Hugh Jackman

Hugh Jackman

Son dakika hugh jackman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hugh jackman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hugh jackman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hugh Jackman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hugh jackman gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 hugh jackman haberi bulunmuştur. Tüm hugh jackman haberleri aşağıda listelenmiştir.
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
27 yıllık büyük aşk bitiyor
27 yıllık büyük aşk bitiyor  Avustralyalı dünyaca ünlü aktör Hugh Jackman 27 yıllık eşi Deborra-lee Furness ile boşanacağını duyurdu.
16.09.2023 Magazin
Hugh Jackman'dan hayranlarını üzen haber: Benden duyun istedim
Hugh Jackman'dan hayranlarını üzen haber: Benden duyun istedim Sevilen oyuncu Hugh Jackman, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarını korkuttu. Burnunun üzerinde bir bantla çekilmiş görüntüsünü paylaşan deneyimli aktör takipçilerine “Bu haberi benden duyun istedim” diye seslendi.
4.04.2023 Magazin
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi!
Dünyaca ünlü yıldızlardan deprem paylaşımları geldi! Dünyaca ünlü oyuncu Bella Hadid, Hugh Jackman, Jennifer Garner ve Demi Lovato'nun da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, 10 ili de sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları göndermeye devam ediyor
9.02.2023 Magazin
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
Türk Kahvesi Günü ne zaman? 5 Aralık kahve günü mü? Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri… Türk Kahvesi Günü ne zaman, 5 Aralık kahve günü mü? 5 Aralık bugün Türk Kahvesi Günü olarak kutlanıyor. Türk kültüründe önemli bir yeri olan 40 yıl hatırlık sayılan Türk Kahvesinin tarihi 14. Yüzyıla dayanıyor. Dini bayramlardan, kız isteme merasimlerine kadar Türk kültürünün geleneksel bir ögesi olan Türk kahvesi atasözüyle de desteklenmişti. İşte Dünya Türk Kahvesi Günü mesajları ve sözleri…
5.12.2022 Gündem
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Dünya Kahve Günü mesajları! 40 yıl hatırlı kahveye özel 1 Ekim Dünya Kahve Günü ile ilgili sözler ve en güzel kahve günü kutlama mesajları…
Dünya Kahve Günü mesajları! 40 yıl hatırlı kahveye özel 1 Ekim Dünya Kahve Günü ile ilgili sözler ve en güzel kahve günü kutlama mesajları… Dünya Kahve Günü hakkında yapılan araştırılar başladı. Kahve gününe özel kahve firmaları güne özel etkinlikler ve kampanyalar düzelerken, kahve severler ise güne özel kahve ile ilgili sözleri ve mesajları sorguluyor.Facebook, Twitter ve Instagram’da paylaşmak için arama motorlarına yönelen kahve severler için Dünya Kahve Günü mesajları derledik. İşte dünya kahve günü mesajları ve sözleri…
1.10.2021 Gündem
Hugh Jackman'dan jest! Çalışanlarına 1.2 milyon dolar hediye
Hugh Jackman'dan jest! Çalışanlarına 1.2 milyon dolar hediye Avustralyalı aktör Hugh Jackman, yüzde beşlik hissesini ekim ayında sattığı ve reklam yüzü olduğu bir ayakkabı firmasının çalışanları için harekete geçti. 52 yaşındaki oyuncu, yılbaşı için firmada çalışan 900 kişiye toplam 1.2 milyon dolar hediye etti.
22.12.2020 Magazin
Dünya Kahve Günü kutlama mesajları! Facebook, Twitter, Instagram için 1 Ekim Dünya Kahve günü mesajlarI ve sözleri…
Dünya Kahve Günü kutlama mesajları! Facebook, Twitter, Instagram için 1 Ekim Dünya Kahve günü mesajlarI ve sözleri… 1 Ekim Dünya Kahve Günü araştırılmaya devam ediyor. Güne özel firmalar etkinlikler ve kahve kampanyaları düzelerken, kahve severler güne özel kahve ile ilgili sözleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Facebook, Twitter ve Instagram’a özel Dünya Kahve Günü ile ilgili sözler…
1.10.2020 Gündem
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
Eğlenceli Cooper’lar
Eğlenceli Cooper’lar Oyuncu Bradley Cooper ve model Irina Shayk kızları Lea ile New York sokaklarında gezinti yaparken görüntülendi.
3.06.2018 Magazin
Dünya’nın en  etkili 100 ismi
Dünya’nın en etkili 100 ismi Time dergisi, her sene düzenli olarak yayımladığı ‘Dünya’nın en etkili 100 ismi’ listesini açıkladı.
21.04.2018 Dünya
Hugh Jackman'dan bomba itiraf!
Hugh Jackman'dan bomba itiraf! Hugh Jackman, kariyeri hakkında merak edilenleri cevapladı.
9.12.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz Wolverıne oldu!
Cem Yılmaz Wolverıne oldu! ‘Arif V 216’nın montajını bitiren Cem Yılmaz, filmde taktığı demir parmaklarla ‘X-Men’deki Wolverine karakterini ti’ye alacak.
19.10.2017 Kültür Sanat
Len Wein hayatını kaybetti!
Len Wein hayatını kaybetti! Efsane karakter 'Wolverine'in yaratıcılarından, ünlü çizgi roman yaratıcısı Len Wein, 69 yaşında hayatını kaybetti.
12.09.2017 Kültür Sanat
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Eylül Pazar Kanal D’de bayramın 3. Günü 3 Eylül Pazar tarihli yayın akışı, sabah saat 05.30’da Kanal D Çocuk kulübü isimli programın yayınlanması ile başlayacak. Kanal D çocuk kulübünü takiben Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi, Macera Avcıları Afrika’da ve Magazin D sabah kuşağında ekrana gelecek. Akşam kuşağında ise ana haberden sonra Robot Chappie adlı yabancı sinema Tv’de ilk kez ekrana gelecek. Kanal d akşam yayın kuşağı ise Çocuklar Duymasın dizisinin kolajı ile sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Hugh Jackman'dan 'günün avı'
Hugh Jackman'dan 'günün avı' Avustralyalı aktör Hugh Jackman, hafta sonu Avustralya sahillerinde balık keyfi yaptı.
7.08.2017 Magazin
Yağmur çilesi!
Yağmur çilesi! MTV Film ve TV Ödülleri önceki akşam Los Angeles’da düzenlenen görkemli törenle verildi. Kırmızı halı geçişinde bastıran yağmur ünlü isimlere zor anlar yaşattı
8.05.2017 Magazin
Hugh Jackman: Hayatımın aşkı...
Hugh Jackman: Hayatımın aşkı... Oyuncu Hugh Jackman, eşi Deborra-Lee Furness ile evliliklerinin 21'inci yılını instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile kutladı.
13.04.2017 Magazin
Cem Yılmaz'a 'Logan' uyarısı!
Cem Yılmaz'a 'Logan' uyarısı! Bir takipçisi Cem Yılmaz'ı, Hugh Jackman'ın başrolde yer aldığı 'Logan' filmi konusunda şaka yoluyla uyardı.
17.03.2017 Kültür Sanat
Logan aşkına
Logan aşkına Hugh Jackman’ın son kez Wolverine karakterine hayat verdiği ‘Logan’ filminin seslendirme aşamasında çekilen bir video yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
İstanbul'un kırmızı tonu...
İstanbul'un kırmızı tonu... Yönetmen-yazar Ferzan Özpetek'in aynı adlı kitabından uyarlanan İstanbul Kırmızısı, yıldızlarla dolu kadrosuyla göze çarpıyor.
3.03.2017 Arşiv
Hugh Jackman sürekli ağladı!
Hugh Jackman sürekli ağladı! X-Men filmi 'Logan'da 'Wolverine' karakterini son kez canlandıran Hugh Jackman, sette zaman zaman duygusal anlar yaşadığını itiraf etti.
20.02.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Jackman 6.kez cilt kanseri operasyonu geçirdi
Ünlü oyuncu Jackman 6.kez cilt kanseri operasyonu geçirdi Dünyada en çok sevilen çizgi roman karakterlerinden biri olan Wolverine'e sinemada hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Hugh Jackman, cilt kanseri nedeniyle 6. kez operasyon geçirdi
15.02.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hugh Jackman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hugh jackman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.