Beyaz Show

Beyaz Show

Son dakika beyaz show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyaz show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyaz show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyaz Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyaz show gelişmeleri de dahil olmak üzere 920 beyaz show haberi bulunmuştur. Tüm beyaz show haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan Beyaz Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz Show ile ilgili de konuşan ünlü isim, “İnsanlar, 'Yine aynı şey mi?' demesinler” diye çok çalıştıklarını söyledi.
28.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’ Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un ekrana döneceğinin müjdesini vermesinin ardından Beyaz Show sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı. Beyazıt Öztürk programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.
10.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi!
Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk müjdeyi canlı yayında verdi! Beyaz Show yeniden başlıyor. Ekranların sevilen programı Beyaz Show'un yeniden başlayacağını ünlü şovmen Beyazıt Öztürk verdi. Katıldığı bir canlı yayında programın yeniden yayınlanacağını söyleyen Öztürk, ayrıca bir yarışma programı da sunacağını açıkladı.
19.06.2023 Televizyon
Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' ve yeni proje açıklaması
Beyazıt Öztürk'ten 'O Ses Türkiye' ve yeni proje açıklaması Uzun yıllar 'Beyaz Show' programı ile zirvede yer alan, son yıllarda Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, Alaçatı'da objektiflere yansıdı. Yılın büyük bölümünü annesiyle birlikte Alaçatı'da geçiren 53 yaşındaki şovmen, "Ekranları özlediniz mi?" ve "Yeni projeler var mı? sorularını cevapladı.
18.06.2022 Magazin
Beyazıt Öztürk'e dava! Mahkeme kararını verdi...
Beyazıt Öztürk'e dava! Mahkeme kararını verdi... Beyazıt Öztürk, Riba Events isimli organizasyon firması ile olan sözleşmesini iptal edince mahkemelik oldu. Ünlü şovmenin sözleşme gereği vermesi gereken yüzde 20 payı vermemek için sözleşmeyi feshettiğini iddia eden Riba Events firması, Öztürk’ün mal varlıklarına el konulmasını talep etti. Dilekçeyi inceleyen mahkeme kararını verdi.
15.12.2021 Magazin
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu Yıllar önce katıldığı 'Beyaz Show' programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
29.09.2021 Magazin
Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyazıt Öztürk tarih verdi!
Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyazıt Öztürk tarih verdi! Beyaz Show ne zaman başlayacak? Uzun yıllar yayımlanan Beyaz Show’un ekranlara geri döneceğinin haberini verdi. Program için hazırlıklara başlayan Öztürk, kasım ayında ekranlarda olacağının sinyalini verdi.
8.04.2021 Gündem
“Beyaz Show” unutulmaz bölümleriyle ekrana geliyor!
“Beyaz Show” unutulmaz bölümleriyle ekrana geliyor! "Beyaz Show" kolaj bölümleri ile Cuma akşamı Kanal D’de yeniden ekrana geliyor.
7.04.2020 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı...
Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar! Her şeyi anlattı... TV8 kanalının sahibi Acun ılıcalı, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Sabah Sohbeti' programına konuk oldu. Ilıcalı, hakkında merak edilenleri canlı yayında anlattı.
10.07.2019 Magazin
"Hesap geldiğinde şoka girdim"
"Hesap geldiğinde şoka girdim" Geçtiğimiz hafta Bodrum'da ödediği hesapla gündeme gelen Ivana Sert, Hürriyet'ten Tülay Demir'e konuştu.
18.06.2019 Magazin
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı!
Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu gözaltına alındı! "Örümcek korktun mu, yılan korktun mu?" videosuyla sosyal medyaya damgasını vuran Simge Barankoğlu, gözaltına alındı.
17.10.2018 Gündem
Beyazıt Öztürk hayranlarını kırmadı
Beyazıt Öztürk hayranlarını kırmadı Başarılı sunucu Beyazıt Öztürk, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
8.09.2018 Magazin
'O Ses'e dahil olan Beyaz'dan flaş açıklama
'O Ses'e dahil olan Beyaz'dan flaş açıklama 9 günlük bayram tatilinin ardından havalimanında görüntülenen Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye'de sunuculuk yapmak yerine jüri koltuğunda oturacağını söyledi.
27.08.2018 Magazin
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Beyazıt Öztürk bombası!
Acun Ilıcalı'dan Beyazıt Öztürk bombası! Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde 'Yeni sezonda bomba transferlerimiz var' açıklamasını yapmıştı. Acun'un yeni sezonda TV8 için bomba transferi ortaya çıktı. Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye kadrosuna katıldı.
3.08.2018 Televizyon
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil
Murat Saygı: Kanallar hayır kurumu değil Türk televizyon tarihine damga vuran isimlerden olan Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na konuştu. İşte Semercioğlu'nun o yazısı...
24.06.2018 Televizyon
Beyaz fena yakalandı!
Beyaz fena yakalandı! Özel hayatıyla gündeme gelmekten çekinen Beyazıt Öztürk, yıllar sonra Barcelona tatilinde bir kadınla baş baş görüntülendi.
18.06.2018 Magazin
Sinemanın yeni Superman’i
Sinemanın yeni Superman’i Sinemanın genç kralı seçilen Can Altıntaş, “Şöhret karakterimde bir değişikliğe sebep olamaz” diyor.
25.05.2018 Arşiv
Kanal D’den Beyazıt Öztürk açıklaması
Kanal D’den Beyazıt Öztürk açıklaması Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla ekrana gelen "Beyaz Show'un bittiğine" dair iddialar üzerine Kanal D yönetiminden açıklama geldi.
23.05.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma 04 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Polisiye anlar sunan dizi ile cuma akşamınızı çok daha hareketli ve heyecanlı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.05.2018 Gündem
Survivor Cumali'den flaş itiraf!
Survivor Cumali'den flaş itiraf! 'Survivor 2018' yarışmasına katılmak için Iğdır'dan yürüyerek İstanbul'a gelen Cumali Akgül, yanlış zamanda yürüdüğünü söyledi.
22.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyaz show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.