İstanbul Fashion Week

İstanbul Fashion Week

Son dakika İstanbul Fashion Week haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul Fashion Week ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul Fashion Week haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Fashion Week

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul fashion week gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 istanbul fashion week haberi bulunmuştur. Tüm istanbul fashion week haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı
Aleyna Tilki'nin ilginç tarzı İstanbul Fashion Week'te defileleri izlemeye giden Aleyna Tilki, giyim tarzı ile dikkat çekti
22.03.2019 Magazin
Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı
Gizem Barlak, Arda Turan'la ilgili o detayı anlattı Model Gizem Barlak, Arda Turan ve Berkay Şahin'in tartışmasında aynı mekanda olduğu hatta Turan'ın kendisine de saygısızlık yaptığını söyledi.
11.10.2018 Magazin
RASHID'in kraliçeleri!
RASHID'in kraliçeleri! RAŞİT Bağzıbağlı 11 Eylül’de Zorlu PSM’de Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında yapılacak RASHID hazır giyim markasının defilesi için 4 Miss Turkey güzeliyle poz verdi.
5.09.2018 Magazin
Nişanlısı  ile podyumda
Nişanlısı ile podyumda Hande Yener, model nişanlısı Ümit Cem Şenol ile Mercedes-Benz İstanbul Fashion Week kapsamında tasarımcı Kadir Kılıç’ın defilesinde yürüyecek. Yener, güçlü kadın imajını yansıtacak
25.03.2018 Magazin
Fıstık gibi
Fıstık gibi Yıllar sonra Istanbul Fashion Week’te Atıl Kutoğlu defilesine çıkarak podyuma geri dönen Demet Şener (40) tasarımcının yeni parçalarından biriyle pozunu Instagram’dan paylaştı.
26.09.2017 Magazin
İdo Tatlıses modası!
İdo Tatlıses modası! Geçen hafta İstanbul Fashion Week kapsamında Deniz Berdan defilesinde İdo Tatlıses podyuma çıktı.
19.09.2017 Magazin
Etnik esintilerin lüksle buluşması
Etnik esintilerin lüksle buluşması Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu İstanbul Moda Haftası kapsamında 2018 ilkbahar/yaz koleksiyonunu tanıttı ve büyük beğeni topladı. Kutoğlu yeni koleksiyonunu ve başarısının sırrını anlattı.
16.09.2017 Arşiv
Müjdeyi verdi
Müjdeyi verdi İstanbul Fashion Week’teki defileleri takip eden Nurgül Yeşilçay, “Yeni sezonda hem sinema hem de dizide rol alacağım” diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.
13.09.2017 Magazin
Azeri güzel Fashion Week’te
Azeri güzel Fashion Week’te İstanbul Fashion Week bu hafta start veriyor.
11.09.2017 Magazin
Renkli, çağdaş ve sofistike tasarımlar
Renkli, çağdaş ve sofistike tasarımlar Modacı Burçe Bekrek, hem 2017/18 Sonbahar-Kış Koleksiyonuyla hem de Papia’nın Moda Başkentleri havlu serisiyle beğeni topluyor.
7.04.2017 Arşiv
Kaan’ın ilişkisi bitti!
Kaan’ın ilişkisi bitti! Eski eşi Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural’ın ilişkisinin sona erdiğini söyleyen Seçkin Piriler, “Kaan benden asla ayrılmak istemedi. Evliliğimiz o kadın yüzünden bitti. İkimizi de reklam amacıyla kullandı” dedi
24.03.2017 Magazin
Tuğçe Aral kimdir?
Tuğçe Aral kimdir? Tuğçe Aral ismi son dönemlerde gündemden düşmüyor. Düzgün fiziği ile sosyal medyayı sallayan Tuğçe Aral kimdir? Tuğçe Aral hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Takunyalı sürrealist
Takunyalı sürrealist BASHAQUES’ İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonunda sürrealizm ve Türk kültürünü birleştirdi...
15.10.2016 Magazin
Didem Soydan 'Türk değilim' diyor!
Didem Soydan 'Türk değilim' diyor! Türk mankenlere yer verilmediği için İstanbul Moda Haftası’na katılmayan Didem Soydan’dan ‘u’ dönüşü. Uzun süredir ABD’de olan model, orada ‘Türk’ yerine ‘Arnavutluk vatandaşıyım’ diyor.
5.10.2016 Magazin
Tasarımcılara kapımız her zaman açık
Tasarımcılara kapımız her zaman açık İlk konsept mağazasını 20 gün önce Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan 1500 m2’lik alanda açan Gizia Gate Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu, hem mağazanın açılış sürecini, hem de 31 tane moda tasarımcısını aynı çatı altında nasıl topladığını anlattı.
16.10.2015 Arşiv
Karşıyakalı MODA!
Karşıyakalı MODA! Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde 4-6 Nisan tarihleri arasında Bostanlı’da gerçekleştirilen İzmir Fashion Week Summer 2015, defilelerle izleyenlerden tam not aldı...
8.04.2015 Magazin
Fener şıklığı!
Fener şıklığı! Fenerbahçe’nin tarz sahibi futbolcuları Raul Meireles ve Brunu Alves eşleriyle birlikte İstanbul Fashion Week’i izledi...
19.03.2015 Magazin
Gelecek kış  sert geçecek!
Gelecek kış sert geçecek! İstanbul Fashion Week gelecek kışın modasını belirleyecek cesur defilelerle başladı. İşte dünün dikkat çeken koleksiyonları...
17.03.2015 Magazin
Moda tasarımcılığı bazen terzilik bazen sanat...
Moda tasarımcılığı bazen terzilik bazen sanat... Yeni nesil İtalyan moda tasarımcıları arasındaki en parlak isimlerden Francesca Liberatore, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde bir workshop için geldi ve sorularımızı da yanıtladı. Türk modasını yenilikçi ve rekabetçi gören modacı, tasarımcılığı bazen terzilik bazen sanat olarak tanımladı.
13.03.2015 Magazin
Podyumda renkler konuştu
Podyumda renkler konuştu Paris Moda Haftası’nın kapanış defilelerinde podyum adeta renk tuvaline döndü...
12.03.2015 Magazin
'Londra’ya gitmemek içimde ukde kaldı'
'Londra’ya gitmemek içimde ukde kaldı' Türkiye’nin eski güzellerinden olan ünlü manken Merve Büyüksaraç ile, mesleği, hayatı ve hayalleri üzerine konuştuk. Büyüksaraç, modacı Özem Keskin’in tasarımlarıyla Şamdan Plus’a poz verdi.
8.11.2014 Magazin
Cem’in filminde ağladım
Cem’in filminde ağladım İSTANBUL Fashion Week’i yakından takip eden Ahu Yağtu, eski eşi Cem Yılmaz’la bir projede yer almak istediğini söyledi...
14.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Fashion Week ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul fashion week haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.