Dilber Ay

Dilber Ay

Son dakika DİLBER AY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DİLBER AY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DİLBER AY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dilber Ay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dilber ay gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 dilber ay haberi bulunmuştur. Tüm dilber ay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
'Bergen' filmi rekora koşuyor!
'Bergen' filmi rekora koşuyor! Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu, Eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.
15.03.2022 Televizyon
Arda Kural'ın son hali sevenlerini mutlu etti! 'Eski haline geri dönmüş'
Arda Kural'ın son hali sevenlerini mutlu etti! 'Eski haline geri dönmüş' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günler geçiren Arda Kural eski günlerine dönüyor. Son olarak Dilber Ay' filminin galasında görüntülenen oyuncunun son paylaşımı hayranlarını mutlu etti. Kural'ın son halini görenler, "Eski haline geri dönmüş" gibi yorumlar yaptı.
21.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum! 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan, yılın en merakla beklenen filmlerinden ‘Dilberay’ın İstanbul galası, Kanyon’da düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Arda Kural da vardı. Gazetecilerle konuşan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.
4.02.2022 Magazin
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?
Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay’ın hayatının anlatıldığı yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya’nın üstlendiği Dilber Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş’ın yazdı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin’in yapacağı Dilbey ay filminin, yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç oturuyor. Dilbey Ay filminin çekimleri Kasım ayında başladı. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
2.02.2022 Kültür Sanat
Büşra Pekin'den Dilber Ay itirafı! 'Karşımda olsaydı helal olsun derdim'
Büşra Pekin'den Dilber Ay itirafı! 'Karşımda olsaydı helal olsun derdim' Sanatçı Dilber Ay'ın hayatını konu alan biyografik film Dilber Ay'da sanatçının kendisini oynayan Büşra Pekin, karakteri için samimi itiraflarda bulundu. Ay ile hiç tanışmadıklarını söyleyen Pekin, onu şu an görseydi kendisine "Helal olsun" demek istediğini söyledi.
30.01.2022 Magazin
Büşra Pekin gözyaşlarını tutamadı! Ayberk Pekcan paylaşımı...
Büşra Pekin gözyaşlarını tutamadı! Ayberk Pekcan paylaşımı... Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu Ayberk Pekcan, 51 yaşında hayatını kaybetti. Pekcan ile 'Dilber Ay' filminde rol alan Büşra Pekin ise gözyaşlarını tutamadığını belirterek ünlü oyuncu için bir paylaşım yaptı.
25.01.2022 Magazin
Büşra Pekin yeni filmi için kilo aldı
Büşra Pekin yeni filmi için kilo aldı Sanatçı Dilber Ay'ın hayatını anlatacak filmde oynamaya hazırlanan Pekin, rolü için 9 kilo aldı.
3.10.2021 Magazin
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi?
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Başrolünde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın olduğu Yol Arkadaşım filmi bu akşam izleyiciyle buluşacak. İşte Yol Arkadaşım filmi oyuncuları, konusu ve diğer detaylar…
3.06.2021 Gündem
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor!
'Küçük Dev Kadın Dilber Ay' filmi geliyor! Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatını konu alan filmin çekimlerine Adana’da başlandı. ‘Küçük Dev Kadın Dilber Ay’ adlı yapımda Büşra Pekin başrolde.
3.12.2020 Magazin
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek!
Dilber Ay’a Büşra Pekin hayat verecek! Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Dilber Ay’ın hayat hikayesi film oluyor. Dilber Ay’ı Büşra Pekin canlandıracak.
26.10.2020 Magazin
Yol Arkadaşım filmi ne zaman, nerede çekildi? Yol Arkadaşım filmi konusu ve oyuncuları!
Yol Arkadaşım filmi ne zaman, nerede çekildi? Yol Arkadaşım filmi konusu ve oyuncuları! Komedi türündeki Yol Arkadaşım filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Başrollerinde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un yer aldığı Yol Arkadaşım filmi, yolları şans eseri kesişen iki adamın eğlence ve macera dolu yolculuğunu konu alıyor. Peki, Yol Arkadaşım filmi ne zaman çekildi? Yol Arkadaşım filmi konusu ne? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kim? İşte Yol Arkadaşım oyuncu kadrosu!
23.09.2020 Gündem
Hayatı film oluyor
Hayatı film oluyor Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Dilber Ay'ın hayatı sinemaya uyarlanıyor.
16.06.2020 Televizyon
Kilosu 120 lira bağışıklık sistemi için birebir
Kilosu 120 lira bağışıklık sistemi için birebir Muğla'nın Dalaman, Köyceğiz, Menteşe ve Ortaca ilçelerinde, kuzugöbeği mantarı toplama mevsimi başlarken, kilosu 120 ile 150 lira arasında alıcı buluyor. Pazarcı esnafı, corona virüs vakalarının görülmesi sonrası salgına karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlere kuzugöbeği mantarı tüketin çağrısında bulundu.
25.03.2020 Gündem
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Dilber Ay'ın mirası olay oldu: Paraları yedi insafsız!
Dilber Ay'ın mirası olay oldu: Paraları yedi insafsız! Geçtiğimiz nisan ayında hayatını kaybeden Dilber Ay'ın mirası çocuklarını birbirine düşürdü. Sanatçının küçük kızı, annesinin mezarını açtırmak için harekete geçti. Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, oğlu Ünal ve kızı Filiz kozlarını canlı yayında paylaştı.
17.10.2019 Magazin
'Bana çok iyi baktın' dedi! Helalleştik'
'Bana çok iyi baktın' dedi! Helalleştik' 29 Nisan’da hayatını kaybeden Dilber Ay’ın 22 yıllık eşi İbrahim Karakaş, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Karakaş, eşinin son anlarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
24.05.2019 Magazin
İşte Dilber Ay'ın gerçek ölüm nedeni!
İşte Dilber Ay'ın gerçek ölüm nedeni! Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay'ın eşi İbrahim Karakaş, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak Ay'ın kalp krizinden ölmediğini söyleyerek asıl ölüm nedenini açıkladı.
2.05.2019 Magazin
Dilber Ay'a son görev!
Dilber Ay'a son görev! Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden sanatçı Dilber Ay'ın (63) cenazesi Ankara'dan alınarak Düzce'deki evine getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından ünlü ismin naaşı Düzce Şehir Mezarlığı'na defnedildi.
30.04.2019 Magazin
Bu kadar erken gitmek zorunda mıydın?
Bu kadar erken gitmek zorunda mıydın? Usta sanatçı Dilber Ay, dün akşam geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünlü isimler de Ay'ın vefatının ardından sosyal medya aracılığı ile paylaşımlarda bulundu.
30.04.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Dilber Ay hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Dilber Ay hayatını kaybetti Sanatçı Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
30.04.2019 Magazin
Dilber Ay'dan Acun-Şeyma yorumu
Dilber Ay'dan Acun-Şeyma yorumu Şarkıcı Dilber Ay, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanması hakkında ikiliyi kızdıracak bir yorum yaptı. Ay'a göre bu evlilikler ticari.
30.11.2018 Magazin
Yaşar Gaga kimdir?
Yaşar Gaga kimdir? Yaşar Gaga kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla aranıyor. Sağlık durumu kötü olan ve hastanede tedavi altına alınan Yaşar Gaga hayatını kaybetti. Peki Yaşar Gaga'nın hastalığı neydi? İşte tüm bilgiler...
7.03.2018 Gündem
Yaşar Gaga hayatını kaybetti!
Yaşar Gaga hayatını kaybetti! Sezen Aksu'nun menajeri Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.
7.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dilber Ay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dilber ay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.