Murat Yıldırım Kimdir

Murat Yıldırım Kimdir

Murat Yıldırım (d. 1979, Konya), Türk oyuncu ve sunucudur. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı. Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakterin, oynadı. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. 2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı.

Murat Yıldırım Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat yıldırım kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.004 murat yıldırım kimdir haberi bulunmuştur. Tüm murat yıldırım kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Teşkilat dizisinde Cihangir şehit oldu. Neslihan’ın yolundan giden Cihangir son nefesini verdi. Ceyhun Mengiroğlu için Teşkilat defteri kapandı. Peki, Teşkilat Ceyhun Mengiroğlu neden öldü, neden diziden ayrıldı?
15.01.2024 Televizyon
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı Pazar akşamlarının sefiri Teşkilat dizisi bu akşam yeni sezona merhaba diyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Aybüke Pusat, Levent Can'ın yer aldığı dizi 79. bölümüyle seyircisine kavuşuyor. Milli yas sonrası iptal edilen diziler kervanına katılıp katılmadığı merak edilen Teşkilat bu akşam var mı? Milli İstihbarat Teşkilat'nın operasyonlarını konu alan Teşkilat 79. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları...
22.10.2023 Televizyon
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı
Teşkilat bu akşam var mı? 15 Ekim Teşkilat yeni sezon başlıyor mu? TRT 1 yayın akışı Teşkilat 4. sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal'ın yer aldığı dizi yeni sezon hazırlıkları tamamladı. Burak Arlıer'in yönetmenliğini yaptığı Teşkilat 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi merak ediliyor. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi TRT 1 yayın akışında yer aldı mı? Teşkilat bu akşan var mı? İşte detaylar...
15.10.2023 Televizyon
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi
Teşkilat dizisi sezon finaliye gerçek ortaya çıktı! Deniz Baysal gelecek yılın planını ele verdi Teşkilat dizisi sezon finali yaptı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtçu'nun oynadığı dizinin gelecek yıl oyuncu kadrosu da şekilleniyor. Zehra karakterini oynayan Deniz Baysal, Teşkilat'ın yeni sezon kadrosunda yer alıp almayacağı belli oldu.
25.06.2023 Televizyon
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün!
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün! Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Iman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için geleneksel bir düğün yaptı. Fas'ta gerçekleşen düğünde yöresel kıyafetler diyen Elbani, taht içinde mekana geldi. Yıldırım da danslarıyla eşine eşlik etti.
22.06.2023 Vatan TV
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün!
Murat Yıldırım ve Iman Elbani çiftinden kızları için düğün! Oyuncu Murat Yıldırım ile Faslı eşi Iman Elbani, geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızları Miray için geleneksel bir düğün yaptı. Fas'ta gerçekleşen düğünde yöresel kıyafetler diyen Elbani, taht içinde mekana geldi. Yıldırım da danslarıyla eşine eşlik etti.
22.06.2023 Magazin
Teşkilat bugün yok mu? 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı? TRT 1 yayın akışı
Teşkilat bugün yok mu? 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı? TRT 1 yayın akışı Teşkilat bugün yok mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Mayıs Teşkilat yeni bölüm var mı araştırması yapan izleyici bir yandan da TRT 1 yayın akışını araştırmaya devam ediyor. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu'nun başrollerini paylaştığı Teşkilat yeni bölüm ne zaman?
28.05.2023 Televizyon
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda...
Teşkilat 75. bölüm fragmanı: Ömer nihayet babasıyla tanıştı! Hasan Atmaca ölüm yolunda... Teşkilat 75 bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer nihayet babasıyla tanıştı. Mr. Hartley'in elinde rehin olan Hasan Atmacak, bir bomba düzeneğinin ortasında oğlu Ömer ile karşılaştı.
4.05.2023 Televizyon
Teşkilat 70. bölüm fragmanı: Sarayımın prensesi olur musun?
Teşkilat 70. bölüm fragmanı: Sarayımın prensesi olur musun? Teşkilat 70. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ve Deniz Baysal Yurtçu'nun rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ömer Zehra'ya evlenme teklifi ediyor. Zehra'nın karşısında diz çöken Ömer, "Sarayımın prensesi olur musun? dedi.
28.03.2023 Televizyon
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı?
Teşkilat var mı bu akşam? 19 Şubat 2023 Teşkilat yeni bölüm (65.bölüm) yayınlanacak mı? Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat var mı bu akşam sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş depremi sonrası dizi ve yarışma programlarının yayınlarına ara verilmişti. 19 Şubat 2023 TRT 1 yayın akışına bakan izleyiciler Teşkilat yeni bölümün yerine başka bir program görünce araştırmalara başladı. Deniz Baysal Yurtçu, Murat Yıldırım ve Gürkan Uygun'un başrolünü paylaştığı Teşkilat 19 Şubat yeni bölüm var mı? İşte TRT 1 yayın akışı ve detaylar...
19.02.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi… TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…
16.01.2023 Televizyon
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı
Murat Yıldırım, İman Elbani'nin elini hiç bırakmadı 'Teşkilat' dizisiyle sevenlerinin karşısında olan Murat Yıldırım, önceki gün eşi İman Elbani ile İstinyePark'daydı. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen ve Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü mağazaları turlayan çift, el ele görüntülendi.
24.12.2022 Magazin
Skandal görüntülerle ilgili yeni gelişme!
Skandal görüntülerle ilgili yeni gelişme! İstanbul'da bir özel hastanede çekilen görüntüler büyük tepki çekti. Yaşlı kadının yüzüne para atarak, kötü muamelede bulunulan çalışanların görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine harekete geçildi. Özel hastanenin yönetimi ise, sosyal medyada hastane aleyhine yapılan olumsuz yorumların kaldırılması için hakimliğe erişim engeli talebinde bulundu.
29.11.2022 Yaşam
Murat Yıldırım'dan kızı Miray bebekle ilk poz!
Murat Yıldırım'dan kızı Miray bebekle ilk poz! Imane Elbani ile mutlu bir evlilik sürdüren Murat Yıldırım, geçtiğimiz gün Miray adını verdikleri kızını kucağına aldı. Ünlü oyuncu, bugün minik bebekleriyle hastane odasında çekilen fotoğrafı yayınladı.
10.10.2022 Magazin
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı Ataşehir'deki özel hastanede iki sağlık personelinin hasta kadınla alay ettikleri görüntüleri paylaşarak skandalın ortaya çıkmasını sağlayan hastane çalışanı Murat Yıldırım, hastanede yaşananları anlattı. Hastane yönetimine elindeki görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ancak serbest bırakılan Yıldırım, "İhmaller ve ölümler başladığında onları kendi annemin babamın yerine koydum. Doktorların odasında izleyip kendi içlerinde dalga geçiyorlardı, alay ediyorlardı." dedi.
8.10.2022 Yaşam
Murat Yıldırım ile Imane Elbani çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldı
Murat Yıldırım ile Imane Elbani çifti ilk bebeklerini kucaklarına aldı 2016 yılında Faslı Imane Elbani ile nikâh masasına oturan Murat Yıldırım baba oldu. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, eşinin karnı burnunda fotoğraflarını paylaştı.
8.10.2022 Magazin
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu Aziz dizisinin apar topar yayından kaldırılması dizinin izleyicilerini şaşırtmıştı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
4.09.2022 Magazin
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda
Murat Yıldırım, ‘Teşkilat’ dizisi kadrosunda Ekran yolculuğu sona eren 'Aziz'in ardından yeni sinema filminin çekimlerini tamamlayan oyuncu Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
3.09.2022 Magazin
Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı?
Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı? Aziz dizisi bitti mi, final mi yapıyor, 2. Sezonda olmayacak mı? Haziran ayında sezon finali yapan Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aziz hakkında önce Murat Yıldırım’ın Amerika’ya yerleştiği haberleri çıktı, iddialar yalanlansa da Murat Yıldırım kötü haberi duyurdu.
24.08.2022 Televizyon
Aziz dizisi hayranlarına kötü haber! Sosyal medyadan duyuruldu...
Aziz dizisi hayranlarına kötü haber! Sosyal medyadan duyuruldu... Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz dizisinden kötü haber geldi.Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmesi beklenen diziden final kararı çıktı.
24.08.2022 Magazin
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı?
Murat Yıldırım'dan flaş 'Aziz' açıklaması! Yeni sezonda olacak mı? Murat Yıldırım, yeni sezonda yayın hayatına devam eden Aziz dizisine dönüp dönmeyeceği yönünde çıkan haberleri görünce jet hızında açıklama yaptı. Aziz dizisinde senaryo yüzünden kriz çıktığı ve Yıldırım'ın bu durumdan rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İşte Murat Yıldırım'ın konuya dair açıklaması...
9.08.2022 Magazin
Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı
Pençe-Kilit'ten acı haber geldi! Bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü PKK mensupları ile çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 3 personelin de yaralandığını duyurdu.
7.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Yıldırım Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat yıldırım kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.