Hit

Hit

Son dakika hit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hit gelişmeleri de dahil olmak üzere 921 hit haberi bulunmuştur. Tüm hit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere'
Metin Arolat'tan nostaljik paylaşım! 'Daldım gittim o günlere' Hit şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran; 'Dert Değil' ve 'Elveda' parçalarıyla hafızalarda yer eden Metin Arolat, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Arolat, duygularını dile getirdi
3.03.2024 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır
Uzman isimden dijital telif açıklaması: Yasa hayata geçirilirse Türk medyasının pozitif bir dönüşüme sahne olacağı açıktır Google'ın Kanada merkezli dijital yayıncılara yılda 74 milyon dolara varan miktarda telif ödemeyi kabul etmesinin ardından benzer bir sistemin Türkiye'de de uygulanması gerekliliği yeniden gündeme geldi. Peki Kanada’da varılan anlaşmanın bir benzerinin Türkiye'de de hayata geçmesinin etkileri ne olur? Dijital iletişim araştırmacısı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, olası senaryoları hurriyet.com.tr için değerlendirdi.
7.12.2023 Gündem
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler
Google ve META'ya karşı Dijital Telif Yasası çıkışı: Kusura bakmasınlar, ödeyecekler Google, bir ülkede daha Dijital Telif Yasası hükümlerine boyun eğdi. Buna göre; Google, Kanada'da her yıl dijital yayıncılar için yaklaşık 74 milyon dolar ödeme yapacak. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Ali Murat Kırık sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yasa acilen çıkmalı. Bu yasa ile, Google'ın hangi kuruma, hit başına nekadar ödeme yapacağı teminat altına alınmalı." dedi. Dijital Mecralar Komisyon Üyesi Şebnem Bursalı, "Türkiye'deki dijital yayıncıların haklarını koruyacak yasayı çıkaracağız, üzerimize düşeni yapmaya hazırız." diye konuştu. Geçtiğimiz hafta sabah.com.tr'ye konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Dijital Telif Yasası'nın hayata geçirileceğini, çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti.
30.11.2023 Gündem
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri...
Spotify Wrapped ne zaman çıkıyor? 2023 Spotify özetine nasıl erişilir? İşte 2023 Spotify enleri... Spotify, her yıl olduğu gibi 2023 Wrapped için geri sayım başladı. Yıl sonlarının vazgeçilmez haberinde Spotify'da en çok dinlenilenler, kaçırılan hit şarkılar ve yılın sanatçıları gibi kategoriler yer alıyor. Bununla birlikte "Spotify 2023 Wrapped ne zaman çıkacak?" sorusu da gündem oldu. Kullanıcıların "Spotify dinleme özetine nasıl bakılır?" araştırması da hız kazandı.
21.11.2023 Yaşam
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi Sibel Alaş, geçtiğimiz akşam Kalamış'ta bir mekanda sahneye açıktı. 'Adam' isimli sevilen şarkısıyla konsere sanatçı, 2.5 saat boyunca 90'lardan günümüze uzanan hit şarkıları seslendirdi.
6.11.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile 'Aşkın Olayım' parçası hit olan Simge Sağın, İstanbul’daki 5’inci açık konserini vererek, yaz sezonunu kapattı. 'Harcandıkça' şarkısını söylerken seyirciyle dertleşen popçu, "Başımıza ne geliyorsa ya sevmek yüzünden ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum harcayanlara" dedi.
1.10.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Simge'nin 30 Ağustos için tasarlanan dev elbisesini 20 kişi giydirdi!
Simge'nin 30 Ağustos için tasarlanan dev elbisesini 20 kişi giydirdi! Ünlü şarkıcı Simge Sağın dün 30 Ağustos Zaferi'nin kutlaması için Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Bu geceye özel hazırlanan sahnesi, ışık şovları, hit şarkılardan oluşan repertuvarı ve dev elbisesiyle İstanbul’a unutulmaz bir deneyim yaşattı.
31.08.2023 Magazin
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı!
Gökhan Türkmen bu yaz ikinci kez Kuruçeşme Açıkhava'yı salladı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, dün akşam romantik aşk şarkılarının sevilen ismi Gökhan Türkmen’i ağırladı. Son dönemin en modern müzisyenlerinden olan Türkmen, bu yaz ikinci defa, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde sevenleriyle buluştu.
31.07.2023 Magazin
Makyajsız görüntülenen Gülşen bu kez de deniz kızı oldu! Yeni tarzı dikkatlerden kaçmadı
Makyajsız görüntülenen Gülşen bu kez de deniz kızı oldu! Yeni tarzı dikkatlerden kaçmadı Gülşen, dün akşam İzmir Kültürpark Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü popçu, dinleyicilerin yoğun ilgisi gösterdiği konserde hit şarkıları ve sahne performansıyla dikkat çekti.
29.07.2023 Gündem
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti!
Boğaz’da Ajda Pekkan rüzgârı esti! Ajda Pekkan, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında üçüncü kez sevenleriyle buluştu.
10.07.2023 Magazin
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı!
Boğaz'da ikinci kez Serdar Ortaç izdihamı yaşandı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam ikinci kez Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme dinleyicisiyle birlikte yağmura aldırış etmeyen pop müziğin ünlü ismi, eğlenceye ve dansa doydu. 2014 yılında nikâh masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da tek celsede boşanan sanatçının, evlilşkle ilgili sözleri dikkat çekti.
5.06.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi!
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında neden öldü? İlham Gencer'in biyografisi! Türkiye'nin ilk piyanist şantörlerinden, caz sanatçısı Bozkurt İlham Gencer, 100 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İlham Gencer kim, nereli, neden öldü?
25.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti!
Azerbaycan'da Hadise rüzgarı esti! Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Hadise, ikinci defa sahne aldığı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de müzik ziyafeti sundu. Ünlü şarkıcıyı Bakü Kongre Merkezi’nde dört kişi izledi.
8.05.2023 Magazin
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi!
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi! Yeni çıkardığı ‘Harcandıkça’ eserini, geçtiğimzi günlerde Camp Nou Stadı’nda oynanan Barcelona-Girona maçında tanıtan Simge Sağın, 2018 yılında ayrıldığı aranjör Ozan Bayraşa ile müzik kampına girdi.
18.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.