İnfaz Timi

İnfaz Timi

Son dakika infaz timi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan infaz timi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını infaz timi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnfaz Timi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan infaz timi gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 infaz timi haberi bulunmuştur. Tüm infaz timi haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Güvenliğimiz konusunda yeni bir gerçeklikle karşı karşıyayız
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Güvenliğimiz konusunda yeni bir gerçeklikle karşı karşıyayız NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, yarın yapılacak liderler zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, Ukrayna’nın kendini savunma hakkı olduğunu vurgulayarak, “Yarın müttefiklerin Ukrayna’ya ek destek için anlaşma sağlamasını bekliyorum. Ukrayna'yı desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya kararlıyız” dedi.
23.03.2022 Dünya
Ukrayna cephesinden kaçan askerler için Putin 'infaz timi' gönderdi! 'Savaştan kaçmak için kendi bacaklarına ateş ediyorlar'
Ukrayna cephesinden kaçan askerler için Putin 'infaz timi' gönderdi! 'Savaştan kaçmak için kendi bacaklarına ateş ediyorlar' Ukrayna-Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rus ordusu Putin'i hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Cephede savaşmak istemeyen Rus askerlerin ortaya çıkan el yazısı mektupları ve mesajlaşmaları, savaşın karanlık yüzünü gözler önüne serdi. Rus mahkumların anlattıkları ise işlerin çok daha kötüye gidebileceğini gösteriyor.
23.03.2022 Dünya
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu!
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), önceki gece sahibi olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yedi ay önce evlendiği Mahmutyazıcıoğlu'nun telefonuna tehdit mesajları geldiği belirtilen Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Erken'in sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.
28.01.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş infaz timi detayı ortaya çıktı! Ece Erken'den ilk paylaşım
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş infaz timi detayı ortaya çıktı! Ece Erken'den ilk paylaşım Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul'un Bakırköy'deki balık restoranında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'na restoran çıkışında yapılan kanlı saldırının detayları da ortaya çıkıyor. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, "Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren iki zanlı gözaltına alındı. 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor." dedi. Olayın bir mülk satışından kaynaklanan alacak-verecek meselesinden dolayı geldiği belirlendi. Öte yandan Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi yarın Rize'de toprağa verilecek
27.01.2022 Gündem
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2 yıl önce ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra Suudi Arabistan'dan gelen infaz timi tarafından öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Hepimiz Cemal Kaşıkçı'nın katillerini tanıyoruz ve onlardan hesap sormalıyız. Suudi katilleri Türkiye'ye gönderin" dedi.
2.10.2020 Siyaset
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar
Çok sayıda iş adamına saldırıda bulundular! Çarpıcı detaylar Sedat Şahin’in liderliğini yaptığı suç örgüne yönelik hazırlanan 374 sayfalık iddianamede, iş adamlarına yönelik yapılan eylemler ortaya çıktı.
24.04.2020 Yaşam
Örgütün infazcısı böyle götürüldü!
Örgütün infazcısı böyle götürüldü! Terör örgütü DEAŞ adına infazlar gerçekleştirdiği ileri sürülen ve yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı belirlenen şüpheli, adliyeye çıkarıldı.
20.09.2019 Gündem
DEAŞ'ın infaz timi mensubu düzensiz göçmenlerin arasına gizlenmiş
DEAŞ'ın infaz timi mensubu düzensiz göçmenlerin arasına gizlenmiş Terör örgütü adına infazlar gerçekleştirdiği belirtilen ve yasa dışı yollarla giriş yaptığı Türkiye'de dün İzmir'de yakalanan zanlının, yurt dışına kaçmak için düzensiz göçmenlerin arasına saklandığı belirlendi.
20.09.2019 Gündem
DEAŞ'ın infazcısı İzmir'de yakalandı
DEAŞ'ın infazcısı İzmir'de yakalandı DEAŞ terör örgütü adına infazlar gerçekleştirdiği belirtilen zanlı, İzmir'de yakalandı.
19.09.2019 Gündem
Kan donduran sözler! İşte dünyanın konuştuğu cinayetin ses kayıtlarının dökümü
Kan donduran sözler! İşte dünyanın konuştuğu cinayetin ses kayıtlarının dökümü Cemal Kaşıkçı’yı öldüren infaz timinin cinayet anındaki ses kayıtlarının dökümünü ilk kez dünya kamuoyuna açıklandı. Kayıtlardaki, “Kurbanlık hayvan geldi mi?”, “Gövde torbaya sığar mı?” gibi konuşmalar dikkat çekiyor.
9.09.2019 Gündem
Kaşıkçı cinayetinin kilit isminin yargılanmadığı ortaya çıktı
Kaşıkçı cinayetinin kilit isminin yargılanmadığı ortaya çıktı Birleşmiş Milletler'in (BM) gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı rapor, Suudi Arabistan'da Kaşıkçı cinayetine ilişkin görülen davada, cinayet planının en önemli ismi Veliaht Prens bin Selman'ın eski danışmanı Suud el-Kahtani ile infaz timindeki çok sayıda kişinin yargılanmadığını kesinleştirdi.
22.06.2019 Dünya
Lüks villadaki aramanın sebebi ortaya çıktı!
Lüks villadaki aramanın sebebi ortaya çıktı! Cemal Kaşıkçı soruşturmasına ilişkin olarak Yalova’da aranan villaların sahibiyle infaz timinden bir kişi arasında geçen telefon görüşmesi üzerine arama çalışmaları başlatıldı. Öte yandan olay ile ilgili arama yapılan villalardan birinin kaçak olduğu ortaya çıktı. Villalardan birinin girişinde Kral Salman ile veliaht prensin fotoğraflarının asılı olması dikkat çekti. Yalova'da Suudi vatandaşı 2 iş adamına ait villalardaki arama çalışmaları sona erdi.
26.11.2018 Gündem
Prens Selman ve Prens Zayed içkili partide fena dağıttı!
Prens Selman ve Prens Zayed içkili partide fena dağıttı! Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed fena yakalandı. Prens, yakın arkadaşı Muhammed bin Selman ile Dubai’deki yat partisine katıldı. Kadınlarla eğlenip içki içen Zayed, sarhoş halde fotoğraflandı.
25.11.2018 Dünya
Kaşıkçı cinayetinde ikinci ses kaydı
Kaşıkçı cinayetinde ikinci ses kaydı Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında Suudi Arabistan tarafından açıklanan iddianame, Ankara tarafından Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ı kurtarma çabası olarak değerlendirildi.
16.11.2018 Gündem
Suudi Arabistan, ABD ile ilişkilerinin bozulmasından endişeli
Suudi Arabistan, ABD ile ilişkilerinin bozulmasından endişeli Suudi Arabistan eski İstihbarat Başkanı Prens Turki bin Faysal: Bizler hala ABD ile stratejik ilişkilerimize değer veriyor ve bunu sürdürmek istiyoruz.
1.11.2018 Dünya
Ve döndü... Suudi Prens çıldıracak!
Ve döndü... Suudi Prens çıldıracak! Kral Selman bin Abdülaziz'in hayattaki tek öz kardeşi olan Prens Ahmed bin Abdülaziz'in ülkeye dönüşü, Prens Muhammed bin Selman'ın iktidarını dengelemeye yönelik bir adım olarak yorumlandı.
1.11.2018 Dünya
BM'den Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı
BM'den Suudi Arabistan'a Kaşıkçı çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Suudi Arabistan'a, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturmaya uluslararası bağımsız uzmanların da dahil edilmesi ve Kaşıkçı'nın cesedinin nerede olduğunun açıklanması çağrısında bulundu.
30.10.2018 Dünya
Suudi savcının ilk işi onları istemek oldu
Suudi savcının ilk işi onları istemek oldu Kaşıkçı cinayetiyle ilgili İstanbul’a gelen Suudi Arabistan Başsavcısı Muceb, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan’la görüştü. İlk işi infaza ilişkin Türk yetkililerin topladığı tüm delilleri istemek olan Muceb’in bu isteği geri çevrildi. İnfaz timinin Türkiye’ye iadesi istenirken, Muceb yargılamanın Suudi Arabistan’da yapılması yönünde ısrarcı oldu.
30.10.2018 Gündem
Trump için kötü haber! 'Bedel ödeyebilir'
Trump için kötü haber! 'Bedel ödeyebilir' Amerikan CNN kanalının Uluslararası Diplomasi Editörü Nic Robertson, CIA Direktörü Gina Haspel'in Türkiye'de Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili delilleri gördüğü iddiasını, "Eğer bu iddialar doğruysa Trump, Muhammed bin Selman ile yakın durmayı sürdürmenin siyasi bedelini ödeyebilir." şeklinde değerlendirdi.
29.10.2018 Dünya
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor!
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cesedini arama çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Erdoğan, Suudi savcının pazar günü geleceğini söyledi
26.10.2018 Gündem
İnfaz timine dair şoke eden detaylar! Alkol...
İnfaz timine dair şoke eden detaylar! Alkol... Suudi suikast timini Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü gün boyunca taşıyan şoför: "Gayet neşelilerdi, alkol kullandılar!"
26.10.2018 Gündem
PKK’nın infaz timi İstanbul’da çökertildi: 5 gözaltı
PKK’nın infaz timi İstanbul’da çökertildi: 5 gözaltı 39 yaşındaki Ayhan Kökbalık adlı bir vatandaşı iki yıl önce silahla öldüren bölücü terör örgütü PKK’nın 'infaz' timindeki teröristlerden 5’i İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
24.10.2018 Gündem
Polis harekete geçti! Kaşıkçı'nın cesedi her yerde aranıyor
Polis harekete geçti! Kaşıkçı'nın cesedi her yerde aranıyor Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan ve öldürüldüğü açıklanan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için polis her yerde iz sürüyor. Sultangazi'de bir otoparkta konsolosluk aracının bulunmasının ardından polis ekipleri Sultangazi Mimar Sinan Şehir Ormanı'na giderek kamera kayıtlarını topladı ve ormanda inceleme yaptı. Ayrıca Yalova'nın Termal ilçesinde 40 kişilik polis ekibi 3 katlı villada arama yaptı.
23.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnfaz Timi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki infaz timi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.