İslamköy

İslamköy

Son dakika İslamköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İslamköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İslamköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İslamköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan islamköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 islamköy haberi bulunmuştur. Tüm islamköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da 3.3 büyüklüğünde deprem
Diyarbakır'da 3.3 büyüklüğünde deprem Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.01.2021 Gündem
19 yıldır Adnan Oktar'ın grubunda olan vergi rekortmeni de gözaltına alındı
19 yıldır Adnan Oktar'ın grubunda olan vergi rekortmeni de gözaltına alındı İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar'ın grubunda, Ispartalı Ali ve Aydın Kasap kardeşlerin de yer aldığı ortaya çıktı. 2 kardeşin yaklaşık 19 yıl önce İstanbul'da gruba katıldığı ve yüklü miktarda finansman sağladığı ileri sürüldü. Operasyon kapsamında Ali Kasap gözaltına alınırken, Aydın Kasap'ın ise yakalanması için çalışmaları sürdürüldüğü belirtildi.
18.07.2018 Gündem
9. Cumhurbaşkanı Demirel mezarı başında anıldı
9. Cumhurbaşkanı Demirel mezarı başında anıldı 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ölümünün 3. yılında memleketi Isparta'daki anıt mezarı başında anıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım mesaj yayımladı.
17.06.2018 Siyaset
Gemlik'te imam kendini astı
Gemlik'te imam kendini astı Bursa'nın Gemlik İlçesi İslamköy Mahallesi camisi imamı 54 yaşındaki İbrahim Ünver, cemaate sabah namazını kıldırdıktan sonra geçirdiği bunalım sonucu lojmanda kendini tavana asarak intihar etti.
23.06.2017 Yaşam
Kulp İlçesi'ndeki 25 köyde sokağa çıkma yasağı
Kulp İlçesi'ndeki 25 köyde sokağa çıkma yasağı Kulp İlçesi'nin dağlık ve ormanlık alanında faaliyet gösteren, aralarında terör örgütü PKK'nın üst düzey elebaşlarının da bulunduğu teröristlere yönelik düzenlenecek operasyon nedeniyle 25 köyde bu sabahtan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 10 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı
Diyarbakır'da 10 kırsal mahallede sokağa çıkma yasağı Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı 10 kırsal mahallede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon dolayısıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
8 köyde sokağa çıkma yasağı
8 köyde sokağa çıkma yasağı Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı 8 köyde düzenlenecek operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
29.09.2021 Gündem
Göçmen kuşlara yuva yapıldı, elektrik kesintileri azaldı
Göçmen kuşlara yuva yapıldı, elektrik kesintileri azaldı Isparta ve Burdur'da, elektrik dağıtım şirketi tarafından enerji nakil hatları üzerinde göçmen kuşlar için kurulan yuvalar ve direklere yapılan yalıtım sayesinde, elektrik kesintilerinin ciddi oranda önlendiği bildirildi.
30.08.2016 Ekonomi
Üst düzey PKK yöneticilerine operasyon
Üst düzey PKK yöneticilerine operasyon Diyarbakır’ın Kulp ilçesine bağlı 5 köyde, düzenlenecek operasyon nedeniyle, sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Kulp’un ardından Silvan ve Hazro’ya bağlı 8 köyde daha sokağa çıkma yasağı ilan edildi .
29.09.2021 Gündem
Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel hayatını kaybetti
Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel' in kardeşi iş adamı Şevket Demirel yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan hastanesinde bu gece 03.39 da yaşamını kaybetti.
9.05.2016 Siyaset
Anıt mezarına imar değişikliği
Anıt mezarına imar değişikliği DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Demirel’in İslamköy Çalcatepe’de anıt mezarının yapılacağı alana ilişkin Isparta İl Genel Meclisi’nde imar değişikliği yapıldı...
29.09.2021 Gündem
Süleyman Demirel'in mezarı 24 saat korunacak
Süleyman Demirel'in mezarı 24 saat korunacak 9 özel güvenlik görevlisi, Demirel'in anıt mezarının bulunduğu Çalca Tepesi'nde 7 gün 24 saat görev yapacak
29.09.2021 Gündem
İslamköy’de ‘baba’ya son görev
İslamköy’de ‘baba’ya son görev Türk siyasi tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doğup büyüdüğü İslamköy’de uğurlandı. Toplumun her kesiminden binlerce kişi Türkiye’nin dört bir yanından gelerek törene katıldı
29.09.2021 Gündem
Bakanlar Kurulu'ndan jet Demirel kararnamesi
Bakanlar Kurulu'ndan jet Demirel kararnamesi 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in doğduğu yer olan Isparta İslamköy'de anıt mezar yeri olarak belirlenen Çalçatepe'de defnedilebilmesi için mevzuat gereği, Bakanlar Kurulu kararı gerekiyordu
29.09.2021 Gündem
Baba, şapkasıyla uğurlandı
Baba, şapkasıyla uğurlandı Türkiye siyaset tarihine damga vuran 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Ankara’da devletin zirvesinin bir araya geldiği tören düzenlendi. Demirel bugün İslamköy’de toprağa verilecek
29.09.2021 Gündem
Türkiye Demirel'i uğurluyor...
Türkiye Demirel'i uğurluyor... 9. Cumhurbaşkanı Demirel için Ankara'daki ilk tören evinin olduğu Güniz Sokak'ta yapıldı. Törende doktoru başta olmak üzere ona yakın isimler konuşma yaptı.
29.09.2021 Gündem
Uluslararası törenle veda
Uluslararası törenle veda 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Meclis’te bugün devlet töreni yapılacak. Törene, çok sayıda ülkeden de temsilcilerin katılacağı ifade edildi
29.09.2021 Gündem
‘Mutlu ve huzurlu veda etti’
‘Mutlu ve huzurlu veda etti’ 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle “altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen” parti lideri, Devlet Su İşleri’nin “barajlar kralı” lakaplı inşaat mühendisi genel müdürü, Türk siyasetinin fötr şapkalı “baba”sı Süleyman Demirel, 91 yaşında hayatını kaybetti
29.09.2021 Gündem
‘Bir köylü çocuğu cumhurbaşkanı oluyor’
‘Bir köylü çocuğu cumhurbaşkanı oluyor’ İslamköy’de Demirel doğduğu ev müze haline getirilmişti...
29.09.2021 Gündem
Üç günlük milli yas
Üç günlük milli yas 9. Cumhurbaşkanı Demirel için üç günlük ulusal yas ilan edildi. Demirel’in cenazesi, yarın yapılacak devlet töreninin ardından cumartesi günü İslamköy’den uğurlanacak
29.09.2021 Gündem
Nereye gömüleceği belli oldu!
Nereye gömüleceği belli oldu! 91 yaşında hayata gözlerini yuman Türkiye'nin dokuzuncu cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenazesi, doğduğu yer olan İslamköy’de Çalça Tepesi’ndeki anıt mezara defnedilecek...
29.09.2021 Gündem
İşte Süleyman Demirel'in gerçek ismi
İşte Süleyman Demirel'in gerçek ismi Türk siyaset tarihine damga vurarak vefat eden Süleyman Demirel'in çok az kişi tarafından bilinen gerçek ismi öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İslamköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki islamköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.