Jean Claude Van Damme

Jean Claude Van Damme

Son dakika Jean Claude Van Damme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jean Claude Van Damme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jean Claude Van Damme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jean Claude Van Damme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jean claude van damme gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 jean claude van damme haberi bulunmuştur. Tüm jean claude van damme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van Damme'dan itiraf! Hızlı ve Öfkeli'de neden yer almadı?
Van Damme'dan itiraf! Hızlı ve Öfkeli'de neden yer almadı? Aksiyon filmleriyle tanınan Belçikalı eski dövüş sanatçısı ve oyuncu Jean-Claude Van Damme kariyeriyle ilgili bir itirafta bulundu. Jean-Claude Van Damme, Hızlı ve Öfkeli serisinde rol almasına engel olan kişiyi açıkladı.
25.10.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu!
Caner Özyurtlu: İlk mahkeme deneyimim kira yüzünden oldu! Meriç Aral ve Efe Tunçer’in podcast serisi 'Teras Noir'a konuk olan oyuncu, yapımcı ve yönetmen Caner Özyurtlu, ilk mahkeme deneyiminin kira sebebiyle olduğunu anlattı.
9.11.2021 Magazin
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu
Jean Claude Van Damme’ın ilk isteği Türk kahvesi oldu Özel jeti ile dün akşam Bodrum’a gelen Jean Claude Van Damme’ın otele girer girmez ilk isteği sade Türk kahvesi oldu. Van Damme'ı karşısında gören yerli ve yabancı turistler şaşkınlık yaşadı.
19.07.2019 Magazin
Dünyaca ünlü yıldız Bodrum'da
Dünyaca ünlü yıldız Bodrum'da Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, Bodrum ilçesine geldi.
19.07.2019 Gündem
Jean Claude Van Damme böyle görüntülendi
Jean Claude Van Damme böyle görüntülendi Aksiyon filmlerindeki atletik görüntüsüyle tanınan Jean Claude Van Damme'ın (58), yıllara teslim olmaya hiç niyeti yok.
16.02.2019 Magazin
Savaşcı Türkler arıyorum!
Savaşcı Türkler arıyorum! Miss Fashion TV ödülleri için Antalya’ya gelen dövüş filmlerinin unutulmaz yıldızı Jean Claude Van Damme “Yeni projem için güçlü ve savaşçı Türkler arıyorum. Bana sosyal medyadan ulaşın” çağrısı yaptı
1.09.2018 Magazin
Van Damme  Türkiye’de
Van Damme Türkiye’de Dövüş filmlerinin dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, moda devi Fashion TV tarafından düzenlenen Miss Fashion TV Awards için Antalya’ya geldi.
26.08.2018 Yaşam
Beyaz Show konukları kimler? Beyaz Show 22 Aralık Cuma
Beyaz Show konukları kimler? Beyaz Show 22 Aralık Cuma Beyaz Show bu hafta da yine gümbür gümbür geliyor. Peki Cuma akşamlarının fenomen Beyaz Show programında bu akşam kimler konuk olacak? İzleyicileri yine güldürmeye hazırlanan Beyaz Show'un 22 Aralık Cuma günü konukları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Türk kızları çok güzel
Türk kızları çok güzel Dünyaca ünlü aktör Jean Claude Van Damme, fitness merkezi kurmak için geldiği İstanbul’da önceki akşam eğlence turuna çıktı.
20.12.2017 Magazin
JCVD, spor merkezi  zinciri açmaya geldi!
JCVD, spor merkezi zinciri açmaya geldi! Türk yatırımcılarla görüşmeye gelen Jean-Claude Van Damme, “Türk arkadaşlığını, Türk misafirperverliğini, Türk yemeklerini özledim. Yeni konseptimizin başlangıcını burada yapma nedenimiz Türkiye’nin kültür ve dinlerin ortak noktası olması” dedi...
17.12.2017 Magazin
Van Damme'ın oğlu tutuklandı!
Van Damme'ın oğlu tutuklandı! Dövüş filmlerinin usta aktörü Jean Claude Van Damme'ın oğlu Nicholas Van Varenberg, 20 dakika boyunca ev arkadaşını bıçakla rehin aldı.
13.09.2017 Magazin
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma
Star Tv yayın akışında bugün neler var? - 1 Eylül Cuma Star Tv’nin 1 Eylül Cuma günkü yayın akışı, arefe gününde Aramızda Kalsın adlı dizinin sabah 07.00’de ekrana gelmesi ile başlıyor. Gündüz kuşağı yayın akışı Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tekrarı ve Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası ile devam ediyor. İstanbullu Gelin adlı yerli dizi tekrarı ile devam eden gündüz kuşağının ardından, haberlerden sonra efsanevi Çarkıfelek yarışması ile ve Kana Kan Hesaplaşma adlı yabancı film ile akşam kuşağı yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir?
Tuba Büyüküstün kimdir? Oldukça sevilerek izlenen Cesur ve Güzel'in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, son zamanlarda gündemde çok fazla aranıyor. Tuba Büyüküstün'ün kim olduğu, hangi projelerde rol aldığı gibi konular merak ediliyor. İşte Tuba Büyüküstün'ün hayatı...
29.09.2021 Gündem
Yaklaşmak cesaret ister
Yaklaşmak cesaret ister Dövüş ustası ve oyuncu Jean-Claude Van Damme’ın 25 yaşındaki kızı Bianca Bree, babasının izinden gidiyor...
10.05.2016 Magazin
Hollywood’u Büyükçekmece’ye taşıyor...
Hollywood’u Büyükçekmece’ye taşıyor... Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece’de kuracağı dev film platosundaki çalışmaları takip etmek üzere önceki akşam İstanbul’a geldi...
21.10.2014 Magazin
Hollywood'u Büyükçekmece'ye getiriyor
Hollywood'u Büyükçekmece'ye getiriyor Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuracak...
21.10.2014 Magazin
Boşana boşana kazanıyor!
Boşana boşana kazanıyor! 5 kez evlendi, 4 çocuğu var...
17.06.2014 Magazin
O da siyasete giriyor
O da siyasete giriyor Aksiyon sinemasının efsane ismi Steven Seagal, Arizona eyaletinde valilik için yarışmayı düşündüğünü açıkladı...
6.01.2014 Arşiv
Bu reklam rekor kırıyor!
Bu reklam rekor kırıyor! Ünlü aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme, yeni reklamı için kamera karşısına geçti
16.11.2013 Arşiv
Van Damme'ın reklamı rekor kırıyor!
Van Damme'ın reklamı rekor kırıyor! Ünlü aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme, yeni reklamı için kamera karşısına geçti
16.11.2013 Advertorial
Amfibi uçağın rolü değişti!
Amfibi uçağın rolü değişti! Amfibi tipi yangın söndürme uçağı Aydın’a getirildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jean Claude Van Damme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jean claude van damme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.