Filiz Erkal

Filiz Erkal

Son dakika Filiz Erkal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filiz Erkal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filiz Erkal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filiz Erkal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filiz erkal gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 filiz erkal haberi bulunmuştur. Tüm filiz erkal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Erkal öleli 6 yıl oldu! Sadece 12 gün görebildiği kızı Elif Su'nun son hali
İbrahim Erkal öleli 6 yıl oldu! Sadece 12 gün görebildiği kızı Elif Su'nun son hali Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yaşamını yitireli bugün altı yıl oldu. Eşi Filiz Erkal, sanatçının ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan duygu yüklü bir paylaşım yaptı. Erkal, vefat ettiğinde henüz 12 günlük olan küçük kızı Elif Su ise şimdilerde kocaman oldu.
11.05.2023 Magazin
İbrahim Erkal ve Filiz Erkal çiftinin büyük kızları Dilara 18 oldu!
İbrahim Erkal ve Filiz Erkal çiftinin büyük kızları Dilara 18 oldu! Beyin kanaması ardında bir ay yoğun bakımda kalan ve ardından yaşam mücadelesini kaybeden İbrahim Erkal'ın kızı Dilara 18 yaşına bastı. Erkal'ın eşi Filiz Erkal da kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
5.07.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ı çileden çıkaran durum: Terbiyesizlik!
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ı çileden çıkaran durum: Terbiyesizlik! Kocaelispor ile Erzurumspor maçında yaşananlar İbrahim Erkal'in eşi Filiz Erkal'ı üzdü. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal eşine edilen küfürlere isyan etti.
12.12.2021 Magazin
Duygulandıran İbrahim Erkal mesajı
Duygulandıran İbrahim Erkal mesajı Şarkıcı ve oyuncu İbrahim Erkal, vefatının dördüncü yılında anılıyor. Filiz Erkal, eşine olan özlemini sosyal medya hesabından dile getirdi.
11.05.2021 Magazin
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz'
'Bir daha sevmem, bir daha evlenmem. Bir daha hayatımda kimse olamaz' 11 Mayıs 2017...İbrahim Erkal'ın aramızdan ayrılışının üçüncü yıldönümü... Geçirdiği beyin kanaması sonucu aramızdan ayrılan ünlü şarkıcının eşi Filiz Erkal bu acıyla nasıl baş ettiğini anlattı.
11.05.2020 Magazin
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi...
Filiz Erkal gözyaşlarına boğuldu! Sebebi... Şarkıcı Sibel Yıldırım, önceki akşam Etiler'de sahne aldı. Yıldırım'i izlemeye gelen Filiz Erkal, şarkıcının merhum eşi İbrahim Erkal'ın parçalarını söylemesiyle duygusal anlar yaşadı.
23.12.2019 Magazin
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti'
'Kızımın kıyafetlerini koklattık, o gece vefat etti' İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. İki yıl önce vefat eden İbrahim Erkal’ı unutamadığını söyleyen Filiz Hanım, "İbrahim vefat ettiğinde kızım 12 günlüktü" dedi.
1.03.2019 Magazin
Demet Akalın vasiyet için harekete geçti
Demet Akalın vasiyet için harekete geçti İki yıl önce vefat eden İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün, ünlü sanatçının "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir" dediğini söylemişti.
1.10.2019 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Filiz Akgün Erkal: Eşime o gün 'gitme' dedim
Filiz Akgün Erkal: Eşime o gün 'gitme' dedim İbrahim Erkal, 11 Mayıs 2017’de evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçirmiş, yaklaşık bir ay komada kaldıktan sonra yaşamını yitirmişti. Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal, geçen iki senede yaşadıklarını anlattı.
22.05.2019 Magazin
İbrahim Erkal gözyaşlarıyla anıldı
İbrahim Erkal gözyaşlarıyla anıldı Şarkıcı, söz yazarı, besteci ve oyuncu İbrahim Erkal, Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, vefatının birinci yılında anıldı.
11.05.2018 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum Beş ay önce beyin kanaması geçirip ölen türkücü İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal ilk kez konuştu. “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim’e ‘Bu gece sokağa çıkma ne olur’ dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” dedi.
16.09.2017 Magazin
Güle güle canısı
Güle güle canısı Beyin kanaması geçirdikten sonra hayatını kaybeden ünlü şarkıcı ve oyuncu İbrahim Erkal, sevenleri tarafından ‘Güle güle canısı’ diyerek uğurlandı
13.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal'a büyük vefasızlık!
İbrahim Erkal'a büyük vefasızlık! Tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal, son yolculuğuna uğurlandı.
13.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal hayatını kaybetti
İbrahim Erkal hayatını kaybetti Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen şarkıcı İbrahim Erkal, hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi!
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi! Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hâlâ yaşam destek ünitesine bağlı olan İbrahim Erkal'ın ailesinden açıklama geldi. Doktorların "Organ bağışı yapmak ister misiniz?" sorusuna cevap veren İbrahim Erkal'ın ailesi: "Kesinlikle düşünmüyoruz" dedi.
10.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal'dan bir iyi bir kötü haber
İbrahim Erkal'dan bir iyi bir kötü haber Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan İbrahim Erkal'ın son sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi.
8.05.2017 Magazin
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kardeşi açıkladı 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama kardeşinden geldi. İbrahim Erkal'ın kardeşi 'dua bekliyoruz' dedi. Erkal'la ilgili bir açıklama da hastaneden geldi. İşte ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın güncel sağlık durumu ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler...
17.04.2017 Magazin
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kritik durumu devam ediyor
İbrahim Erkal'ın son durumu! Kritik durumu devam ediyor Usta sanatçı İbrahim Erkal, 5 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçiren Erkal'dan maalesef iyi haberler gelmiyor. İşte İbrahim Erkal'ın son durumu...
15.04.2017 Magazin
Hayati tehlikesi sürüyor
Hayati tehlikesi sürüyor İstanbul’da yüksek tansiyona bağlı fenalaşan ve beyin kanaması geçiren sanatçı İbrahim Erkal’ın yoğun bakım ünitesindeki yaşam savaşı sürüyor. Doktorlar, İbrahim Erkal’ın beyin kanamasının durdurulduğunu ancak ödem başladığı için hayati riskin sürdüğünü açıkladı. İşte İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili son durum...
14.04.2017 Magazin
İbrahim Erkal kimdir?
İbrahim Erkal kimdir? Ünlü sanatçı İbrahim Erkal ile ilgili dün üzücü bir haber geldi. Evininin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal tedaviye alındı fakat durumu kritik. Peki İbrahim Erkal kimdir? Hayatını nasıl geçirdi? İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Son KHK ile efsane hocalar ihraç edildi
Son KHK ile efsane hocalar ihraç edildi Yeni KHK ile ihraç edilen 330 akademisyen arasında ünlü anayasa hukukçusu Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu, Türkiye’nin ilk nöropsikoloğu Prof. Dr. Öget Öktem Tanör ile eski Tabipler Birliği Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan da var
29.09.2021 Gündem
Pazar Günü Bu Semtlerde Elektrik Yok
Pazar Günü Bu Semtlerde Elektrik Yok İstanbul'da yıllık trafo bakım çalışması nedeniyle, elektrik kesintisi yaşanacak.
16.05.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Filiz Erkal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filiz erkal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.