Emine Ün

Emine Ün

Son dakika Emine Ün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emine Ün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emine Ün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emine Ün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emine ün gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.134 emine ün haberi bulunmuştur. Tüm emine ün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama
Eski eşi ve kardeşinin aşk yaşadığı iddia edilmişti! Emine Ün'den yeni açıklama Oyuncu Emine Ün 2012'de nikâh masasına oturduğu iş insanı Tolga Karakaş ile 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Etiler'de görüntülenen Emine Ün'e, "ikilinin mesajlarının ifşa olması" yönünde magazin basınına yansıyan haberler soruldu.
14.02.2024 Magazin
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları...
Ünlü anne babaların 'ünsüz' çocukları... Sinema, televizyon, müzik ve sahne dünyasının bazı ünlülerinin çocukları da en az onlar kadar ünlü. Onların da attığı her adım takip ediliyor. Ama öyle ünlüler var ki onlar çocuklarını kameralardan, objektiflerden saklıyor. İşte ünlüler ve onların tanınmayan çocukları...
12.09.2023 Magazin
Evlilik hazırlığı yapıyorlardı: Emine Ün ve sevgilisi Ayk Karakulakyan'dan kötü haber
Evlilik hazırlığı yapıyorlardı: Emine Ün ve sevgilisi Ayk Karakulakyan'dan kötü haber Emine Ün (45), bir süredir Ayk Karakulakyan ile aşk yaşıyordu. Evlilik kararı alan çift aniden ayrıldı.
9.08.2023 Magazin
Emine Ün'den evlilik yanıtı: Büyük konuşmamak lazım
Emine Ün'den evlilik yanıtı: Büyük konuşmamak lazım Meslektaşı Emre Kınay ile 6 yıl evli kalan, 2012'de dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karakaş'tan 2021'de boşanan Emine Ün (45), bir süredir Ayk Karakulakyan ile aşk yaşıyor. Nişantaşı'nda görüntülenen Emine Ün'e evlilik sorusu yöneltildi. Ün, bakın ne dedi...
27.04.2023 Magazin
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz
Emine Ün, kızı Duru’yu paylaştı! İkiz kardeş gibisiniz Emine Ün, Instagram sayfasında Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru ile fotoğrafını paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Ünlülerin çocukları! 'Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep'
Ünlülerin çocukları! 'Bu dünyayı katlanabilir kılan tek sebep' Emine Ün, Emre Kınay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay'ın doğum gününü kutladı!
23.11.2022 Magazin
Emine Ün yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti!
Emine Ün yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti! Emine Ün, 2012 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Tolga Karataş'tan Nisan 2021'de anlaşmalı olarak boşanmıştı. Güzelliği ile her daim övgü alan 45 yaşındaki oyuncu, yeni bir birlikteliğe yelken açtı. Emine Ün, doğum gününde sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.
25.09.2022 Magazin
Emine Ün nispet yapar gibi bikinili pozlarını paylaştı!
Emine Ün nispet yapar gibi bikinili pozlarını paylaştı! Oyuncu Emine Ün bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Son zamanlarda özel hayatında yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Ün, adeta nispet yapar gibi bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
12.09.2022 Magazin
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim'
Emine Ün'ün duygusal anları! 'Tatlı anılarımız tek tesellim' Ekranlarda uzun süredir görünmeyen Emine Ün'ün annesi geçtiğimiz yaz koronavirüse yenik düşmüştü. Annesi Müzeyyen Bolverdi'yi kaybeden Emine Ün, tarifsiz bir acı yaşamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşan Ün, duygularını paylaştı.
23.08.2022 Magazin
Emine Ün bikini tercihi ile fit vücudunu sergiledi! 'Kim demiş 44 diye'
Emine Ün bikini tercihi ile fit vücudunu sergiledi! 'Kim demiş 44 diye' Merhum sanatçı İbrahim Erkal ile birlikte rol aldığı 'Canısı' projesi ile hafızalarda yer eden Emine Ün, son olarak 2002 yılında 'Bayanlar Baylar' adlı komedi dizisi ile TV'de yer almış, daha sonra tiyatro sahnelerinde izleyiciyle buluşmuştu. Güzelliği ile her daim övgü alan oyuncu, Bodrum tatilinde formda görüntüsü ile bir kez daha adından söz ettirdi.
28.07.2022 Magazin
Emine Ün'ün eski eşi ve kardeşi aşk mı yaşıyor? İhanet iddiasına yanıt
Emine Ün'ün eski eşi ve kardeşi aşk mı yaşıyor? İhanet iddiasına yanıt Emine Ün ve geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Tolga Karakaş hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; Karakaş ve Ün'ün kardeşi Mine Ün'ün iş ortaklığıyla başlayan ilişkileri aşka döndü ve Ün kardeşler aralarındaki bağları kopardı. Basına yansıyan haberler sonrasında Emine Ün ve Tolga Karakaş cephesinden açıklamalar geldi.
2.07.2022 Magazin
Emine Ün'den mayolu paylaşım! "Kızı Duru sandım"
Emine Ün'den mayolu paylaşım! "Kızı Duru sandım" Geçtiğimiz ağustos ayında annesi Müzeyyen Bolverdi'yi koronavirüs sebebiyle kaybeden Emine Ün, yaşadığı zor günleri çalışarak atlattı. Ünlü isim yaptığı son paylaşımda güzelliği ile bir kez daha hayran bıraktı.
30.05.2022 Magazin
Emine Ün'ün anne acısı: Yüreğimde hep sızı olacak!
Emine Ün'ün anne acısı: Yüreğimde hep sızı olacak! Geçtiğimiz ağustos ayında koronavirüs nedeniyle annesini kaybeden Emine Ün, katıldığı televizyon programında duygusal anlar yaşadı. Ünlü oyuncu, “İki yıl boyunca biz hep 'anneme koronavirüs bulaştıracağız' diye korkardık. Ama annem bana geçirdi" dedi.
13.01.2022 Magazin
Emine Ün annesini unutamıyor: Durdukça üzüntü katıyor
Emine Ün annesini unutamıyor: Durdukça üzüntü katıyor Geçtiğimiz Ağustos ayında koronavirüsten kaybettiği annesinin ölümüyle sarsılan oyuncu Emine Ün, önceki akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Gazetecilerle konuşan Ün, yaşadıklarını anlattı.
8.10.2021 Magazin
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Emine Ün'den Alişan'a: Ah nasıl bir acı yaşıyoruz?
Emine Ün'den Alişan'a: Ah nasıl bir acı yaşıyoruz? Geçtiğimiz Temmuz ayında kardeş acısı yaşayan Alişan, annesinin ölümüyle sarsılan Emine Ün'e başsağlığı diledi. Ün, Alişan'a "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.
25.08.2021 Magazin
Alişan ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki küslük bitti!
Alişan ile Mahsun Kırmızıgül arasındaki küslük bitti! Bir dönem çok yakın iki dost olan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül'ün arkadaşlıkları bozulmuş ve yıllarca küs kalmışlardı. Yaşadıkları zor günler Alişan ve Kırmızıgül'ü yeniden bir araya getirdi.
25.08.2021 Magazin
Emine Ün'ün acı günü!
Emine Ün'ün acı günü! Emine Ün, 10 gün önce kendisi gibi koronavirüs testi pozitif çıkan annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurmuştu. Emine Ün sabaha karşı annesi Müzeyyen Ün'ün vefat ettiğini duyurdu.
24.08.2021 Magazin
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü
İlker Aksum 'Emine Ün' iddialarına ateş püskürdü Oyuncu İlker Aksum, şu aralar koronavirüs tedavisiyle gündemde olan Emine Ün’le adının anılmasına tepki gösterdi.
20.08.2021 Magazin
Emine Ün koronavirüse yakalandı!
Emine Ün koronavirüse yakalandı! Oyuncu Behzat Uygur, meslektaşı Emine Ün'ün koronavirüse yakalandığı haberini sosyal medya hesabından duyurdu.
14.08.2021 Magazin
9 yıllık evlilik bitmişti! Tolga Karataş ve Emine Ün'ün boşanma sebebi...
9 yıllık evlilik bitmişti! Tolga Karataş ve Emine Ün'ün boşanma sebebi... Oyuncu Emine Ün ve işadamı Tolga Karataş, geçtiğimiz nisan ayında 9 yıllık evliliklerini sonlandırmıştı.
16.07.2021 Magazin
9 yıllık evlilik bitiyor! Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor
9 yıllık evlilik bitiyor! Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor Oyuncu Emine Ün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 2012 yılında evlendiği iş insanı Tolga Karakaş ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu.
26.04.2021 Magazin
Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor! Bu sözlerle duyurdu
Emine Ün ile Tolga Karakaş boşanıyor! Bu sözlerle duyurdu Emine Ün sosyal medyadan yaptığı açıklama ile 2012'de evlendiği iş adamı Tolga Karakaş ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Emine Ün ile eşi Tolga Karakaş'ın ayrılık haberinin ayrıntıları merak konusu olurken, Emine Ün yaptığı açıklamada "Tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek ayrılık kararı aldık" sözleri ile anlaşarak boşanma kararı aldıklarını belirtti.
24.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emine Ün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emine ün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.