Jasmine Tookes

Jasmine Tookes

Son dakika Jasmine Tookes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jasmine Tookes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jasmine Tookes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jasmine Tookes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jasmine tookes gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 jasmine tookes haberi bulunmuştur. Tüm jasmine tookes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü manken arkadaşının poposunu öptü! Olay yaratan fotoğraf...
Ünlü manken arkadaşının poposunu öptü! Olay yaratan fotoğraf... 31 yaşındaki ABD'li Victoria's Secret mankeni Jasmine Tookes, yeni yaşını bir partiyle kutladı. Ünlü mankenin doğum günü partisine arkadaşının poposunu öpmesi damga vurdu.
1.02.2022 Magazin
Hiçbir şey göründüğü gibi değil!
Hiçbir şey göründüğü gibi değil! VictorIa’s Secret’ın meşhur ‘Fantasy Bra’sını (Fantezi Sütyeni) taşıdıktan sonra yıldızı parlayan Jasmine Tookes, ‘melek’ olmanın zorluklarını anlattı:
9.10.2018 Magazin
Adriana Lima soluğu Brezilya'da aldı!
Adriana Lima soluğu Brezilya'da aldı! Brezilyalı model Adriana Lima, ülkesindeki Rio karnavalında eğlencenin dozunu artırdı.
13.02.2018 Magazin
Jasmine Tookes herkesi büyüledi!
Jasmine Tookes herkesi büyüledi! İç giyim firması Victoria's Secret'ın meleklerinden Jasmine Tookes, önceki gece New York'ta düzenlenen bir geceye katıldı.
18.10.2017 Magazin
En seksi festival başladı
En seksi festival başladı Her yıl sonsuz güneş ışığı şehrinde düzenlenen ve en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella başladı.
15.04.2017 Magazin
Genç koleksiyon
Genç koleksiyon Son dönemin en popüler modellerinden Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid, Tommy Hilfiger markasının 2017 Sonbahar koleksiyonunun tanıtım kampanyası için kamera karşısına geçti.
11.04.2017 Magazin
Voleybol güzelleri
Voleybol güzelleri Victoria’s Secret’ın kıdemli meleklerinden Adriana Lima, önceki gün Miami sahilinde Sara Sampaio ve Jasmine Tookes ile bir fotoğraf çekimine katıldı.
22.03.2017 Magazin
Jasmine Tookes'tan cesur paylaşım!
Jasmine Tookes'tan cesur paylaşım! ABD'li model Jasmine Tookes, Meksika'dan bu soğuk günleri yumuşatacak bir fotoğraf paylaştı.
1.02.2017 Magazin
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil Victoria’s Secret modelleri Lais Ribeiro, Romee Strijd ve Jasmine Tookes bir çekim için Brezilya’ya gitti...
5.01.2017 Magazin
Melekler geçidi
Melekler geçidi Yılın merakla beklenen moda şovu ‘2016 Victoria’s Secret Fashion’, geçtiğimiz gün Paris’te gerçekleşti. Gecede Rus model Irina Shayk hamile olarak yürüdü. 3 milyon dolarlık fantezi sütyenini ise 9 yıl aradan sonra ilk kez siyahi bir ‘melek’ taşıdı
1.12.2016 Magazin
Geceye damga vuran 3 milyon dolarlık sütyen!
Geceye damga vuran 3 milyon dolarlık sütyen! Victoria's Secret'ın, her yıl bir meleğin giydiği milyon dolarlık fantezi sütyenini bu yıl Jasmine Tookes taşıdı.
1.12.2016 Magazin
Victoria’s Secret melekleri Paris'e uçtu!
Victoria’s Secret melekleri Paris'e uçtu! Victoria's Secret melekleri yılın heyecanla beklenen moda şovu için Paris'e uçtu.
28.11.2016 Magazin
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor?
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor? Podyum dünyasının en güzel kadınları, nam-ı diğer 'Melekleri' sizce nasıl seçiliyor dersiniz? İşte yanıtı...
10.11.2016 Magazin
Jasmine Tookes’un çatlakları olay oldu
Jasmine Tookes’un çatlakları olay oldu Jasmine Tookes'un bacaklarındaki kusur dikkatlerden kaçmadı...
3.11.2016 Magazin
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu Victoria’s Secret şovunda modeller kadar sahneye çıkan şarkıcıların kim olacağı da merak ediliyor...
3.11.2016 Magazin
Sosyal medya sallandı! İlk kez...
Sosyal medya sallandı! İlk kez... Dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret, herkesi şaşırtan bir ilke imza attı...
1.11.2016 Magazin
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu!
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu! Her yıl merakla beklenen moda şovunun defile kadrosu belli oldu.
1.11.2016 Magazin
Shanina Shaik kadro dışı kaldı!
Shanina Shaik kadro dışı kaldı! Yılın en önemli moda şovlarından biri için geri sayım hızlandı...
27.10.2016 Magazin
3 milyon dolarlık fantezi sütyeni!
3 milyon dolarlık fantezi sütyeni! Victoria’s Secret’ın 3 milyon dolarlık sütyeni 'Fantasy Bra'yı bu sene Jasmine Tookes taşıyacak...
27.10.2016 Magazin
Seksi meleklerden bir ilk!
Seksi meleklerden bir ilk! Yılın en çok merak edilen şovlarından biri olan Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Paris’te gerçekleşecek...
25.10.2016 Magazin
Yeni melekler
Yeni melekler Melekleri ayrı bir arka değeri taşıyan Victoria’s Secret’ın yeni modelleri tanıtıldı...
14.07.2015 Magazin
10 yeni melek kasıp kavuracak!
10 yeni melek kasıp kavuracak! Ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret meleklerine on yeni isim eklediğini açıkladı.
29.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jasmine Tookes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jasmine tookes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.