İbrahim Erkal

İbrahim Erkal

Son dakika İbrahim Erkal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İbrahim Erkal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İbrahim Erkal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbrahim Erkal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibrahim erkal gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 ibrahim erkal haberi bulunmuştur. Tüm ibrahim erkal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Erkal öleli 6 yıl oldu! Sadece 12 gün görebildiği kızı Elif Su'nun son hali
İbrahim Erkal öleli 6 yıl oldu! Sadece 12 gün görebildiği kızı Elif Su'nun son hali Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yaşamını yitireli bugün altı yıl oldu. Eşi Filiz Erkal, sanatçının ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Erkal, vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan küçük kızı Elif Su ise şimdilerde kocaman oldu.
11.05.2023 Magazin
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim' Ekranlarda uzun süredir görünmeyen Emine Ün'ün annesi geçtiğimiz yaz koronavirüse yenik düşmüştü. Annesi Müzeyyen Bolverdi'yi kaybeden Emine Ün, tarifsiz bir acı yaşamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşan Ün, duygularını paylaştı.
23.08.2022 Magazin
Emine Ün bikini tercihi ile fit vücudunu sergiledi! 'Kim demiş 44 diye'
Emine Ün bikini tercihi ile fit vücudunu sergiledi! 'Kim demiş 44 diye' Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında 'Bayanlar Baylar' adlı komedi dizisi ile TV'de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu. Güzelliği ile her daim övgü alan oyuncu, Bodrum tatilinde formda görüntüsü ile bir kez daha adından söz ettirdi.
28.07.2022 Magazin
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Son dönemde bakıyorsunuz bizim muhalefet, bizim projelerimizi de sahiplenmeye başlamış. Neymiş efendim; KYK borçlarındaki faizin kaldırılmasını onlar söylemiş de o yüzden muhalefetin liderine teşekkür ediyorlar. Vallahi pes, billahi pes. Bunlar iyice 'yavuz hırsız' moduna girip siyaset yapmaya çalışıyor" dedi.
22.07.2022 Siyaset
İbrahim Erkal ve Filiz Erkal çiftinin büyük kızları Dilara 18 oldu!
İbrahim Erkal ve Filiz Erkal çiftinin büyük kızları Dilara 18 oldu! Beyin kanaması ardında bir ay yoğun bakımda kalan ve ardından yaşam mücadelesini kaybeden İbrahim Erkal'ın kızı Dilara 18 yaşına bastı. Erkal'ın eşi Filiz Erkal da kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
5.07.2022 Magazin
Emine Ün'den mayolu paylaşım! "Kızı Duru sandım"
Emine Ün'den mayolu paylaşım! "Kızı Duru sandım" Geçtiğimiz ağustos ayında annesi Müzeyyen Bolverdi'yi koronavirüs sebebiyle kaybeden Emine Ün, yaşadığı zor günleri çalışarak atlattı. Ünlü isim yaptığı son paylaşımda güzelliği ile bir kez daha hayran bıraktı.
30.05.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Muharrem İnce: Hazine yardımını öğrencilere verelim
Muharrem İnce: Hazine yardımını öğrencilere verelim Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2022 yılında siyasi partilerin hazineden alacağı 645 milyon lirayı üniversiteli gençlere vermesini istedi. İnce, "2022 yılında siyasi partiler 645 milyon lira hazine yardımı alacak. Bu parayla ne yapacak. Bayrak asacak, ses düzeni kiralayarak kampanyalar yapacak. Yazık, günah. Erzurum'dan sesleniyorum. Bu sefer hazine yardımını almayıp, üniversiteli gençlere verelim" dedi.
16.01.2022 Siyaset
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ı çileden çıkaran durum: Terbiyesizlik!
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ı çileden çıkaran durum: Terbiyesizlik! Kocaelispor ile Erzurumspor maçında yaşananlar İbrahim Erkal'in eşi Filiz Erkal'ı üzdü. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal eşine edilen küfürlere isyan etti.
12.12.2021 Magazin
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Duygulandıran İbrahim Erkal mesajı
Duygulandıran İbrahim Erkal mesajı Şarkıcı ve oyuncu İbrahim Erkal, vefatının dördüncü yılında anılıyor. Filiz Erkal, eşine olan özlemini sosyal medya hesabından dile getirdi.
11.05.2021 Magazin
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz'
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz' 11 Mayıs 2017...İbrahim Erkal'ın aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümü... Geçirdiği beyin kanaması sonucu aramızdan ayrılan ünlü şarkıcının eşi Filiz Erkal bu acıyla nasıl baş ettiğini anlattı.
11.05.2020 Magazin
BB Erzurumspor-Beşiktaş: 3-2
BB Erzurumspor-Beşiktaş: 3-2 Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu ilk sınavında Beşiktaş deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın rövanşı 22 Ocak'ta Vodafone Park'ta oynanacak.
15.01.2020 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Ali Hilmi Uysal'a hediye saat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Karaman'da saat tamircisi olan Ali Hilmi Uysal'a Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu saat hediye edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 2 yıl önce özel tasarımlı masa ve kol saati hediye ettiğini belirten Uysal, ''O sırada Cumhurbaşkanımızdan kolundaki saati hatıra için koleksiyonuma katmak için istedim. Cumhurbaşkanımız 2 yıl sonra bizi unutmayıp, Cumhurbaşkanlığı'na ait saati bana hediye olarak gönderdi'' dedi.
25.12.2019 Yaşam
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi...
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi... Şarkıcı Sibel Yıldırım, önceki akşam Etiler'de sahne aldı. Yıldırım'i izlemeye gelen Filiz Erkal, şarkıcının merhum eşi İbrahim Erkal'ın parçalarını söylemesiyle duygusal anlar yaşadı.
23.12.2019 Magazin
Demet Akalın vasiyet için harekete geçti
Demet Akalın vasiyet için harekete geçti İki yıl önce vefat eden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, ünlü sanatçının "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir" dediğini söylemişti.
1.10.2019 Magazin
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı
Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı Tarkan'ın Harbiye konserinde İbrahim Erkal'ın vasiyetini öğrenen Demet Akalın, gözyaşlarını tutamadı.
26.09.2019 Magazin
İbrahim Erkal'ın eserini yorumladı
İbrahim Erkal'ın eserini yorumladı Türk Tasavvuf Musıkisi müziğinin sevilen ve başarılı genç ismi Feyzullah Çelebi, “Esrâr-ı İlahi” albümünün ardından, “Şimdi Yeni Şeyler Söylemek Lazım” adlı yeni albümünü musikiseverlerle buluşturdu.
2.08.2019 Kültür Sanat
Filiz Akgün Erkal: Eşime o gün 'gitme' dedim
Filiz Akgün Erkal: Eşime o gün 'gitme' dedim İbrahim Erkal, 11 Mayıs 2017’de evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirmiş, yaklaşık bir ay komada kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal, geçen iki senede yaşadıklarını anlattı.
22.05.2019 Magazin
Yıldız Tilbe'den flaş İbrahim Erkal kararı!
Yıldız Tilbe'den flaş İbrahim Erkal kararı! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
11.05.2019 Magazin
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti'
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti' İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İki yıl önce vefat eden İbrahim Erkal’ı unutamadığını söyleyen Filiz Hanım, "İbrahim vefat ettiğinde kızım 12 günlüktü" dedi.
1.03.2019 Magazin
Emre Hancı’dan yeni albüm
Emre Hancı’dan yeni albüm Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın “veliahdım” dediği genç şarkıcı Emre Hancı, yeni albümü “Veliaht”ı çıkardı. 18 Şubat’ta çıkan albümün çıkış şarkısı, Ahmet Selçuk İlkan’ın hem yazdığı hem de sesiyle eşlik ettiği “Her Şeyi Bitirdik”.
22.02.2019 Kültür Sanat
BB Erzurumspor'un yeni başkanı Üneş oldu
BB Erzurumspor'un yeni başkanı Üneş oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Hüseyin Üneş, kulüp başkanlığına seçildi.
5.01.2019 Erzurumspor

Benzer Haber Etiketleri

İbrahim Erkal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibrahim erkal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.