Kuaförüm Sensin

Kuaförüm Sensin

Son dakika Kuaförüm Sensin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuaförüm Sensin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuaförüm Sensin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuaförüm sensin gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 kuaförüm sensin haberi bulunmuştur. Tüm kuaförüm sensin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı?
Doya Doya Moda Banu kimdir, kaç yaşında, nereli? Banu Teker nerede oynadı, daha önce hangi programlara katıldı? TV8’in sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni sezona başladı. İddialı yarışmacılar ve jüri üyeleriyle Doya Doya Moda, hafta içi her gün saat 16.00'da seyircisiyle buluşuyor. Doya Doya Moda'da yarışmacıların da merak edilen isimlerden biri de Banu Teker oldu. Doya Doya Moda yeni sezon yarışmacılarından Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi programlara katıldı, hangi dizilerde oynadı.
29.07.2022 Televizyon
Bülent Ersoy corona virüse mi yakalandı? Sosyal medyadan açıkladı
Bülent Ersoy corona virüse mi yakalandı? Sosyal medyadan açıkladı Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den ayrıldığını duyurdu. Ayrılık açıklaması ardından Bülent Ersoy'un corona virüse yakalandığı için programdan ayrıldığı iddia edildi. Ersoy iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
11.09.2020 Magazin
Haftanın finalinde kriz çıktı!
Haftanın finalinde kriz çıktı! Kuaförüm Sensin’de bugün final heyecanı yaşandı.
19.06.2020 Televizyon
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu?
Kuaförüm sensin jüri üyeleri kim? Kuaförüm sensin yeni jürisi Bülent Ersoy mu? Kuaförüm Sensin, yeni haftayla başladı. Uzun bir aradan sonra Diva Bülent Ersoy, ilk kez bir öğle kuşağı programında izleyenlerin karşısına çıktı. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da dikkatleri çekti.
16.06.2020 Gündem
Bülent Ersoy ekrana dönüyor!
Bülent Ersoy ekrana dönüyor! Bülent Ersoy uzun aradan sonra ekrana dönüyor. Sanatçı, “Kuaförüm Sensin” adlı yarışmada jüri üyeliği yapacak ve ayda 3 milyon 250 bin lira kazanacak!
31.05.2020 Televizyon
Bülent Ersoy dönüyor! Ayda 3 milyon 250 bin lira
Bülent Ersoy dönüyor! Ayda 3 milyon 250 bin lira Bülent Ersoy uzun aradan sonra ekrana dönüyor. Sanatçı, “Kuaförüm Sensin” adlı yarışmada jüri üyeliği yapacak ve ayda 3 milyon 250 bin lira kazanacak.
29.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuaförüm Sensin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuaförüm sensin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.