İstanbul Yeni Havalimanı

İstanbul Yeni Havalimanı

Son dakika İstanbul Yeni Havalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Yeni Havalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Yeni Havalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul yeni havalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.973 istanbul yeni havalimanı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul yeni havalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...
Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih... Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 3.5 milyon euro ve bonuslardan oluşan bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma imza atacağı belirtilen Mert Müldür'ün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
31.07.2023 Şampiy10
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi
İstanbul’da ilk evini alacaklara müjde! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ile yeni konut projesi Türkiye’nin alanlarında lider iki şirketi Emlak Konut ile Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı’na 10 dakika ulaşım mesafesindeki Arnavutköy’de 2,5 milyon metrekare alan üzerinde, İstanbulda  evi olmayanlar için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.
19.05.2023 Ekonomi
Kaza yapan motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma önce öptü sonra ekip aracına koydu
Kaza yapan motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma önce öptü sonra ekip aracına koydu Eyüpsultan, İstanbul Yeni Havalimanı Yolu'nda taksinin çarptığı motosikletteki Türk Bayrağını gören jandarma, bayrağı önce öptü sonra da ekip aracına aldı. Taksinin çarptığı 2 motosiklette bulunan hafif yaralı 3 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
30.08.2022 Yaşam
Karaismailoğlu: Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattı yüzde 78 tamamlandı
Karaismailoğlu: Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattı yüzde 78 tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı metro hattında tünel sondaj makinesi ile yapılan tünel açma çalışmalarının sona erdiğini ve projede yüzde 78 ilerleme kaydedildiğini açıkladı.
16.05.2022 Siyaset
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler…
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler… İGA açılımı, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısıyla yeniden gündeme geldi. İstanbul Havalimanı açılışıyla çok konuşan İGA hakkında yapılan aramalar arttı. Peki; İGA nedir? İGA açılımı nedir? İşte İGA ile ilgili tüm merak edilenler...
28.03.2022 Gündem
2021 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı
2021 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan "2021 Yılı Yatırım Programı" Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulunarak, "Sözlerime Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum. Şuşa'nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğunun da işaretidir." dedi.
8.11.2020 Gündem
TEKNOFEST 2020 ne zaman başlıyor, nerede? Teknofest ücretli mi?
TEKNOFEST 2020 ne zaman başlıyor, nerede? Teknofest ücretli mi? 20-23 Eylül 2018 tarihinde ilk kez İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilen Teknofest, bu sene yine Eylül ayında bu kez Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Peki, Teknofest 2020 ne zaman başlıyor? Teknofest girişi ücretli mi? Teknofest Gaziantep’te nerede olacak?
16.09.2020 Gündem
İstanbul’da taksicinin telefonunu unutan turistten 150 lira aldığı iddiası
İstanbul’da taksicinin telefonunu unutan turistten 150 lira aldığı iddiası İstanbul Yeni Havalimanı’ndan taksiye binerek Aksaray’da inen erkek bir turist, araçta unuttuğu cep telefonunu geri almak için aradığı taksicinin kendisinden 150 lira istediğini iddia etti. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.11.2019 Yaşam
Yeni havalimanından hangi otobüsler geçiyor?  Yeni havalimanına nasıl gidilir?
Yeni havalimanından hangi otobüsler geçiyor? Yeni havalimanına nasıl gidilir? İstanbul yeni havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak? Yeni havalimanı nerde? Milyonlarca kişi merak ediyor.Atatürk Havalimanı dün itibarıyla tarifeli seferlere kapandı. Vatandaşlar ise yeni havalimanı için arayışa geçti. Peki yeni havalimanından hangi otobüsler geçiyor? İstanbul yeni havalimanı hangi ilçede?
7.04.2019 Gündem
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu vagonları raylara indirildi
Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu vagonları raylara indirildi Avrupa yakasının ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda, vagonlar raylara indirildi. Şubat ayında test sürüşlerine başlanacak metro, bu yılın son çeyreğinde hizmete girecek.
20.01.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenle AK Parti'nin Kocaeli belediye başkan adaylarını açıkladı. Toplantıda yaptığı konuşmada ekonomiye ilişkin verileri de paylaşan Erdoğan, "Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir" ifadesini kullandı.
12.01.2019 Siyaset
9. Boğaziçi Zirvesi başladı
9. Boğaziçi Zirvesi başladı Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde 9. Boğaziçi Zirvesi, İstanbul Four Seasons Hotel'de başladı. TİM ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi, 80 ülkeden iş adamı, siyasetçi ve fikir önderini İstanbul'da bir araya getirdi
26.11.2018 Ekonomi
Fuat Oktay rakam verdi: 16 yılda 9.2 milyon arttı
Fuat Oktay rakam verdi: 16 yılda 9.2 milyon arttı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'de son 16 yılda ekonomi alanında tarihi bir başarı elde ettiğini söyleyerek, "İstihdamda 19,6 milyondan 28,8 milyon seviyesine ulaşılmıştır. Bu oran 16 yılda 9,2 milyon yeni istihdam oluşturulduğu anlamına gelmektedir." ifadelerini kullandı.
24.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışını yaptı Zihinsel ve bedensel engelli çocukların eğitim göreceği Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.
5.11.2018 Siyaset
Yeni havalimanının adı 16 yıl önce alınmış
Yeni havalimanının adı 16 yıl önce alınmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport olarak açıkladığı Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış.
30.10.2018 Gündem
İstanbul havalimanı nerede? İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir?
İstanbul havalimanı nerede? İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı'nın açılışı 29 Ekim günü gerçekleşti. Vatandaşları heyecanlandıran bu gelişme sonrasında İstanbul Havalimanı'nın nerede olduğu ve nasıl gidildiği merak edilmeye başlandı. İşte İstanbul Havalimanı hakkında önemli bilgiler...
30.10.2018 Gündem
Dünya liderleri tarihi açılışa geldi
Dünya liderleri tarihi açılışa geldi İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına dünyanın dört bir yanından gelen 50’nin üzerinde üst düzey konuk şahitlik etti.
29.10.2018 Gündem
Türkiye'nin zafer anıtı
Türkiye'nin zafer anıtı Dünyanın kıskanarak takip ettiği 3. Havalimanının açılışı dünya liderlerinin katıldığı görkemli törende Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. “Zafer anıtı dikiyoruz” benzetmesi yapan Erdoğan, muhteşem eserin ismini de açıkladı: Paha biçilmez bu şehre yaptığımız bu büyük eserin adını İstanbul verdik.
29.10.2018 Gündem
İstanbul Havalimanı için NYT'de tam sayfa ilan
İstanbul Havalimanı için NYT'de tam sayfa ilan ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'da, bugün açılışı yapılan İstanbul Havalimanı için tam sayfa ilan yayımlandı.
29.10.2018 Dünya
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer
İşte İstanbul Havalimanı'ndan ilk seferin yapılacağı yer İlk fazının açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, 76,5 milyon metrekarelik alanıyla dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olan İstanbul yeni havalimanının ilk seferi, 31 Ekim günü saat 11.30'da Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Ankara uçuşuyla gerçekleştirilecek
29.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Khabib Nurmagomedov'la görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Khabib Nurmagomedov'la görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına davetli olarak gelen Avar asıllı Rus dövüşçü Khabib Nurmagomedov ile sohbet etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, açılışına dakikalar kala İstanbul Yeni Havalimanı'nın İstanbul'u global bir aktarma merkezi haline getireceğini belirterek, "İstanbul Yeni Havalimanı, hem çekim merkezi haline gelmiş olacak hem de Türk Hava Yolları'nın mevcut dünyanın 122 ülkesine olan seferlerini daha fazla derinleştirecek, daha fazla noktaya uçmamızın bir basamağını teşkil edecek" dedi.
29.10.2018 Gündem
Yeni havalimanında 55 bin kişiye internet!
Yeni havalimanında 55 bin kişiye internet! Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıl dönümünde açılacak olan yeni havalimanının teknolojik altyapısına büyük özen gösterildi. Böylece bekleme ve işlem süreleri kısalacak, 55 bin kişi ücretsiz ve hızlı internet hizmetinden yararlanabilecek.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Fuat Oktay: Yeni bir havalimanı hediye ediyoruz
Fuat Oktay: Yeni bir havalimanı hediye ediyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "95. Kuruluş yıl dönümünde cumhuriyetimize İstanbul'da yeni bir havalimanı hediye ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemize yeni eserler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
29.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul yeni havalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.