İsmail Türüt

İsmail Türüt

Son dakika İsmail Türüt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsmail Türüt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsmail Türüt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Türüt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail türüt gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 ismail türüt haberi bulunmuştur. Tüm ismail türüt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu lokantada müşterilere sunulan haşlamanın suyu hiç bitmiyor
Bu lokantada müşterilere sunulan haşlamanın suyu hiç bitmiyor Trabzon’un Sürmene ilçesinde 75 yaşındaki lokanta işletmecisi İzzet Aydın, müşterilerine sunduğu sıra dışı uygulamayla dikkat çekiyor. 75 yaşındaki Aydın, haşlama suyu siparişi veren ve yemeye başlayan müşterilerin tabağına bir müddet sonra kepçeyle takviye yapıyor.
4.09.2022 Yaşam
İsmail Türüt acı haberi duyurdu! Yeğeni Aşkın Dışkaya inşaattan düşerek hayatını kaybetti
İsmail Türüt acı haberi duyurdu! Yeğeni Aşkın Dışkaya inşaattan düşerek hayatını kaybetti Rize'de çalıştığı inşaattan düşen ses sanatçısı İsmail Türüt'ün yeğeni Aşkın Dışkaya yaşamını yitirdi.
9.11.2021 Magazin
İsmail Türüt'e Almanya'dan vize şoku!
İsmail Türüt'e Almanya'dan vize şoku! İsmail Türüt, ekibiyle birlikte Almanya Konsolosluğu'na vize başvurusu yaptı, orkestradaki herkese 6 ay, Türüt'e sadece iki qünlük vize çıktı. Konsolosluk yetkilisinin "Siz milliyetçi türküler söylüyorsunuz, onun için vize süresi kısa” açıklaması karşısında büyük şok yaşadı.
26.06.2019 Magazin
İsmail Türüt bombayı patlattı! Nur Yerlitaş...
İsmail Türüt bombayı patlattı! Nur Yerlitaş... Nur Yerlitaş'ı şehitlere yaptığı saygısızlıktan dolayı sert sözlerle eleştiren İsmail Türüt, "Hem ismine hem de soy ismine hiç yakışmadı. İkisinin de değişmesi lazım" dedi.
29.11.2017 Magazin
İsmail Türüt bombaladı: Ölürse cenazesine gitmem!
İsmail Türüt bombaladı: Ölürse cenazesine gitmem! Konuk olduğu programda Kadir İnanır'ın terörist başı Abdullah Öcalan için söylediği sözleri sert bir dille eleştiren İsmail Türüt, "Ben bu adamın cenazesine bile gitmem" dedi.
10.10.2017 Magazin
'Hepsini reddettim!'
'Hepsini reddettim!' Rize Dernekler Federasyonu RİDEF'in bu sene düzenlediği 10. Rize Tanıtım Günleri'nin açılışında türkücü İsmail Türüt, hemşerileriyle buluştu.
23.09.2017 Magazin
'Siz vurursunuz bela okurlar, biz vururuz sela okurlar'
'Siz vurursunuz bela okurlar, biz vururuz sela okurlar' Karadeniz müziğinin ünlü isimlerinden İsmail Türüt'ün kızı Yasemin Türüt, babasıyla çektirdiği fotoğrafa ilginç bir not düştü.
20.06.2017 Magazin
İsmail Türüt'ten yıllar sonra gelen cemaat itirafı
İsmail Türüt'ten yıllar sonra gelen cemaat itirafı Karadenizli türkücü İsmail Türüt, "Cemaate para bile verdim. Biz Allah rızası için vermiştik. Başka emellerde kullandılarsa haram zehir zıkkım olsun" dedi.
26.07.2016 Magazin
İsmail Türüt'ten Bahçeli'ye ağır sözler!
İsmail Türüt'ten Bahçeli'ye ağır sözler! Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirerek "Lanet olsun, böyle olmaz. Taze bir kan lazım" dedi.
24.05.2016 Magazin
’Oflu İsmail’in oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu toprağa verildi
’Oflu İsmail’in oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu toprağa verildi ’Oflu İsmail’ lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun oğlu Hasan Hacısüleymanoğlu Kilyos’ta toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni
Oflu İsmail’e 5 bin kişilik cenaze töreni Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden Oflu İsmail lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu’nun Kilyos Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine siyaset, iş, ve sanat dünyasından bir çok isim katıldı.
24.12.2015 Yaşam
İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenaze töreninde kalabalık sokağa taştı
İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenaze töreninde kalabalık sokağa taştı Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren 'Oflu İsmail’ olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu’nun (77) siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldığı cenaze töreninde cami avlusuna sığmayan kalabalık sokağa taştı...
29.09.2021 Gündem
İsmail Türüt'ten Bahçeli'ye ağır eleştiriler
İsmail Türüt'ten Bahçeli'ye ağır eleştiriler Türüt, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde 2 milyona yakın seçmen kaybedip yüzde 12 oy alan MHP'ye “Yeter ama ya” diye tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
İsmail Türüt'e şok! Sülalemi toplasan...
İsmail Türüt'e şok! Sülalemi toplasan... 18 yıl evli kaldığı Ayşe Türk'ün açtığı boşanma davası sonucu 500 bin lira tazminat ödemesine karar verilen İsmail Türüt, karara itiraz etti...
10.10.2015 Magazin
İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a ağır sözler
İsmail Türüt'ten Kadir İnanır'a ağır sözler Daha önce ‘Plan yapmayın plan’ adlı şarkıda Hrant Dink cinayetini övmek ve halkı düşmanlığa tahrik etmekten yargılanan şarkıcı İsmail Türüt bu kez akil insan Kadir İnanır’ı hedef aldı...
29.09.2021 Gündem
İsmail Türüt'ten canlı yayında skandal sözler
İsmail Türüt'ten canlı yayında skandal sözler İsmail Türüt'ten canlı yayında skandal sözler
2.05.2015 Sinema-Dizi
Feshane’de Samsun günleri ziyaretçi rekoru kırdı
Feshane’de Samsun günleri ziyaretçi rekoru kırdı SAMSUN 8’inci Feshane Tanıtım Günleri 745 bin ziyaretçi sayısına ulaşarak bugüne kadar yapılan Samsun günleri ve diğer illerin ulaştığı sayıları geçerek rekor kırmayı başardı...
6.04.2015 Yaşam
Orhan Gencebay ve İsmail Türüt Feshane'de
Orhan Gencebay ve İsmail Türüt Feshane'de Samsun Feshane tanıtım günleri’nin 8’incisi SAMKON (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) tarafından organize edilirken Feshane’de Samsun coşkusu tüm ihtişamıyla başladı...
2.04.2015 Yaşam
Samsun İstanbul Feshane'ye geliyor
Samsun İstanbul Feshane'ye geliyor İstanbul'da artık gelenek haline gelen Feshane günlerinin konuğu bu kez Samsun...
30.03.2015 Yaşam
İsmail Türüt'ten Volkan Konak'a hakaret; "Onları kantara koyarım"
İsmail Türüt'ten Volkan Konak'a hakaret; "Onları kantara koyarım" Yaptığı sivri çıkışlarla üzerine tepki toplamayı başaran şarkıcı İsmail Türüt polemiklerine bir yenisini ekledi.İsmail Türüt, meslektaşı olan Davut Güloğlu ve Volkan Konak'a yüklendi.
20.10.2014 Arşiv
Atatürk'ün sözünü örnek gösterdi
Atatürk'ün sözünü örnek gösterdi Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bunlar alışmışlar; hep başarı yakalamak. Başarı yakalayıp kendileri o işten nemalanacak. Başarısız olunca gönderiliyorlar. Başarılı olabilmek için de o zaman kirli oyunlara başvuruyorlar. O zaman da spor kirleniyor" dedi.
12.09.2014 Trabzonspor
‘Yıldız Tilbe aşkımızın sonu varmış’
‘Yıldız Tilbe aşkımızın sonu varmış’ Yıldız Tilbe, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına Twitter’dan ‘’Allah Hitler’den razı olsun, bunlara az bile yapmış’’ yazarak tepki gösterdi...
11.07.2014 Magazin
Rize, İstanbul Feshane’ye geliyor!
Rize, İstanbul Feshane’ye geliyor! Rize Müzesi ve 10 bin kişilik muhlama...
14.04.2014 Yaşam
Kazancını öyle bir şeye harcıyor ki...
Kazancını öyle bir şeye harcıyor ki... Emre Karayel'in bilinmeyen yönü...
1.12.2013 Magazin
O isim kim?
O isim kim? Başbakan'ın bahsettiği o isim sosyal medyayı salladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Türüt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail türüt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.