.06.2021 Dünya
Trump'ın 'yasadışı oy' iddiasına Beyaz Saray 'kanıt yok' yanıtı verdi
Trump'ın 'yasadışı oy' iddiasına Beyaz Saray 'kanıt yok' yanıtı verdi Beyaz Saray, ABD'nin 45. başkanı olan Donald Trump'ın seçimlerde "yasadışı oy" kullanıldığı iddiası ile ilgili "kanıt yok" açıklaması yaptı
17.06.2021 Dünya
Cumhuriyetçilerden Obama'ya 'İran' uyarısı
Cumhuriyetçilerden Obama'ya 'İran' uyarısı ABD Kongresi’nin önde gelen Cumhuriyetçi üyeleri, ABD Başkanı Barack Obama’nın görevinden ayrılmadan önce ülkesinin İran’la ticari bağlarını güçlendirecek adımlardan uzak durmasını istedi
17.06.2021 Dünya
Clinton ve Beyaz Saray Sözcüsü'nden "e-posta" açıklaması
Clinton ve Beyaz Saray Sözcüsü'nden "e-posta" açıklaması Clinton'ın e-postaları için FBI'a araştırma izni verilmesiyle ilgili "Şüphesiz bu e-postalara bakmalılar ve benim e-postalarıma baktıklarında ulaştıkları sonuca varacaklarına eminim. Buradan bir şey çıkmaz" dedi. Beyaz Saray Sözcüsü Earnest de "Başkan Obama, Comey'in bir adayın veya bir siyasi partinin fayda sağlamasına dair gizli strateji güttüğünü düşünmüyor" açıklamasını yaptı.
17.06.2021 Dünya
ABD'den kritik Türkiye açıklaması!
ABD'den kritik Türkiye açıklaması! ABD yönetimi, Türkiye’nin Musul’daki askeri varlığıyla Irak merkezi hükümetinin prensiplerine aykırı bir harekette bulunmadığını bildirdi
17.06.2021 Dünya
ABD Rusya’ya siber saldırı hazırlığında
ABD Rusya’ya siber saldırı hazırlığında ABD Başkanı Obama, Rus hackerların son dönemde başta Demokrat Parti olmak üzere Amerikan kurumlarını hedef alan siber saldırılarına aynı şekilde karşılık verilmesini istedi.
17.06.2021 Dünya
ABD, Rusya'ya siber saldırı hazırlığında
ABD, Rusya'ya siber saldırı hazırlığında CIA'in, Demokrat Parti kurumları ve seçim kampanyasını hedef aldığı iddia edilen Rusya'ya karşı siber saldırı hazırlığı içinde olduğu açıklandı
15.10.2016 Dünya
Obama, Trump'ın videosuna "iğrenç" yorumunda bulundu
Obama, Trump'ın videosuna "iğrenç" yorumunda bulundu Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, ABD Başkanı Barack Obama'nın, Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın müstehcen ifadelerinin yer aldığı videoyla ilgili "iğrenç" yorumunda bulunduğunu bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Beyaz Saray'dan itiraf!
Beyaz Saray'dan itiraf! ABD Beyaz Saray Basın Sözcüsü Josh Earnest, Ukrayna krizi yüzünden Rusya'ya uygulanan yaptırımların istenilen sonucu elde etmediğini bildirdi.
7.10.2016 Dünya
Beyaz Saray: Rusya'ya BM harici yaptırımlar da masada
Beyaz Saray: Rusya'ya BM harici yaptırımlar da masada Beyaz Saray, Suriye’de Beşşar Esed rejiminin ve Rusya’nın neden olduğu durumdan dolayı BM harici yaptırımların da masada olduğunu açıkladı
17.06.2021 Dünya
Dünyayı gerdiler! Erdoğan araya giriyor
Dünyayı gerdiler! Erdoğan araya giriyor ABD ile Rusya, Suriye kapsamında ilişkileri bitirme kararı alınca iki taraftan da soğuk savaş dönemini aratmayan sert açıklamalar geldi. Birbirlerini suçlayan yetkililer ortaya ‘saldırı’ iddiaları da attı.
29.09.2021 Gündem
ABD'den Rusya'nın Suriye'ye yerleştirdiği füze savunma sistemine tepki
ABD'den Rusya'nın Suriye'ye yerleştirdiği füze savunma sistemine tepki ABD yönetimi, Rusya’nın Suriye'ye yerleştirdiği S-300 hava savunma füze sistemi için "savunma amaçlı" açıklamasını yetersiz buldu. Washington yönetimi, DAEŞ, El-Kaide ve El-Nusra gibi terör örgütlerinin hava gücünün olmamasına dikkat çekiyor
17.06.2021 Dünya
Rusya: ABD, ateşkes anlaşmasının uygulanmasında başarısız oldu
Rusya: ABD, ateşkes anlaşmasının uygulanmasında başarısız oldu Rusya Savunma Bakanlığı, ABD’nin Rusya’yla imzalanan ateşkes anlaşmasını uygulamakta ve ılımlı muhalefeti teröristlerden ayırma konusunda başarısız olduğunu ifade etti
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Josh Earnest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki josh earnest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.