John Travolta

John Travolta

Son dakika John Travolta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Travolta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Travolta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Travolta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john travolta gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 john travolta haberi bulunmuştur. Tüm john travolta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
Kirstie Alley neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir? Cheers dizisinde ‘Rebecca Howe’ karakterini canlandıran Emmy ödüllü oyuncu Kirstie Alley, 71 yaşında öldü. Peki, Kirstie Alley kimdir, neden öldü, ne kanseriydi? Kirstie Alley kimdir?
6.12.2022 Magazin
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Mickey Gilley hayatını kaybetti!
Mickey Gilley hayatını kaybetti! John Travolta ve Debra Winger'ın başrollerini paylaştığı "Urban Cowboy" filmine ilham veren country müzik yıldızı Mickey Gilley yaşamını yitirdi.
9.05.2022 Magazin
Olympia Dukakis hayatını kaybetti!
Olympia Dukakis hayatını kaybetti! Oscar ödüllü Olympia Dukakis yaşamını yitirdi. 89 yaşındaki oyuncunun evinde yaşamını yitirdiği duyuruldu.
2.05.2021 Magazin
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi?
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi? John Travolta'nın oyuncu eşi Kelly Preston, 57 yaşında meme kanserinden hayatını kaybetti. İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu ve şarkıcı John Travolta, eşi Kelly Preston'ın kansere yenildiğini sosyal medya hesabından doğruladı. Kelly Preston’un ölüm haberi Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, John Travolta’nın eşi Kelly Preston kimdir, neden öldü?
13.07.2020 Gündem
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
John Travolta hakkında şok taciz iddiası!
John Travolta hakkında şok taciz iddiası! Scientology isimli tarikatın üyesi olan John Travolta hakkında çarpıcı iddialar ortaya atan kimliği belirsiz masör, ünlü oyuncunun kendisinden kalçalarına masaj yapmasını istediğini söyledi.
19.06.2018 Dünya
Meryem Uzerli, yüzüne yaptırtığı dolgularla alay konusu oldu
Meryem Uzerli, yüzüne yaptırtığı dolgularla alay konusu oldu 71. Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından sinema, televizyon dünyasından oyuncuların akın ettiği etkinliğe, Türkiye'den de Meryem Uzerli katıldı...
19.05.2018 Magazin
Presley 40 yıllık tarikatını bıraktı!
Presley 40 yıllık tarikatını bıraktı! Tom Cruise'dan John Travolta'ya, Kristie Alley'den Nicole Kidman'a kadar Hollywood'un pek çok ünlü isminin üyesi olduğu Scientology tarikatı en eski üyelerinden birini kaybetti.
23.10.2017 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 13 Ağustos Pazar Show TV 13 Ağustos Pazar günü yayın akışı Güldüy Güldüy Show Çocuk programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Kendine İyi Bak programı ekrana geliyor. İlerleyen saatlerde ise Pazar Sürprizi ve Çocuktan Al Haberi Ünlüler programları yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiğinde Çocuktan Al Haberi Ünlüler yeni bölümüyle yayına giriyor. Çocuktan Al Haberi programının hemen arkasından yabancı sinema filmi Paris’ten Sevgilerle yayında oluyor. Gece kuşağında da Gülcemal yerli sinema filmi yayınlanıyor. 13 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Olivia Newton John kansere yakalandığı açıklandı!
Olivia Newton John kansere yakalandığı açıklandı! "Grease"in yıldızı Olivia Newton John kanser oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
31.05.2017 Magazin
Sporcu baba-oğul
Sporcu baba-oğul Ünlü oyuncu John Travolta, önceki gün New York City’de 5 yaşındaki oğlu Benjamin ile bir oyuncakcı dükkanından çıkarken görüntülendi...
2.04.2016 Magazin
Bu adamı yaşamak çok zordu
Bu adamı yaşamak çok zordu 1994 yılında Amerika’da izlenme rekorları kıran ‘O.J. Simpson’ davası ‘The People V. O. J. Simpson: American Crime Story’ adıyla dizi olarak yayınlanıyor. Amerika ile aynı anda FOXCRIME ekranlarında Türkiye’de vizyona giren dizide, karısını öldürmekten yargılanan eski futbolcu O. J. Simpson’ı canlandıran Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding, “Bu adamı yaşamak çok zordu. Onu ruhumdan atmak biraz zaman aldı” diyor
26.02.2016 Magazin
Canlı Grease rüzgarı
Canlı Grease rüzgarı John Travolta’nın danslarıyla büyüleyen 1978 yapımı Grease, 38 yıl sonra farklı oyuncularla yeniden televizyon ekranlarına geliyor...
1.12.2015 Magazin
Travolta Bülent!
Travolta Bülent! ‘Git Başımdan’ filminin setinde ünlü müzikal ‘Grease’ rüzgarları esiyor...
24.07.2015 Magazin
‘Artık genç değilim’
‘Artık genç değilim’ Beyaz perdede zamanın kasıp kavuran aktörlerinden John Travolta, üç gün önce bir gece yarısı spor salonundan paylaştığı ve peruk takmadığı için kelini açık açık gösteren fotoğrafına açıklık getirdi...
20.01.2015 Magazin
‘Acun beni kandırdı’
‘Acun beni kandırdı’ Cine5’te ‘İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme’ programına Hakan Peker konuk oldu...
6.01.2015 Magazin
Yüzü tamamen değiştirmek mümkün
Yüzü tamamen değiştirmek mümkün John Travolta ve Nicholas Cage’in rol aldıkları Yüz Yüze gibi pek çok film ve TV dizisine konu olan yüz değiştirme ameliyatları, geçmişte tanık korumak için yapılsa da günümüzde şiddet gören kadınların da çaresi olmaya başladı...
5.12.2014 Arşiv
Evinde özel uçak pisti var
Evinde özel uçak pisti var Ünlü aktörün evinde her detay düşünülmüş.
20.10.2014 Arşiv
Ünlü oyuncudan gay iddialarına yanıt
Ünlü oyuncudan gay iddialarına yanıt 2012 yılında Amerikalı aktör John Travolta’nın eski pilotu, aralarında bir ilişki yaşandığını iddia etmiş, Travolta ise bu konuda sessiz kalmıştı...
17.09.2014 Magazin
Grease’ten fırlamış gibi!
Grease’ten fırlamış gibi! Özge Ulusoy, Ses dergisi için John Travolta ve Olivia Newton John’un rol aldığı 1978 yapımı “Grease” filmi konseptine uygun renkli pozlar verdi...
31.08.2014 Magazin
Artık seksiliğiyle konuşuluyor
Artık seksiliğiyle konuşuluyor Dilara Gönder Yalan Dünya'nın Bünyamin'i Okan Çabalar'la GQ Dergisi'nde röportaj yaptı.
4.03.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

John Travolta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john travolta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.