Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...

Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...

Fenerbahçe'nin transfer etmek için Galatasaray ile yarıştığı Mert Müldür için Sassuolo ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. 3.5 milyon euro ve bonuslardan oluşan bonservis bedeliyle sarı lacivertli takıma imza atacağı belirtilen Mert Müldür'ün bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Mert Müldür kimdir, kaç yaşında, nereli? Mert Müldür istatistikleri (sakatlık geçmişi), sözleşme süresi, maaşı ve İstanbul'a geleceği tarih...

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ü Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Mert Müldür'ü 3.5 milyon Euro + bonuslar karşılığında kadrosuna kattı. Sarı lacivertli ekip, yerli sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

BUGÜN GELİYOR

24 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinden geçmek ve ardından mukavele imzalamak için bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mert Müldür bu akşam saat 23.45’te TK1876 sefer sayılı uçak ile İstanbul Yeni Havalimanı’nda olacak.

90 MAÇTA 2 GOL, 5 ASİST

2019 yılında Rapid Wien'den Sassuolo'ya 4.7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Mert Müldür'ün, İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi 2024 Haziranı'nda sona erecekti. 90 kez Sassuolu forması giyen Türk sağ bek, Sassuolo'da çok fazla forma şansı bulamayan Mert Müldür, İtalyan ekibiyle toplamda 3 maça çıktı. 2 kez ilk 11'de görev alan milli yıldız gol ya da asist katkısında bulunamadı.

MERT MÜLDÜR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Mert Müldür, 4 Nisan 1999 yılında doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Avusturya doğumlu Türk millî futbolcudur. Sassuolo takımında forma giymektedir.

Profesyonel kariyerine 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. Daha sonra ise 29 Mayıs 2018 tarihinde Rapid Wien ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

20 Ağustos 2019'da Müldür, Serie A kulüplerinden US Sassuolo Calcio ile anlaştı.

Avusturya'da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye'yi seçti.

Haberin Devamı