Jen Psaki

Jen Psaki

Son dakika Jen Psaki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jen Psaki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jen Psaki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jen Psaki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jen psaki gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 jen psaki haberi bulunmuştur. Tüm jen psaki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın ölümcül silahıydı, ve vuruldu! Ukrayna görüntüleri paylaştı!
Rusya'nın ölümcül silahıydı, ve vuruldu! Ukrayna görüntüleri paylaştı! Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat'ta başlayan savaş ülkenin doğu bölgelerinde son sürat devam ederken Ukrayna Rus birliklerine yönelik saldırılarından yeni görüntüler yayınladı.
22.05.2022 Dünya
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü Karine Jean-Pierre olacak
Beyaz Saray’ın yeni sözcüsü Karine Jean-Pierre olacak ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki’nin 13 Mayıs’ta görevinin sona ermesinin ardından Psaki’den boşalan koltuğa Karine Jean-Pierre’in geçeceğini duyurdu. Jean-Pierre, söz konusu göreve getirilen ilk siyahi oldu.
5.05.2022 Dünya
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı!
Casusluk filmlerini aratmayan takas olayının perde arkası ortaya çıktı! ABD ve Rus tutukluların Ankara'da gerçekleşen takas olayının perde arkası ortaya çıktı. Moskova'da 2019 yılında tutuklanan eski ABD deniz piyadesi Trevor Reed ile ABD’de tutuklu bulunan Rusya vatandaşı pilot Konstantin Yaroşenko’nun önceki gün Ankara’da MİT gözetiminde takas edilmesinin ayrıntıları belli oldu.
29.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Biden, Çin lideri Xi Jinping ile görüşecek
Biden, Çin lideri Xi Jinping ile görüşecek Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın Cuma günü Çin lideri Xi Jinping ile görüşeceğini açıkladı.
17.03.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden, Putin'i "savaş suçlusu" olarak nitelendirdi
ABD Başkanı Biden, Putin'i "savaş suçlusu" olarak nitelendirdi ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında, "Bence o bir savaş suçlusu" dedi.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı şok eden gelişme! Adım adım dünya savaşına: Putin'in hamlesine NATO müdahil olur...
Rusya-Ukrayna savaşında dünyayı şok eden gelişme! Adım adım dünya savaşına: Putin'in hamlesine NATO müdahil olur... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın kaderini tamamen değiştirecek ve çok tehlikeli boyutlara taşıyacak iddia iki gündür dünya gündeminde manşetlerde yer alırken İngiltere'nin Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı James Heappey bu durumun kırmızı çizgi olduğuna dikkat çekti ve böyle bir durumda NATO'nun tavrının değişebileceğini iddia etti. Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya'nın yeni hamlesine yönelik uyarıda bulunurken, "ABD, gerginliği tırmandıracak adımlar atmaktan kaçınıyor. Uluslararası bir savaşa yol açmayacağız." şeklinde konuştu. Savaşa katılmayacağını ısrarla belirten NATO çatışmaya müdahil olmak zorunda kalırsa savaşta tüm dengeler değişebilir. Yaptırımlara karşı Putin'in yeni kararı bugün uygulamaya geçecek. Rusya'nın radikal kararı dünyada deprem etkisi yaratacak cinsten...
11.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşıyla ilgili son dakika gelişmesi! ABD'den Ukrayna'ya ret
Ukrayna - Rusya savaşıyla ilgili son dakika gelişmesi! ABD'den Ukrayna'ya ret Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD ve müttefiklerin, Rusya'nın enerji tedarikindeki konumunu geriletmeye çalıştıklarını açıkladı. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa yönelik açıklamalarda bulunan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, "Yaptırımlarla ilgili hedeflerimiz, bizim ve ortaklarımız üzerindeki etkiyi en aza indirirken, Putin ve Rusya üzerindeki etkiyi en üst düzeye çıkarmaktır" ifadelerini kullanarak, "Zaman içinde lider bir enerji tedarikçisi olan Rusya'nın statüsünü düşürmek için adımlar atıyoruz. Buna Kuzey Akım 2'nin işletimden kaldırılması da dahildir" dedi. Öte yandan Psaki, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Ukrayna üzerinde uçuşa yasak bölge çağrısına karşılık olarak, böyle bir bölge kurulmasının Rusya ile doğrudan savaşa yol açabileceğini ve bunu planlamadıklarını söyledi.
3.03.2022 Dünya
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj!
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya’nın caydırıcı güçlerini yüksek alarma geçirmesinin ardından ABD'nin kendini savunmak için yeterli yetenek ve kapasiteye sahip olduğunu, nükleer alarm seviyelerini değiştirmediğini söyledi. Psaki, "Nükleer savaş bir seçenek değil. Dünya Putin'e karşı bir duvar örüyor." dedi.
1.03.2022 Dünya
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu...
SWIFT hamlesi Rusya'nın nefesini kesecek! ABD duyurdu... ABD ve Avrupa ülkeleri Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından peş peşe yaptırım karalarını açıkladı. Öte yandan ekonomik olarak Rusya'nın nefesini kesecek bir hamle planlanıyor. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba'nın Birleşmiş Milletler kürsüsünden Rusya'nın SWIFT adı verilen uluslararası ödeme sistemiyle olan bağlarının acilen kesilmesini istedi. Peki nedir bu SWIFT sistemi ve ne işe yarıyor? Daha da önemlisi Rusya'nın sistemin dışında bırakılması ne anlama geliyor? İşte konu ile ilgili tüm detaylar...
26.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Ukrayna talimatı! Askerler harekete geçiyor ABD Başkanı Joe Biden'dan son dakika açıklama geldi. Biden yaptığı açıklamada, "Putin Batı'yı bölemedi" dedi. Biden, ABD'nin Avrupa'daki kapasitesini artırmak ve NATO'ya destek olmak için Avrupa'ya ek asker gönderme emri verdi.
25.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Biden, Rusya'nın tanıdığı Donetsk ve Luhansk'la ticareti yasaklayan kararnameyi imzaladı
Biden, Rusya'nın tanıdığı Donetsk ve Luhansk'la ticareti yasaklayan kararnameyi imzaladı ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'nın bağımsızlığını tanıdığı Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Donetsk ve Luhansk bölgesiyle ticareti yasaklayan kararnameyi imzaladığı bildirildi.
22.02.2022 Dünya
ABD'de yıllık enflasyon yüzde 7.5'la 40 yılın zirvesinde
ABD'de yıllık enflasyon yüzde 7.5'la 40 yılın zirvesinde ABD'de yıllık enflasyon ocak ayında yüzde 7.2 olan beklentileri aşarak yüzde 7.5 seviyesine yükseldi. Böylece enflasyon 40 yıllın zirvesindeki seyrine devam etti.
10.02.2022 Dünya
ABD ve Japonya resmen anlaştı! Harekete geçiyor, Kuzey Kore ve Rusya için...
ABD ve Japonya resmen anlaştı! Harekete geçiyor, Kuzey Kore ve Rusya için... ABD Başkanı Joe Biden ve Japonya Başkanı Fumio Kishida video konferansla yaptıkları toplantıda, Hint-Pasifik bölgesinde artan güvenlik endişeleri nedeniyle iki ülke arasında işbirliğini artırma konusunda söz verdi. Biden ise toplantının ardından yaptığı açıklamada, Hint-Pasifik'te ve dünyada, barış ve güvenliğin temel taşı olan ABD-Japonya ittifakını daha da güçlendirmek için Başbakan Kishida ile bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti.
21.01.2022 Dünya
Putin'den tehlikeli plan!  ABD: Rusya sahte bayrak operasyonu başlatacak...
Putin'den tehlikeli plan! ABD: Rusya sahte bayrak operasyonu başlatacak... Rusya - Ukrayna savaşının her an çıkmasının beklendiği bugünlerde ABD'den yeni bir iddia geldi. ABD Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmek için sahte bayrak operasyonu başlatarak kendi birliklerine saldıracağını iddia etti. Beyaz Saray basın sekreteri Jen Psaki'nin çok güvenilir bir istihbarat kaynağına dayandırdığı iddiaya göre Rus ajanlar kendi birliklerine saldırmak için patlayıcı eğitimi aldı.
15.01.2022 Dünya
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma'
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma' Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump taraftarlarının Kongre binasını basmasının yıldönümünde konuştu. 6 Ocak 2021'de gerçekleşen girişime ilişkin sert ifadeler kullanan Biden, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik bir silahlı ayaklanma” dedi.
6.01.2022 Dünya
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi
TikTok, ABD'yi karıştırdı! Tüm kurumlar harekete geçti, Beyaz Saray devreye girdi Sosyal medya uygulaması ‘TikTok’ ABD’yi karıştırdı. Şiddet olaylarına ilişkin uyarı ülke çapında alarma yol açtı. Okullar kapatıldı, çocuklara kısıtlama getirildi. Beyaz Saray'ın bile devreye girdiği tehditle ilgili yapılan inceleme sonrası hiçbir şey bulunamadı.
18.12.2021 Dünya
Beyaz Saray Sözcüsü Psaki: Ruslar, yanlış bilgi sağlama yollarıyla tanınırlar
Beyaz Saray Sözcüsü Psaki: Ruslar, yanlış bilgi sağlama yollarıyla tanınırlar ABD Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, düzenlediği basın toplantısında Biden-Putin, Biden-Zelenskiy görüşmelerini ve Rusya’nın sınırdaki faaliyetlerini değerlendirdi. Psaki, “Ruslar, dünya çapında yanlış bilgi sağlama yollarıyla da tanındıkları için, retorik gerilim yaratmalarıyla bilinirler” dedi.
10.12.2021 Dünya
Biden ile Putin görüşmesi sona erdi! İlk açıklama Beyaz Saray'dan geldi
Biden ile Putin görüşmesi sona erdi! İlk açıklama Beyaz Saray'dan geldi Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna gerilimini ele alacağı görüşme sona erdi. Görüşme 2 saat 5 dakika sürdü. Görüşmenin detaylarına ilişkin ilk açıklama Beyaz Saray'dan geldi. Açıklamada, "Başkan Biden, ABD ve Avrupalı müttefiklerimizin, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri saldırganlığı durumunda güçlü ekonomik yaptırım ve diğer önlemlerle karşılık vereceğini açıkça belirtti" denildi.
7.12.2021 Dünya
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi!
ABD ve Çin arasında gerilim! Boykot açıklaması geldi! Beyaz Saray, ABD’nin Çin’in insan hakları ihlalleri nedeniyle Pekin 2022 Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’na diplomatik boykot uygulayacağını duyurarak, olimpiyatlara diplomatik veya resmi temsilci gönderilmeyeceğini açıkladı.
6.12.2021 Dünya
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası...
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası... ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifalar Beyaz Saray kulislerinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte ABD Başkanı Biden'ın yerine Başkan olması beklenen isimlerden biri olan Haris'in ekibindeki istifaların perde arkası...
6.12.2021 Dünya
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor Rusya Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz Ekim ayında ve dün, Beyaz Deniz'de "Zirkon" hipersonik füze testlerinin yapıldığını hatırlatan Putin, 2022'den itibaren Rus donanmasının bu füzelerle donatılacağını belirterek, "Hala test ediyoruz ve başarılı sonuçlar aldık. 2022'den itibaren donanmamızı hipersonik deniz tabanlı silahlarla donatacağız" dedi
30.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jen Psaki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jen psaki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.