Jimmy Fallon

Jimmy Fallon

Son dakika Jimmy Fallon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jimmy Fallon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jimmy Fallon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jimmy Fallon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jimmy fallon gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 jimmy fallon haberi bulunmuştur. Tüm jimmy fallon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pentagon'da güvenlikli bölgeye giren tavuk yakalandı
Pentagon'da güvenlikli bölgeye giren tavuk yakalandı ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) ait binanın bulunduğu bölgeye giren bir tavuk yakalandı.
4.02.2022 Dünya
Machine Gun Kelly: Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım
Machine Gun Kelly: Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım Daha önce sevgilisi Megan Fox'un kan damlasını kolye yaptırdığını açıklayan şarkıcı Machine Gun Kelly, ilişkisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
5.12.2021 Magazin
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım'
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım' ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
4.12.2021 Magazin
Jimmy Fallon evden program yaptı
Jimmy Fallon evden program yaptı Corona virüs nedeniyle dünyada sosyal izolasyon dönemi başladı. Ünlü isimler de bu tedbire uyu sağlarken, bazıları internet üzerinden konser veriyor, bazıları da programlarını evinden yayınlıyor. İşte bu isimlerden biri de ABD'li ünlü sunucu Jimmy Fallon oldu.
19.03.2020 Magazin
"Sen mi Emily Blunt ile evlisin?"
"Sen mi Emily Blunt ile evlisin?" ABD’li oyuncu John Kranski, İngiliz gümrük memurlarıyla yaşadığı komik bir anıyı anlatarak, izleyenleri kahkahaya boğdu.
28.02.2020 Magazin
Kim Kardashian altına kaçırdı!
Kim Kardashian altına kaçırdı! Yeni korse markası SKIMS'i piyasaya sürem Amerikalı şov yıldızı Kim Kardashian'dan ilginç bir itiraf geldi. Kardashian, tuvalette giydiği korseyi çıkaramayınca altına kaçırdığını söyledi.
14.09.2019 Magazin
Kendall Jenner'dan Brad Pitt itirafı!
Kendall Jenner'dan Brad Pitt itirafı! ABD'li model Kendall Jenner, dünyaca ünlü yıldız Brad Pitt hakkında ilginç bir itirafta bulundu: Yıllandıkça daha da yakışıklı oluyor. Görür görmez 'Gitmeliyim' diye düşündüm.
10.09.2019 Magazin
Müfit Can Saçıntı; evim yok arabam yok!
Müfit Can Saçıntı; evim yok arabam yok! Sevilen oyuncu, kendine has sunumu ve yaptığı oyunlarla yerli 'Jimmy Fallon' diye adlandırılan 'Tanser Yılmaztürk'ün sunduğu 'Mertkan Arat'ın yönettiği programa çarpıcı açıklamalarda bulundu.
22.03.2018 Magazin
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu İnternette yayınlanan Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu Kahve Sohbetleri’nin konuğu ‘Aşklarca’ şarkısıyla gündemde olan Elif Kaya oldu.
21.03.2018 Magazin
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor'
'İnsanlar yarın doğuracağımı sanıyor' Beş aylık hamile olan Chrissy Teigen, “Vücudum şişmiş olduğu için insanlar yarın doğuracağımı sanıyor” dedi.
2.02.2018 Magazin
LANY: Bir uçtan bir uca Amerikan rüyası
LANY: Bir uçtan bir uca Amerikan rüyası Amerika’nın son gözdesi, dream pop’un yeni yıldızı LANY, güneşli Kaliforniya günlerinin de vazgeçilmez fon müziği! Grubun yaratıcı beyni Paul Klein ile San Francisco konserlerinin ardından sohbete daldık…
4.03.2017 Magazin
Jessica Biel'a Türk eli değdi!
Jessica Biel'a Türk eli değdi! ABD’li oyuncu Jessica Biel, önceki akşam katıldığı TV programında Türk modacı Zeynep Arçay tasarımı bir elbise giydi. Biel, şıklığıyla tam not aldı.
19.02.2017 Magazin
Kendall Jenner fotoğrafçı oldu!
Kendall Jenner fotoğrafçı oldu! Kendall Jenner, Jimmy Fallon'un sunduğu 'Tonight Show' programına konuk oldu.
16.02.2017 Magazin
Trump'ın saçları meğerse...
Trump'ın saçları meğerse... ABD Başkanı Trump, uzun sarı saçlarını bir prostat ilacına borçluymuş! 37 yıllık doktoru, Trump'ın kelliği de önlediği bilinen bir prostat ilacı kullandığını açıkladı...
17.06.2021 Dünya
Michelle Obama'ya büyük jest
Michelle Obama'ya büyük jest Amerikalı caz sanatçısı Stevie Wonder, Beyaz Saray'a veda etmeye hazırlanan Başkan Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'ya serenat yaptı.
17.06.2021 Dünya
Tuba Ünsal'ın Golden Globe heyecanı
Tuba Ünsal'ın Golden Globe heyecanı Oyuncu Tuba Ünsal, Amerikalı komedyen Jimmy Fallon'un sunduğu Golden Globe Ödül Töreni'nde boy gösterdi.
9.01.2017 Magazin
Gecenin yıldızları Sylvester Stallone’nin kızları oldu!
Gecenin yıldızları Sylvester Stallone’nin kızları oldu! Sylvester Stallone’nin üç kızı, Altın Küre sunucusu komedyen Jimmy Fallon’a yardım etmek üzere sahneye çıktı.
9.01.2017 Magazin
Ödül törenine damga vuran öpücük
Ödül törenine damga vuran öpücük Jimmy Fallon'ın sunduğu 74'üncü Altın Küre Ödül Töreni'ne ödül alanlar kadar renkli anlar da damgasını vurdu.
9.01.2017 Magazin
Altın Kızlar
Altın Kızlar Sylvester Stallone’nin birbirinden güzel üç kızı Sophia (20), Sistine (18) ve Scarlet (14) 8 Ocak gecesi yapılacak 74...
5.01.2017 Magazin
Rocky'nin kızları birlikte ödül verecek
Rocky'nin kızları birlikte ödül verecek Altın Küre ödüllerinde Sylvester Stallone'un kızlan Sophia (20) Sistine (18) ve Scarlet Stallone (14) ödül verecek.
14.12.2016 Magazin
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin
Seçim eğlencesi
Seçim eğlencesi 2016 ABD Başkanlık Seçimleri’ne sayılı günler kala ünlü isimler renklerini belli ediyor...
31.10.2016 Magazin
Suyla şaka olmaz!
Suyla şaka olmaz! Bollywood’dan Hollywood’a transfer olan Quantico dizisinin yıldız ismi Priyanka Chopra, önceki gün Jimmy Fallon ile The Tonight Show’a konuk oldu...
22.09.2016 Magazin
Köpeklerle imtihan
Köpeklerle imtihan Jared Leto, önceki gün Jimmy Fallon şov programına konuk oldu...
2.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jimmy Fallon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jimmy fallon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.