İskender Paydaş

İskender Paydaş

Son dakika İskender Paydaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İskender Paydaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İskender Paydaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İskender Paydaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iskender paydaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 iskender paydaş haberi bulunmuştur. Tüm iskender paydaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat"
Cansu Kurtçu isyan etti! "Söyleyiş şekliniz berbat" Ünlü besteci, söz yazarı ve şarkıcı Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu, pop şarkılarını arabesk yorumuyla söyleyen şarkıcıları eleştirdi.
3.01.2023 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle!
İlker Kaleli ve sevgilisi Sıla'dan sürpriz hamle! Sanatçı Sıla Gençoğlu'nun yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı. Kaleli, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı. Sıla ve İlker Kaleli’nin sürpriz işbirliği, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya'nın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.
27.11.2021 Magazin
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Yonca Evcimik'in acı günü!
Yonca Evcimik'in acı günü! 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi unutulmaz albümlerin sahibi olan şarkıcı Yonca Evcimik, annesini kaybetti. Ünlü şarkıcının büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.
5.08.2021 Magazin
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
Ege kimdir? Pop sanatçısı Ege kaç yaşında, nereli, gerçek ismi ne? Kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları… İbo Show’da bu hafta 90’lar rüzgârı esecek. Cumartesi günlerinin en sevilen programlarından biri olan İbo Show’da bu hafta da birbirinden değerli sanatçılar ağırlanıyor. Delice Bir Sevda ile fırtınalar koparan Ege de bu haftaki konular arasında yer alıyor. Peki, Ege kimdir? Ege kaç yaşında, nereli? Ege’nin gerçek ismi ne, kitapları, albümleri ve yabancı dile çevrilen şarkıları…
13.02.2021 Gündem
İsmail Soyberk hayatını kaybetti
İsmail Soyberk hayatını kaybetti Türk pop müzik tarihinin dünya çapında müzisyenlerinden biri olan İsmail Soyberk hayatını kaybetti. 80'li ve 90'lı yıllarda binlerce albümde stüdyo basçılığı yapmış olan İsmail Soyberk, 2000'li yıllarda önemli ölçüde piyasa albümlerinden uzaklaşmıştı.
13.01.2021 Yaşam
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor!
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor! Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını konu alan filmin çekimlerine Adana’da başlandı. ‘Küçük Dev Kadın Dilber Ay’ adlı yapımda Büşra Pekin başrolde.
3.12.2020 Magazin
Ünlü şarkıcı Ege'den kötü haber! Koronavirüs...
Ünlü şarkıcı Ege'den kötü haber! Koronavirüs... Ünlü şarkıcı Ege, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.
22.11.2020 Magazin
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek!
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek! Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Dilber Ay’ın hayat hikayesi film oluyor. Dilber Ay’ı Büşra Pekin canlandıracak.
26.10.2020 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli?
Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? Cumhurbaşkanlığı’nın organize ettiği konserler serisi "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisi Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Fettah Can konseriyle Kanal D'de devam ediyor. Peki, Fettah Can kimdir? Fettah Can kaç yaşında ve nereli? İşte Fettah Can şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
25.05.2020 Gündem
CEM BAYOĞLU KİMDİR?
CEM BAYOĞLU KİMDİR? 17.02.1977 Izmir doğumlu fotoğraf sanatçısı.
7.02.2020 Advertorial
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir?
Bizim Köyün Şarkısı konusu nedir, nerede çekildi? Oyuncuları kimlerdir? 2018 yılında vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı, bu akşam televizyonda seyirci ile yeniden buluşacak. Aile, dostluk, yardımseverlik gibi kavramların ön planda olduğu film, bugün Show TV ekranlarında olacak. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Film nerede çekilmiştir?
19.11.2019 Yaşam
Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye: Yavrum
Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye: Yavrum Bodrum’da bulunan evinde tatiline sevgilisi Defne Samyeli'yle devam eden Cem Yılmaz, önceki gün İskender Paydaş’ı dinledi.
15.06.2019 Magazin
Dinleniyoruz
Dinleniyoruz İskender Paydaş, önceki gün oğlu ve köpeğiyle Bitez Sarnıç Beach çıkışı görüntülendi.
22.08.2018 Magazin
Hayatımın şarkıları
Hayatımın şarkıları DENİZ Seki, 4.5 yıl aradan sonra yeni albümü için kesenin ağzını açtı.
24.06.2018 Magazin
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
Arif V 216 film müzikleri yayınlandı!
Arif V 216 film müzikleri yayınlandı! Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın müzikleri yayında.
20.01.2018 Kültür Sanat
Yeni albümle parladım
Yeni albümle parladım Olmazsan Olmaz şarkısı ile yıldızı parlayan Youtube Vevo kanalında 100 milyon izlenmeye ulaşan ilk Türk sanatçı olan Güliz Ayla “Parla” albümü ile geri döndü.
1.12.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İskender Paydaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iskender paydaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.