İkinci Doz

İkinci Doz

Son dakika ikinci doz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci doz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci doz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Doz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci doz gelişmeleri de dahil olmak üzere 888 ikinci doz haberi bulunmuştur. Tüm ikinci doz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı'
Ece Seçkin hastalığını anlattı! 'Gitmediğim doktor kalmadı' Uzun süredir sık sık doktorluk olan, yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle sahnede de zor anlar yaşayan şarkıcı Ece Seçkin, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Tıpkı benim gibi ölümden dönen hastalar var" dedi.
7.04.2023 Magazin
Koronavirüste flaş gelişme! Hastaneye yatışlar başladı
Koronavirüste flaş gelişme! Hastaneye yatışlar başladı Koronavirüs salgınında yeni dalganın yaşandığı Türkiye’de vaka ve ölü sayısı yükselmeye devam ediyor. Uzmanlar, hastaneye yatışların başladığını belirtirken, Kovid tablosunun bu ayın sonunda daha da kötüleşebileceği uyarısı yapıyor.
16.07.2022 Yaşam
Sağlık Bakanlığı 27 Haziran - 03 Temmuz koronavirüs tablosunu açıkladı! Vaka sayısında artış
Sağlık Bakanlığı 27 Haziran - 03 Temmuz koronavirüs tablosunu açıkladı! Vaka sayısında artış Sağlık Bakanlığı tarafından haftalık koronavirüs vaka sayısı yayınlandı. Türkiye'de son 1 haftada 57 bin 113 vaka sayısı açıklanırken koronavirüsten 25 kişi hayatını kaybetti. Tabloda bir önceki haftaya göre vakaların artmaya devam ettiği görüldü.
4.07.2022 Gündem
Imvanex aşısı nedir? Imvanex aşısı Maymun çiçeğine karşı etkili mi?
Imvanex aşısı nedir? Imvanex aşısı Maymun çiçeğine karşı etkili mi? Dünyada pandemi henüz tam olarak bitmemişken, 20 ülkede görülen maymun çiçeği virüsü tespit edildi. Vaka sayısındaki artış endişelere neden olurken Almanya, maymun çiçeği hastalığına karşı Imvanex aşısı sipariş etti. Peki, Imvanex aşısı nedir? Imvanex aşısı Maymun çiçeğine karşı etkili mi? Imvanex'in yan etkileri neler? İşte detaylar…
31.05.2022 Sağlık
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı...
21 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Tabloya göre son 24 saatte 138 bin 386 test yapıldı, bin 264 vaka belirlendi. Tabloda günlük vefat 3 olarak açıklandı.
21.05.2022 Gündem
Esra Sönmezer'in acı günü!
Esra Sönmezer'in acı günü! Esra Sönmezer’in 10 yaşındaki İran kedisi Bebek hayatını kaybetti. Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren ünlü oyuncu ve sunucu, Bebek’in ölümüyle büyük acı yaşadı.
26.04.2022 Magazin
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak
SGK resmen duyurdu! Artık para ödemesi yapılmayacak SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yeni karar! Artık SGK tarafından ödeme yapılmayacak. SGK, pandemi bakım hizmetlerini hizmet başı işlem ve tanıya dayalı işlem puan listelerinden çıkardı. Kurum, artık hastanelerde pandemi bakım ücreti ödemeyecek. Karara itirazlar var.
22.04.2022 Gündem
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Sinovac ve Biontech...
Koronavirüs aşısı ile ilgili flaş gelişme! Sinovac ve Biontech... Koronavirüs salgınında sona gelindiğine ilişkin açıklamalar art arda gelirken, pandemide hala en güçlü silah olan aşı ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. Sinovac ve Biontech ile ilgili flaş karar! Kahramanmaraş’ta gittiği özel hastanede ikinci doz olarak Sinovac aşısı olmak istediğini söylediği halde kendisine Biontech aşısı yapıldığını öne süren Ö.R. (45), 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Ö.R.'nin avukatı Emine Nalçacı, müvekkilinin İngiltere'den iş teklifi aldığını ancak ilk doz ile ikinci doz aşının farklı olmasından dolayı sistemde aşısız gözüktüğü için yurt dışına çıkamayarak işinden olduğunu söyledi.
17.03.2022 Gündem
Maskesiz döneme geçiş için aceleci olmayın
Maskesiz döneme geçiş için aceleci olmayın Dünyayı 2 yılı aşkın süredir etkisi altına alan ve bulaş riski nedeniyle hayatımızda önemli değişikliklere neden olan Covid-19’da yeni bir döneme girildi. Açık havada maske zorunluluğu kalkarken, HES kodu da kaldırıldı. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülay Kılıç, "Kalabalık ve kapalı ortamlarda mesafeyi ayarlamanın zorluğu ve havalandırma konusunda emin olamayacağımız durumlarda maske alışkanlığımızı sürdürmeye devam edelim. Pandemi tamamen bitmeden maskeleri hayatımızdan çıkarmayalım” dedi.
4.03.2022 Sağlık
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem
Maske, HES kodu yasakları kaldırıldı! Okul, yolculuk, Avm'lerde yeni dönem Maske ve HES kodu yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! AVM, market, uçak, otobüs, sinema gibi kapalı yerlerdeki maske yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Yasaklarla ilgili detaylar belli oldu. Açık havada maske zorunluluğu kaldırıldı. Kapalı ortamda havalandırmanın yeterli olması ve mesafeye uyulması şartıyla maske takılmayabilir. Uçak, otobüs, sinema, sağlık kuruluşları ile okulların kapalı alanlarında maske kuralı sürecek. HES kodu uygulaması kaldırıldı. Hiçbir kurum ve kuruluş girişte HES kodu istemeyecek. Hastalık belirtisi olmayan kişilerden test istenmeyecek. Okullarda 2 vaka çıkması halinde sınıf kapanmayacak. Pozitif öğrenci izole edilecek.
3.03.2022 Gündem
26 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
26 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı'nın sitesindeki Koronavirüs Bilgilendirme Sayfası'nda 26 Şubat koronavirüs tablosu yayınlandı. Bakanlık, son 24 saatte 221 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 61 bin 764 yeni vakanın olduğunu açıkladı. Tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplumun yüzde 85'inin ikinci doz aşısını yaptırdığını belirterek, "Bu oran ciddi bir başarıdır" dedi. İşte 26 Şubat vaka ve vefat sayıları...
26.02.2022 Gündem
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün toplanıyor Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak.
17.02.2022 Gündem
10 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
10 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Son 24 saatlik verilere göre 98 bin 602 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 264 oldu.
10.02.2022 Gündem
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Koronavirüs Bilim Kurulu'nun gündeminde neler var?
Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Koronavirüs Bilim Kurulu'nun gündeminde neler var? Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplanacak Bilim Kurulu'nun gündeminde Omicron Varyantı olacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak. Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman? Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta? Koronavirüs Bilim Kurulu'nun gündeminde neler var? İşte detaylar...
18.01.2022 Gündem
Korona savaşçılarının karla mücadelesi!
Korona savaşçılarının karla mücadelesi! Türkiye'de kara kışın sert ve çetin geçtiği illerden biri olan Ardahan'da, zorlu hava koşullarına aldırmayan sağlık çalışanları, koronavirüsle mücadele etmek için kilometreleri aşıp, vatandaşa aşı ulaştırıyor. Ardahan Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Dr. Halenur Korkmaz "Köpeklere karşı savunmasız, hava koşulları karşısında da zorlansak da görevimizi yerine getiriyoruz" dedi.
13.01.2022 Gündem
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi, okullarda yüz yüze eğitim devam edecek mi? Türkiye’de 24 saatte 382 bin 888 COVID-19 testi yapıldı, 54 bin 724 kişinin testi pozitif çıktı, 137 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 26 bin 561 oldu. Vaka sayısının 54 bine çıkması gözleri okullara çevirdi. Söz konusu gelişmelere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Okullar kapanacak mı 2022?
5.01.2022 Eğitim
K-pop grubu BTS'nin iki üyesi daha kötü haber geldi!
K-pop grubu BTS'nin iki üyesi daha kötü haber geldi! Dünyanın en popüler K-pop gruplarından BTS’nin iki üyesinin daha Covid-19’a yakalanması ile grupta Covid-19 teşhisi konulan üye sayısı 3’e yükseldi.
25.12.2021 Dünya
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022? 31 Aralık yılbaşında yasak var mı, kapanma olacak mı?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı 2022? 31 Aralık yılbaşında yasak var mı, kapanma olacak mı? 31 Aralık yasak mı? 2022 yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, yılbaşında kapanma var mı? Kovid-19 ile mücadele devam ederken, yeni varyant paniği Avrupa ülkelerinde çeşitli yasakları beraberinde getirince gözler Türkiye’ye çevrildi. Geçen yıl 4 gün boyunca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması nedeniyle, bu sene de yasak olup olmayacağının sorgulanmasına neden oldu. Yeni yıla kısa bir süre kala gözler bugün yapılacak kabine toplantısına çevrildi. Yılbaşı programı yapmak isteyen vatandaşlar Kabine’den yasak kararı çıkıp çıkmayacağını sorguluyor. Peki, 2022 yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?
20.12.2021 Gündem
Koronavirüs en çok 45 yaş altını vuruyor!
Koronavirüs en çok 45 yaş altını vuruyor! Sağlık Bakanlığı'nın haftalık olarak paylaştığı tabloya göre, en çok vaka artışının görüldüğü ikinci kent Adana'da Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emine Aygül Yeni, "Vakalarımız 45 yaş altında yığılmaya başladı. Aşılama oranında düşük olan yaş aralığımız, yine 45 yaş altı vatandaşlarımızdan oluşuyor" dedi.
7.12.2021 Sağlık
Prof. Dr. Aydın, 'Aşılıların 6 ayı doldu' dedi ve uyardı! '1 aylık süremiz var'
Prof. Dr. Aydın, 'Aşılıların 6 ayı doldu' dedi ve uyardı! '1 aylık süremiz var' Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, "Aşı olanların 6 aylık süreleri doldu. Korunma süremiz her geçen gün aleyhimize doğru işliyor" dedi.
29.11.2021 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman? 22 Kasım bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? Gözler Kabine Toplantısı kararları için Beştepe’ye çevrildi!
Kabine Toplantısı ne zaman? 22 Kasım bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? Gözler Kabine Toplantısı kararları için Beştepe’ye çevrildi! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kabine Toplantısı kararları için gözler Ankara'dan gelecek açıklamalara çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabinenin ana gündemi yine Koronavirüsle mücadele olacak. Suriye Libya ve Irak’ın kuzeyindeki gelişmeler ve döviz kurundaki hareketler de kabinin ele alacağı konuların başını çekiyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü?
22.11.2021 Gündem
21 Kasım koronavirüs tablosu! İşte vaka ve vefat sayısı...
21 Kasım koronavirüs tablosu! İşte vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 21 Kasım koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 350 bin 163 Kovid-19 testi yapıldı, 21 bin 177 kişinin testi pozitif çıktı, 195 kişi yaşamını yitirdi.
21.11.2021 Gündem
Bakan Koca resmen duyurdu! Güncelleme yapıldı ve o illerde...
Bakan Koca resmen duyurdu! Güncelleme yapıldı ve o illerde... Tüm Türkiye bu haberi bekliyordu. Sağlık Bakanı Koca tek tek açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel koronavirüs vaka haritasını sosyal medya üzerinden paylaştı. Bakan Koca "6-12 Kasım arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında." sözleriyle haritadaki son durumu duyurdu. Vaka sayısı en fazla artan 10 il de belli oldu.
21.11.2021 Gündem
20 Kasım koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
20 Kasım koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 20 Kasım koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 352 bin 335 Kovid-19 testi yapıldı, 23 bin 347 kişinin testi pozitif çıktı, 201 kişi yaşamını yitirdi.
20.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Doz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci doz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.