Gazete Vatan Logo

Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.

Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ünlü rapçi Sansar Salvo'nun intihar girişiminde bulunduğuna dair haberler araştırılıyor. Sanatçının iddialara göre 43 farklı ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği belirtiliyor. Peki Sansar Salvo kimdir, nereli ve kaç yaşında?

14 Kasım akşamı İntihar girişiminde bulunduğunu "Ben geçen çarşamba kişisel bi buhran yüzünden intihar etmişim. Adam kız arkadaşıma telefon açmıyo whatsapptan yaziyo dakikası bitmesin diye Taksim ilk yardımda. Napcan ben canıma yine kiysam zaten 2 etti. Evleri mi yicen?" sözleriyle duyurdu.

SANSAR SALVO KİMDİR?

Ekincan Arslan, sahne adıyla Sansar Salvo, 18 Ağustos 1989'da dünyaya gözlerini açtı.

Sanatçı 2008'de "Adrenalin" ve 2009'da "Seremoni Efendisi" albümlerini müzikseverlerle buluşturdu. Ancak, 2010 yılında kanserle mücadele etmek zorunda kaldı. Sağlığına kavuşan Sansar Salvo, 2013 yılında "24. Şarjör" albümüyle müzik sahnesine dönüş yaptı.

Salvo, 2016 yılında Türkçe rap'in müzik marketlerdeki ilk derleme albümü olan "Yakında Sans"ı piyasaya sürdü. Ardından, 2017'de "Şimdi Sans" adlı albümüyle hem müzik marketlerinde hem de dijital platformlarda dinleyicilerle buluştu.

Haberin Devamı