Jim Carrey

Jim Carrey

Son dakika Jim Carrey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jim Carrey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jim Carrey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jim Carrey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jim carrey gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 jim carrey haberi bulunmuştur. Tüm jim carrey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım'
Jim Carry oyunculuğu bırakıp emekli olacağını açıkladı! 'Bu işi yeterince yaptım' Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakmasının ardından Hollywood dünyasından sinemaseverleri üzen bir haber daha geldi. Usta oyuncu Jim Carrey de oyunculuk kariyerini bırakıp emekli olacağını açıkladı.
3.04.2022 Magazin
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödülleri, üç yılın ardından ilk kez sunuculu gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene ödüllerden çok Oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock'a attığı tokat damgasını vurdu. Ünlü komedyen Rock, Will Smith'in eşinin saç kıran hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapınca oldukça sinirlenen oyuncu sahneye çıkarak Rock’a tokat attı. Peki, Chris Rock ne dedi, Will Smith neden tokat attı? Chris Rock kimdir, kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?
28.03.2022 Televizyon
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
Adrenochrome nedir, ne demek? Wayfair ile gündeme geldi! Adrenochrome kullananlar ünlüler kim? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor? Wayfair iddialarının ardından, adrenochrome konusu da ülke gündemi arasındaki yerini aldı. ABD'li oyuncu Sandra Bullock'un çocuk derisinden elde edilen güzellik sırrını ifşa etmesinin ardından gündeme gelen konu, Wayfair skandalı sonrası yeniden tartışılmaya başlandı. Peki, Adrenochrome nedir? Adrenochrome üretimi nasıl yapılıyor?
13.07.2020 Gündem
Jim Carrey Can Yaman'a özendi!
Jim Carrey Can Yaman'a özendi! 'Kirpi Sonic' filmiyle 4 yıl sonra izleyici karşısına çıkacak olan Jim Carrey, bir dergiye röportaj verdi. Carrey, gazetecilerin "Ölmeden önce yapılacaklar listenizden yapmadığınız bir şey kaldı mı?" sorusuna verdiği skandal cevap tepkilere neden oldu.
14.02.2020 Magazin
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında?
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? Renee Zellweger, Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. Oscar Ödülleri gecesinde giydiği beyaz elbisesiyle fark yaratan 50 yaşındaki Renee Zellweger, böylece ikinci Oscar Ödülü’nü almış oldu. Peki Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Sessiz sedasız ayrılık
Sessiz sedasız ayrılık Jim Carrey ve Ginger Gonzaga, ayrıldı.
20.10.2019 Magazin
Love o dansı açıkladı
Love o dansı açıkladı Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup eden Beşiktaş'ta çıktığı ilk maçta 2 gol birden atarak yıldızlaşan Vagner Love açıklamalarda bulundu.
10.02.2018 Beşiktaş
Jim Carrey aklandı!
Jim Carrey aklandı! Dünyaca ünlü aktör Jim Carrey, Eylül 2015'te vefat eden eski sevgilisi Cathriona White'ın ölümüyle suçlanıyordu.
2.02.2018 Magazin
Ünlü komedyene ağır suçlama: ‘Beni cinsel hastalıklarla...'
Ünlü komedyene ağır suçlama: ‘Beni cinsel hastalıklarla...' ABD’li aktör Jim Carrey’e geçtiğimiz yıl intihar eden İrlandalı güzellik uzmanı sevgilisi Cathriona White’ın bir mektup yazdığı ve ağır suçlamalarda bulunduğu ortaya çıktı.
30.09.2017 Dünya
Önemsiziz!
Önemsiziz! Altın Küre Ödüllü Kanadalı komedyen Jim Carrey (55), katıldığı Toronto Film Festivali’nde ilginç açıklamalarda bulundu.
12.09.2017 Magazin
Aşk acısını resim yaparak atlattım
Aşk acısını resim yaparak atlattım Komedinin efsane ismi Jim Carrey, 2010’da ayrıldığı Jenny McCarthy’yi unutmak için kendini resim yapmaya verdiğini açıkladı
23.08.2017 Magazin
Keşke annem  bugünleri görseydi
Keşke annem bugünleri görseydi Yıldızı giderek parlayan oyunculardan Burak Deniz haziranda İki Arada Bir Şehirde adlı bir film çekme hazırlığında. Hayatındaki tek sıkıntının annesinin yokluğu olduğunu anlatan oyuncu “Tadım, tuzum kalmadı” diyor.
26.05.2017 Arşiv
Jim Carrey yapımcı oldu!
Jim Carrey yapımcı oldu! Ünlü aktör ve komedyen Jim Carrey, 70'li yılların stand-up komedi dünyasını konu alan Tm Dying Up Here' adlı diziyle yapımcılığa soyundu.
11.01.2017 Magazin
Jim Carrey’e ilaç davası
Jim Carrey’e ilaç davası Jim Carrey’in vefat eden kız arkadaşı Cathriona White’ın eski eşi, Carrey’e dava açtı.
20.09.2016 Magazin
Carrey’in ilaçlarını içerek intihar etmiş
Carrey’in ilaçlarını içerek intihar etmiş Amerikalı ünlü komedyen Jim Carrey’nin intihar eden sevgilisi Cathriona White ile ilgili detaylar ortaya çıktı.
6.07.2016 Magazin
Aziz Sancar, ABD'de "Muazzam göçmenler" listesinde
Aziz Sancar, ABD'de "Muazzam göçmenler" listesinde Merkezi ABD'nin New York kentinde bulunan sivil toplum örgütü Carnegie, Nobel ödüllü Prof...
29.09.2021 Gündem
Talihsiz Barney
Talihsiz Barney ‘HOW I MET YOUR MOTHER’ dizisindeki Barney rolüyle büyük bir üne kavuşan Neil Patrick Harris, Jim Carrey’in ikonik karakter ‘Count Olaf’ı canlandırdığı ‘A Series of Unfortunate Events’in (Talihsiz Serüvenler Dizisi) dizi uyarlamasında rol alıyor...
26.04.2016 Magazin
Aşk kaybolup gidemez
Aşk kaybolup gidemez İntihar eden eski sevgilisi Cathriona White’ın tabutunu omuzlarında taşıyan Jim Carrey, cenazeden sonra birlikte pozlarını paylaşıp “Aşk gidemez” notu düştü...
11.10.2015 Magazin
İrlanda çiçeğinin tabutunu taşıdı
İrlanda çiçeğinin tabutunu taşıdı Ünlü aktör Jim Carrey (53), 29 Eylül’de intihar eden ‘narin İrlanda çiçeğim’ dediği sevgilisi Cathriona White’ın (30) tabutunu omuzlarında taşıdı...
10.10.2015 Dünya
İntihardan iki hafta önce
İntihardan iki hafta önce Ünlü aktör Jim Carrey ve üç gün önce intihar eden ‘İrlanda çiçeği’ diye hitap ettiği sevgilisi Cathriona White’ın iki hafta önceki fotoğrafları ortaya çıktı...
1.10.2015 Magazin
Jim Carrey'nin eski sevgilisi intihar etti
Jim Carrey'nin eski sevgilisi intihar etti ABD'li ünlü aktör Jim Carrey'nin bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cathriona White'ın intihar ettiği bildirildi...
30.09.2015 Magazin
Jim Carrey’in sevgilisi intihar etti!
Jim Carrey’in sevgilisi intihar etti! ABD’li ünlü aktör Jim Carrey’nin (53) kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Cathriona White (28) intihar etti...
29.09.2015 Magazin
Ünlü şovmeni başkanlar uğurladı
Ünlü şovmeni başkanlar uğurladı Amerikalı ünlü şovmen David Letterman 33 yıllık programına son noktayı koydu
21.05.2015 Dünya
‘Bu rol içimdeki Ege delikanlısını çıkardı’
‘Bu rol içimdeki Ege delikanlısını çıkardı’ Ege’nin Yeşilova kasabasında çekilen ‘Yeşil Deniz’in başrolü Burak Serdar Şanal, “Bu rol içimdeki Ege delikanlısını çıkardı” diyor...
7.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jim Carrey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jim carrey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.