İmitasyon

İmitasyon

Son dakika imitasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan imitasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını imitasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İmitasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan imitasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 imitasyon haberi bulunmuştur. Tüm imitasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Gerçeğinden farksız ürünler, 20 liradan 800 liraya kadar alıcı buluyor.
19.01.2024 Gündem
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi
Düğün sezonu geldi, talep arttı! 'Çelik ve altın kaplama' tavsiyesi Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte altın suyuna batırılmış imitasyon ürünlere ilgi arttı. Esnaf İsmet Kaya, "Çelik ve altın kaplama olanları tercih etsinler." dedi.
11.05.2023 Ekonomi
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı
İmitasyon takıya ilgi arttı, fiyatı katlandı Antalya'da, düğün sezonunun başlamasıyla birlikte imitasyon takıya ilgi, geçen yıla oranla 2 kat arttı. İmitasyon ürünlerin satışını yapan Sevim Karaca, “İmitasyon bileklik 50 liradan 100 liraya, kolye, küpe, bileklik gibi setlerin fiyatı da 500 liradan 3 bin liraya yükseldi” dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız
Bakan Soylu: Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çok çektirdiler, bu ülkenin gücünü çok zayıflatmaya çalıştılar. Amerika'yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Allah bize nasip edecek Gabar bölgesini 2023'te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Gerçeği 350 bin, imitasyonu 350 lira
Gerçeği 350 bin, imitasyonu 350 lira Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Tarihi Kapalıçarşı'da gerçeğinden farksız ürünler 5 liradan 500 liraya kadar satılıyor.
31.07.2022 Yaşam
Sahte güneş gözlükleri katarakt yapabilir
Sahte güneş gözlükleri katarakt yapabilir Elazığ’da havaların ısınmasıyla birlikte güneş ışınlarından korunmak için gözlüklere yönelen vatandaşlara uyarılarda bulunan uzamanlar, çarşı-pazarda satılan kalitesiz ve markasız gözlüklerin tercih edilmesinin ileride büyük sağlık sorunlarına neden olabileceğini ve hatta katarakt bile yapabileceğini belirtti.
24.04.2022 Sağlık
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi...
Dünyanın gözü Türkiye'de! Çavuşoğlu, Lavrov ve Kuleba arasındaki tarihi zirve sona erdi... Rusya-Ukrayna savaşı başladıktan sonra en önemli görüşme Antalya'da gerçekleşti. Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanları savaşın başlamasının ardından ilk kez Antalya'da masaya oturdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitri Kuleba’nın katıldığı kritik zirve sona erdi.
10.03.2022 Dünya
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun!
Sahte polis ve basın kartı ile 410 bin liralık vurgun! Denizli'de, kendi adına sahte 'Türkiye Polis Gazetesi Basın' kartı ve sahte polis kimlikleri yaptırıp, kamu kurumlarındaki işlerini takip etme ve SGK borçlarını sildirme vaadiyle 11 kişiyi 410 bin lira dolandıran Hayrettin Şişman (42), polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen Şişman, mahkemece tutuklandı.
26.02.2022 Yaşam
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi!
Londra'ya tatile giden Safiye Soyman'ın Seda Sayan özlemi! Şimdilerde Londra tatilinde olan Safiye Soyman; sunuculuğunu, Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen “teve2 Magazin Masası” programına telefonla bağladı. Yanında Seda Sayan olmadan ilk kez İngiltere'ye gittiğini dile getiren ünlü şarkıcı, yakın dostuna olan özlemini anlattı.
21.12.2021 Magazin
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama...
Samuray kılıcında hediyelik kılıfı! Satışı 68 yıldır yasak ama... Ataşehir'de önceki gün mimar Başak Cengiz, sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürüldü. Saldırganın evinde ise 15 kılıç ele geçirildi. Türkiye’yi yasa boğan cinayetin ardından bu tür saldırı aletlerinin yasak olmasına rağmen ‘hediyelik’ kılıfı altında satıldığı ortaya çıktı.
12.11.2021 Gündem
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı
Bursa'da kuyumcu soydu, altın sayarken böyle yakalandı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir kuyumcudan 100 bin TL değerinde altın çalan silahlı soyguncu K.İ. (24), polisin 6 saatlik takibi sonucu, İstanbul'da 3 suç ortağıyla birlikte altınları sayarken yakalandı. Silahlı soygun anları, iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.
11.11.2021 Yaşam
Kuyumculuk ile ilgili yeni düzenleme! Bakan Pekcan açıkladı
Kuyumculuk ile ilgili yeni düzenleme! Bakan Pekcan açıkladı Bakan Pekcan: "Yeni dönemde kuyum ticareti, işletmesi adına yetki belgesi alan tacirler ile esnaf ve sanatkarlar tarafından yapılacak." dedi.
14.04.2021 Ekonomi
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış!
Düğün sezonu öncesi yüzde 40 artış! Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Yaşam
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor...
Düğün sezonu öncesi satışlar yüzde 40 arttı! Gerçeğinden ayırt edilemiyor... Antalya'da küpeden bileziğe, kolyeden gelin tacına tüm ziynet eşyalarının orijinaline birebir benzeyen imitasyonlarının satışını yapan Sevim Karaca, altın almaya gücü yetmeyen gelin ve damat adaylarının imdadına yetişiyor. Gerçeğinden ayırt edilmeyen bu imitasyon takıların satışında, düğün sezonu öncesinde yüzde 40 artış yaşandığı belirtildi.
16.03.2021 Ekonomi
Kendi bile inanamadı! İmitasyon saat "altın" çıktı
Kendi bile inanamadı! İmitasyon saat "altın" çıktı İngiltere'de yıllar önce aldığı imitasyon saatleri rehin dükkanından satmaya çalışan kadın, saatin altın olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.
3.03.2021 Dünya
Siyasette çanta polemiği! Hepsi imitasyon
Siyasette çanta polemiği! Hepsi imitasyon Türkiye'nin Fransız mallarını boykot etmesinin ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile ilgili "Emine Hanım’ın bir çantası var. Onu da sarayın bahçesinde yaksın" sözleri çok konuşulmuştu. Tartışmalar üzerine Emine Erdoğan'ın çantalarının pahalı olmadığı ve imitasyon olduğu ifade edildi.
30.10.2020 Gündem
Emeklilere büyük şok! Maaşlarına el koydular, flaş gelişme...
Emeklilere büyük şok! Maaşlarına el koydular, flaş gelişme... Emekliler büyük şok yaşadı. Paraya ihtiyacı olan emeklilere yüzde 200 ile 400 faiz uygulayarak para verip, altın satışı yapılmış gibi belgeler imzalatarak maaşlarına el koyan çete çökertildi. Gözaltına alınan 7 çete üyesinin, kuyumcu tabelası astıkları iş yerinde emeklilere muvafakatname imzalattırdıkları, ardından icra takibi başlatarak maaşlarına haciz koydurdukları belirlendi.
26.08.2020 Emekli
Suriye altınına dikkat! Düğünlerde hediye olarak takılıyor
Suriye altınına dikkat! Düğünlerde hediye olarak takılıyor Türkiye'de son dönemde altın fiyatlarının yükselişiyle birlikte bazı vatandaşlar, 'çakma altın' olarak adlandırılan Suriye altını almaya başladı. Özellikle düğünlerde hediye olarak takılan ve kullanımı oldukça artan Suriye altınında dikkat edilmesi gerekenleri anlatan kuyumcu Bülent Dalyan, bu ürünü gerçeğinden ayırt etmenin zor olduğunu kaydetti.
23.06.2020 Ekonomi
Sahte altın patlaması yaşanıyor! Altının sahtesi nasıl anlaşılır?
Sahte altın patlaması yaşanıyor! Altının sahtesi nasıl anlaşılır? Rekor üstüne rekor kıran, Türk halkının ve düğünlerin vazgeçilmezi altın dolandırıcıların da gözdesi. Hem kuyumcuların hem de altın alacakların başı sahte altınlarla dertte. Piyasalarda son günlerde adeta sahte altında patlama yaşanıyor. Peki altının sahtesi nasıl anlaşılır? Mağdur olmamak için ne yapmalı?
20.06.2020 Ekonomi
Karanlık Kümbet 712 yıl sonra restore edildi
Karanlık Kümbet 712 yıl sonra restore edildi Erzurum'da 1308 yılında Emir Sadrettin tarafından yapılan Karanlık Kümbet, 712 yıl sonra restore edildi.
11.06.2020 Gündem
Doğru güneş gözlüğünü böyle seçin
Doğru güneş gözlüğünü böyle seçin Ozon tabakasındaki incelme nedeniyle güneşin zararlı ışınları gözlerimizi her geçen gün daha fazla tehdit ediyor. Güneşin sıcak yüzünü göstermeye başlamasıyla birlikte güneş gözlüğü kullanımı da gittikçe yaygınlaşıyor. Güneş gözlüğüne olan rağbeti fırsat bilen işportacılar da özellikle yaz aylarında piyasaya imitasyon gözlükler sürüyor. Peki, aksesuar konusunda alternatif olması amacıyla rastgele satın alınan güneş gözlüklerinin göz sağlığına verdiği zararın ne kadar farkındayız?
19.07.2019 Sağlık
Edirne’de bir garip hırsızlık hikayesi!
Edirne’de bir garip hırsızlık hikayesi! Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı olan Osmanlı köyünün ismiyle müsemma sucuklarının satıldığı kasap restoranda, bir garip hırsızlık hikayesi yaşandı.
4.07.2019 Yaşam
Gerçeğinden ayırt edilmiyor! Alan da satan da...
Gerçeğinden ayırt edilmiyor! Alan da satan da... Dünyanın en değerli madenlerinden olan ve hem yatırım hem de takı maksatlı kullanılan altın, son günlerde piyasada sıkça satılan sahteleri yüzünden kuyumcuları sıkıntıya sokuyor.
28.03.2019 Ekonomi
Kan merkezlerine "çok tehlikeli" iş yeri sınıflandırması
Kan merkezlerine "çok tehlikeli" iş yeri sınıflandırması Aralarında kan merkezi, kireç taşı ocağı ve düğün salonunun da bulunduğu iş yerlerinin tehlike sınıfları belirlendi. Tebliğle kan merkezlerinin faaliyetleri "çok tehlikeli" iş yeri statüsünde sınıflandırıldı.
12.03.2019 Ekonomi
Muhterem Nur'dan 'Müslüm' filminin yapımcısına suç duyurusu
Muhterem Nur'dan 'Müslüm' filminin yapımcısına suç duyurusu Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın 'Yılın En İyileri' ödül töreninde eşine ait olduğu iddia edilen gömlek ve yüzüğü satışa çıkardıkları gerekçesiyle 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve vakıf hakkında suç duyurusunda bulundu.
12.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İmitasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki imitasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.