Gazete Vatan Logo
Magazin Kazancını öyle bir şeye harcıyor ki...

Kazancını öyle bir şeye harcıyor ki...

Emre Karayel'in bilinmeyen yönü...

Tiyatro ve sinemanın sevilen ismi Emre Karayel’in bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. At merakı olan Karayel, oyunculuktan kazandığını gözü gibi baktığı atlarına harcıyor. Karayel bölüm başı 20 bin lira alıyor.

Bugün'ün haberine göre, oyun­cu Em­re Ka­ra­ye­l’­in at me­ra­kı ol­du­ğu or­ta­ya çık­tı. Ço­cuk­lu­ğun­dan be­ri at­la­ra ilgi duyan ün­lü oyun­cu, so­nun­da ha­ya­li­ni ger­çek­leş­ti­rip bir İn­gi­liz ya­rış atı sa­hi­bi ol­du. Mar­la Sin­ger adı­nı ver­di­ği kıs­ra­ğın­dan iki yav­ru da al­dı­ğı­nı be­lir­ten Ka­ra­yel, at sev­gi­si­nin pa­ha­lı bir ho­bi ol­du­ğu­nu be­lirt­ti. At­la­rı­nı ya­rış­la­ra ha­zır­la­yan Ka­ra­yel, “Ka­zan­dı­ğı­mı­zı ar­pa­ya ya­tı­rı­yo­ru­z” de­di.

Ça­lış­ma sa­at­le­ri­nin dı­şın­da ka­lan tüm vak­ti­ni at­la­rı­na ayı­ran Karayel şöy­le ko­nuş­tu: “At­la­rı çok se­vi­yo­rum. On­lar­la il­gi­len­mek be­nim için te­ra­pi gi­bi olu­yor.” Sa­nat dün­ya­sın­da ya­rış atı me­rak­lı­sı pek çok ün­lü isim bu­lu­nu­yor. Si­bel Can, Eb­ru Gün­deş, İs­ma­il Tü­rüt, İl­yas İl­bey, Fa­ruk Tı­naz, İb­ra­him Tat­lı­se­s’­in at­la­rı hi­pod­rom­lar­da fır­tı­na gi­bi esi­yor.

EBRU GÜNDEŞ 800 BİN TL’YE AT ALDI
Eb­ru Gün­deş de at­çı­lık ca­mi­ası­na 800 bin lira gibi rekor bir ücret vererek aldığı Duty­fre­e isimli atıyla dahil oldu. Gün­de­ş’­in atı en son Veh­bi Koç Ko­şu­su­’nu bi­rin­ci­lik­le ta­mam­la­ya­rak ün­lü sa­nat­çı­ya 110 bin TL pa­ra ödü­lü ka­zan­dır­dı.

20 ATI OLAN VAR
Oyun­cu İl­yas İl­bey ile şar­kı­cı Fa­ruk Tı­naz sa­nat dün­ya­sı­nın en çok at sa­hi­bi olan ün­lü­le­ri. Bir­çok atı olan Tı­naz, geç­ti­ği­miz yıl­lar­da Çer­kez­kö­y’­de ha­ra kur­muş­tu. İl­be­y’­in 20 atı bu­lu­nu­yor. İb­ra­him Tat­lı­se­s ve İsmail Türüt’ün ise 3’er atı var.

Haberin Devamı