Jessica Chastain

Jessica Chastain

Son dakika Jessica Chastain haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jessica Chastain ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jessica Chastain haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jessica Chastain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jessica chastain gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 jessica chastain haberi bulunmuştur. Tüm jessica chastain haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar!
Oscar ödülleri kazananlar! 2022 en iyi film, en iyi kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kim kazandı, Oscar ödülleri kimlere verildi? İşte Oscar kazananlar! Oscar ödülleri kazananları merak ediliyor. 2022 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Oscar ödülü olarak da bilinen 94. Akademi Ödüllerinde "En İyi Film" film, “En iyi kadın oyuncu” ve “en iyi erkek oyuncu” ödülü belli oldu. Peki, Oscar ödülleri kimlere verildi? Oscar ödülleri kazananları kim? İşte Oscar kazananlar tam liste…
28.03.2022 Televizyon
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Jessica Chastain'ın yeni filmi 'Eve'den ilk kare
Jessica Chastain'ın yeni filmi 'Eve'den ilk kare ABD'li aktris Jessica Chastain’ın başrolde yer aldığı yeni filmi 'Eve'den ilk kare yayınlandı.
3.11.2018 Televizyon
Fotoşok!
Fotoşok! Hollywood özel sayısı hazırlayan ve kapağında dünyaca ünlü 12 isme yer veren Vanity Fair dergisi, ilginç bir photoshop skandalına imza attı
26.01.2018 Magazin
Ünlü oyuncudan 'taciz skandalı' açıklaması!
Ünlü oyuncudan 'taciz skandalı' açıklaması! ABD'li oyuncu Jessica Chastain, Hollywood'daki taciz skandallarının sona ermesi için, öncelikle endüstrideki erkek egemenliğinin sona ermesi gerektiğini söyledi.
1.12.2017 Magazin
Sessiz güzeller
Sessiz güzeller Önceki gün ABD’li ünlü yönetmen Harvey Weinstein’ın çok sayıda ünlü oyuncuya cinsel taciz ve istismarda bulunmasına tepkisiz kalmayan bazı oyuncular ‘Elle kadın girişim Hollywood kutlamaları’ kapsamında bir araya geldi.
17.10.2017 Magazin
Hollywood kadını Jennifer Lawrence!
Hollywood kadını Jennifer Lawrence! ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, Elle Dergisi'nin her yıl çıkardığı 'Hollywood Kadını' özel sayısı için poz verdi.
11.10.2017 Magazin
İddiaları doğruladı
İddiaları doğruladı ABD’li oyuncu Jessica Chastain (40) X-Men’in yeni filmi ‘X-Men: Dark Phoenix’in ekibine dahil olduğu dedikodularını doğruladı.
3.08.2017 Magazin
Afişi ortaya çıktı
Afişi ortaya çıktı Genç yönetmen Xavier Dolan’ın dev bir kadroyla anlatmaya hazırlandığı The Death And Life Of John F. Donovan’ın ilk posteri paylaşıldı.
29.06.2017 Magazin
Jessica Chastain ile Gian Luca Passi de Preposulo evlendi
Jessica Chastain ile Gian Luca Passi de Preposulo evlendi Jessica Chastain, İtalyan sevgilisi Gian Luca Passi de Preposulo ile basına kapalı bir törenle dünya evine girdi.
12.06.2017 Magazin
Mutluluğa ‘Evet’ dediler
Mutluluğa ‘Evet’ dediler Hollywood’un ünlü oyuncusu Jessica Chastain, geçtiğimiz gün sevgilisi Gian Luca Passi de Preposulo ile İtalya’da sade bir düğünle evlendi.
11.06.2017 Magazin
Jessica Chastain: Kadın rolleri rahatsız edici
Jessica Chastain: Kadın rolleri rahatsız edici Jessica Chastain, 70'inci Cannes Film Festivali'nde seyrettiği filmlerin, kadınlara olan bakış açısından rahatsız olduğunu söyledi.
31.05.2017 Magazin
Johnny Depp'le ilgili o iddiaya böyle tepki verdi!
Johnny Depp'le ilgili o iddiaya böyle tepki verdi! Johnny Depp’in senaryoyu ezberlemek yerine binlerce dolar karşılığında kulaklıktan dinlemeyi tercih ettiği iddiasına Jessica Chastain’den ilginç tepki.
14.05.2017 Magazin
Cannes jürisi belli oldu!
Cannes jürisi belli oldu! İspanyol yönetmen Pedro Almadovar'ın başkanlığını yapacağı 70. Cannes Film Festivali jürisinin üyeleri belli oldu.
27.04.2017 Kültür Sanat
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde
Jessica Chastain, Cannes Film Festivali jürisinde ABD'li oyuncu Jessica Chastain, Pedro Almodovar'ın başkanı olduğu 70. Cannes Film Festivali jürisinde yer alacak.
17.04.2017 Kültür Sanat
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin
Aranan güzeller bulundu
Aranan güzeller bulundu PAMUK Prenses ve Avcı filminin devam filmi ‘The Huntsman Winter’s War’ geliyor...
17.11.2015 Magazin
Seksi, ışıltılı ve kırmızı
Seksi, ışıltılı ve kırmızı Sinema ve televizyon dünyasından en iyilerin seçildiği 2015 Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. California’daki Beverly Hilton Hotel’de düzenlenen tören dağıtılan ödüller kadar kırmızı halıda giyilen kıyafetleriyle de konuşuluyor.
17.01.2015 Arşiv
Altın Küre 2015 adayları belli oldu
Altın Küre 2015 adayları belli oldu Hollywood Yabancı Basını'nın verdiği Altın Küre (Golden Globes) ödüllerine aday filmler belli oldu. Ödül töreni 11 Ocak 2015 pazar günü düzenlenecek.
11.12.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Jessica Chastain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jessica chastain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.