Iman Elbani

Iman Elbani

Son dakika Iman ElBani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Iman ElBani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Iman ElBani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iman Elbani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıman elbani gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ıman elbani haberi bulunmuştur. Tüm ıman elbani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün!
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün! Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Iman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için geleneksel bir düğün yaptı. Fas'ta gerçekleşen düğünde yöresel kıyafetler diyen Elbani, taht içinde mekana geldi. Yıldırım da danslarıyla eşine eşlik etti.
22.06.2023 Vatan TV
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün!
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün! Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Iman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için geleneksel bir düğün yaptı. Fas'ta gerçekleşen düğünde yöresel kıyafetler diyen Elbani, taht içinde mekana geldi. Yıldırım da danslarıyla eşine eşlik etti.
22.06.2023 Magazin
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı 'Teşkilat' dizisiyle sevenlerinin karşısında olan Murat Yıldırım, önceki gün eşi İman Elbani ile İstinyePark'daydı. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları turlayan çift, el ele görüntülendi.
24.12.2022 Magazin
Iman Elbani-Murat Yıldırım 2022'yi Dubai'de karşıladı! Romantik paylaşımlar...
Iman Elbani-Murat Yıldırım 2022'yi Dubai'de karşıladı! Romantik paylaşımlar... Şimdilerde 'Aziz' dizisinde rol alan Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani, set tatile girince soluğu Dubai'de aldılar. Mutlu bir evlilikleri olan ikili, 2022 yılını burada karşıladılar.
5.01.2022 Magazin
Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde özel bir paylaşım yaptı!
Murat Yıldırım evlilik yıldönümünde özel bir paylaşım yaptı! Iman Elbani ile 2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabında evlilik yıldönümüne özel bir paylaşımda bulundu.
26.12.2021 Magazin
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler…
Iman Elbani kimdir? Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani’nin memleketi, yaşı ve hakkında diğer merak edilenler… SHOW TV'nin iddialı dizisi 'Aziz'in kadrosuna Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani dahil oluyor. Fas asıllı oyuncu Türkiye’de ilk kez kamera karşısına eşi ile 'Aziz' dizisi için geçecek. Elbani’nin hangi rolle ekranlara geleceği ise henüz netleşmedi. Peki, Iman Elbani kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.12.2021 Televizyon
Murat Yıldırım çok hızlı! 'Iman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim'
Murat Yıldırım çok hızlı! 'Iman’a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim' Hürriyet'ten Hakan Gence’nin Hürriyet YouTube’daki ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına bu hafta Murat Yıldırım konuk oldu. Ünlü oyuncu, eşine olan aşkını anlattı.
21.11.2021 Magazin
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep sen gibi birini istedim
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep sen gibi birini istedim 'Aziz' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani, 39 yaşına bastı. Kutlamalar için Kapadokya'ya giden çiftten ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
23.10.2021 Magazin
Murat Yıldırım-Iman Elbani, Bodrum tatilinde!
Murat Yıldırım-Iman Elbani, Bodrum tatilinde! Oyuncu Murat Yıldırım ile 2016 yılında nikah masasına oturduğu Faslı Iman Elbani, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.
18.08.2021 Magazin
Murat Yıldırım isyan etti! 'O hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti'
Murat Yıldırım isyan etti! 'O hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti' Oyuncu Murat Yıldırım, es¸i I·man Elbani'ye sosyal medya hesaplarından gelen ve hakaret içeren yorumlara isyan etti.
3.03.2021 Magazin
Murat Yıldırım'dan eşi Iman Elbani'ye jest!
Murat Yıldırım'dan eşi Iman Elbani'ye jest! 2016 yılında Iman Elbani ile hayatını birleştiren oyuncu Murat Yıldırım'ın aşkı için yaptırdığı jesti, eşinin sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı.
18.01.2021 Magazin
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep yanımda kal...
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep yanımda kal... Oyuncu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile 4'üncü evlilik yıl dönümlerini kutladı. Yıldırım, eşi ile romantik bir pozunu paylaşarak gönderisine "Hep yanımda kal" notunu düştü.
26.12.2020 Magazin
Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin moral tatili
Murat Yıldırım ve İman Elbani'nin moral tatili Oyuncu Murat Yıldırım, eşi İman Elbani ile tatil sezonunu Bodrum'da açtı.
18.07.2020 Magazin
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Hayatımın hediyesi
Hayatımın hediyesi Oyuncu Murat Yıldırım, 2016’da evlendiği Faslı Iman Elbani’nin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı:
22.10.2018 Magazin
Çok aşığız
Çok aşığız Murat Yıldırım, eşi Iman Elbani ile Zorlu AVM’deydi. İkili, bir süre AVM’de mağazaları dolaşıp alıveriş yaptı.
18.08.2017 Magazin
Murat Yıldırım, eşini kucaklayıp...
Murat Yıldırım, eşini kucaklayıp... Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, Fas güzeli eşiyle kamera karşısına geçip pozlar verdi. Yıldırım, eşi İman Elbani'yi kucağına alıp havalara uçurdu.
16.08.2017 Magazin
Eşine danıştı
Eşine danıştı Murat Yıldırım, önceki gün eşi Iman Elbani ile Zorlu AVM’deydi.
23.07.2017 Magazin
Stil alarmı!
Stil alarmı! Faslı Iman ElBani, tasarım olduğunu belirttiği elbisesi ile fotoğrafını Instagram’da paylaştı.
22.07.2017 Magazin
Fas kıyafetiyle geldi
Fas kıyafetiyle geldi Murat Yıldırım, önceki akşam dostları ve basın mensupları için iftar daveti verdi.
19.06.2017 Magazin
Eşi ilk çekim gününde yalnız bırakmadı!
Eşi ilk çekim gününde yalnız bırakmadı! 'Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu üstlenen Murat Yıldırım'ı ilk çekim gününde eşi Imane Elbani yalnız bırakmadı.
5.02.2017 Magazin
O iddia için açıklama geldi!
O iddia için açıklama geldi! Faslı güzel İman Elbani ile nişanlanarak gündeme yeniden gelen Murat Yıldırım hacca gittikten sonra anlaşma yaptığı projelere alkol şartı koydurdu mu?
8.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Iman Elbani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıman elbani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.