Izabel Goulart

Izabel Goulart

Son dakika Izabel Goulart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Izabel Goulart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Izabel Goulart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Izabel Goulart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ızabel goulart gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 ızabel goulart haberi bulunmuştur. Tüm ızabel goulart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Izabel Goulart kusursuz fiziğiyle kendine hayran bıraktı!
Izabel Goulart kusursuz fiziğiyle kendine hayran bıraktı! Süper model Izabel Goulart, nişanlısı ile Karayip Denizi'nde tropik bir tatile çıktı. Goulart, çıktığı yılbaşı tatilinde inanılmaz figürlerini sergilerken, bronz teniyle kendine hayran bıraktı.
25.12.2021 Magazin
Izabel Goulart fotoğrafçısını tatilde yanında taşıyor
Izabel Goulart fotoğrafçısını tatilde yanında taşıyor Brezilyalı model Izabel Goulart şu sıralar Ege ve Akdeniz kıyılarını gezerek tatil yapıyor. Güzel modelin inanılmaz güzellikteki tatil fotoğraflarının sırrıysa ortaya çıktı.
3.08.2019 Magazin
Mikonos güzeli
Mikonos güzeli Izabel Goulart, Yunanistan tatiline devam ediyor.
14.07.2019 Magazin
Özge Özpirinçci Izabel Goulart'a meydan okudu
Özge Özpirinçci Izabel Goulart'a meydan okudu Oyuncu Özge Özpirinçci, Izabel Goulart'ın sevgilisi Alman kaleci Kevin Trapp'le verdiği Noel pozunu taklit edeceklerini söyleyerek ünlü modele adeta meydan okudu.
26.12.2018 Magazin
Nefes kesti
Nefes kesti Victoria’s Secret’ın İtalyan asıllı Brezilyalı meleği Izabel Goulart (33), Cannes Film Festivali’nde ‘Sink Or Swim’ filminin gösterimine katıldı.
14.05.2018 Magazin
İkizi kadar benziyor
İkizi kadar benziyor Dünyaca ünlü Brezilyalı model Alessandra Ambrosio’nun ikizi bulundu!
24.02.2018 Magazin
Aşka geldi
Aşka geldi Victoria’s Secret meleklerinden Izabel Goulart, futbolcu sevgilisi Kevin Trapp ile Mikonos’da deniz ve güneşin keyfini çıkarırken görüntülendi.
11.07.2017 Magazin
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet
Adriana Lima’dan dostlarına ziyafet Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıktıktan sonra, Adriana Lima’nın Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdiği öğrenildi.
17.06.2017 Magazin
8 milyon dolarlık tanıtım
8 milyon dolarlık tanıtım The Land Of LegendsTheme Park işbirliği ile Antalya’da gerçekleştiren moda organizasyonu DossoDossi Fashion Show, hem Türkiye hem de Antalya için büyük tanıtım fırsatı yarattı.
12.06.2017 Ekonomi
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem
Ana Beatriz Barros: Hamileyken çıplak poz vermem Geçtiğimiz yıl iş adamı Karim El Chiaty ile evlenen ve bir bebek bekleyen Brezilyalı model Ana Beatriz Barros, “Hamileyken çıplak poz vermem” dedi.
12.06.2017 Magazin
Poz verirken uçağı kaçırdı
Poz verirken uçağı kaçırdı Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü model Adriana Lima, Atatürk Havalimanı'nda fotoğraf çektirmesi sebebiyle uçağını kaçırdı
11.06.2017 Magazin
Brezilya havası
Brezilya havası Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez Brezilyalı 4 top model aynı anda podyuma çıktı. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros Antalya’da Latin rüzgarı estirdi
10.06.2017 Magazin
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü
Adriana Lima'dan bebek öpücüğü Dünyaca ünlü top model Adirana Lima, Antalya’da katıldığı bir defilede 3 aylık hamile olan Brezilyalı top model Ana Beatriz Barros’un karnını öptü.
10.06.2017 Magazin
Dosso Dossi’nin Türk melekleri
Dosso Dossi’nin Türk melekleri Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’da, Türk modellerden Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da görev alacak
1.06.2017 Magazin
Baywatch güzelleri
Baywatch güzelleri 90’ların meşhur dizisi Sahil Güvenlik’in (Baywatch) beyazperde uyarlamasının galası önceki gün Miami’de yapıldı.
14.05.2017 Magazin
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim
Adriana Lima'dan Türkiye mesajı: Hepinizi özledim Antalya'da Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends ortaklığında gerçekleştirilecek Türkiye'nin en büyük moda şovuna katılacak isimlerden top model Adriana Lima, sosyal medya hesabından "Hepinizi özledim" mesajını paylaştı.
5.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Izabel Goulart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ızabel goulart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.