Hep İstanbul

Hep İstanbul

Son dakika hep istanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hep istanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hep istanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hep İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hep istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.467 hep istanbul haberi bulunmuştur. Tüm hep istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadıköy'de STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Konuşmasında, "Hadi AK Parti'nin yönettiği ilçelere hizmet etmiyorsunuz yıllardır size yönetimi veren Kadıköy için bari elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullanan Kurum, "CHP'nin kalesi diye adlandırılan birçok ilçemize gidiyoruz; Orada CHP'li seçmenlerimizden duyduğumuz bir şey var; "Bir dönem bu şehri AK Parti'ye teslim etsek de biraz proje yapsalar, yolumuzu, suyumuzu düzeltseler, sonraki seçimde yine CHP'ye veririz" diyorlar. Biz de onlara cevaben "Siz bir dönem AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na belediyeyi teslim edin. Biz projelerimizle sizde öyle bir alışkanlık yaparız ki bizden bir daha asla vazgeçemezsiniz" diyoruz.
10.02.2024 Gündem
Kız Kulesi ziyarete hazır! Mayıs sonuna kadar ücretsiz
Kız Kulesi ziyarete hazır! Mayıs sonuna kadar ücretsiz Kız Kulesi'nde restorasyon çalışmaları sona erdi. Bu akşam 21.00'de gerçekleştirilecek ışık ve lazer gösterilerinin ardından tarihi yapı, yarından itibaren halkın ziyaretine açılacak. Kız Kulesi'ni basın mensuplarıyla birlikte ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İki yıllık bir restorasyon sürecinden sonra bu akşam Kız Kulesi'ni nihayet tekrar vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Binanın son 20 yıldır, 30 yıldır gözlemlediğimiz görüntüsü, yanlış görüntüsüydü. Aslına özgün haline, bu çalışmayla binamız getirildi. Bu akşam saat 9'dan itibaren ışık ve lazer şovu ile birlikte binamız açılıyor. Vatandaşlarımızın rahat ulaşabilmesi seyredebilmesi için Mayıs sonuna kadar ücretsiz yaptık, motor da ücretsiz olacak" dedi.
11.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Havalimanı Metrosu 1 ay ücretsiz hizmet verecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'nde konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada ulaşılabilecek. Metro hattımız 1 ay süreyle ücretsiz hizmet verecek" dedi. Erdoğan, "Kanal İstanbul projesini inşallah hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.
22.01.2023 Gündem
Bakan Kurum, Gaziosmanpaşa'da 1739 konutun temelini attı
Bakan Kurum, Gaziosmanpaşa'da 1739 konutun temelini attı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi'nde 1739 konutun temel atma törenine katıldı.
9.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ayasofya'da ilk namaz tarihi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ayasofya'da ilk namaz tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın 1934’teki Bakanlar Kurulu’nun camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etmesinin ardından Millete Sesleniş konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'nın ibadete açılacağını tarihini açıklayarak, "Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazıyla birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz" dedi.
10.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Korkaklar için de yaşasın cehennem... Mısır Eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi'nin mahkeme salonundaki ölümüyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mursi'nin darbeyle indirilmesini, hücrede eziyet çektirilmesini ve hayatını kaybetmesini seyreden Batı dünyasını ve insanlığı kınıyorum. Mursi'nin sonunu hatırlatanların bugün aynı çirkinliği sergiliyor olmaları, önümüzdeki kirli zihniyetin varlığını sürdürdüğünü işaret ediyor. Mursi'nin ölüsünden bile korkuyorlar. Eşine bile göstermeden defnettiler. Neden korkuyorsunuz? Korkaklar için de yaşasın cehennem" dedi
18.06.2019 Siyaset
Kerem Alışık: Babam tek başına konservatuardı
Kerem Alışık: Babam tek başına konservatuardı Oyuncu Kerem Alışık, ölümünün 24. yılında anılan sinema ve tiyatro sanatçısı babası Sadri Alışık'ın tek başına konservatuar gibi bir insan olduğunu söyledi.
17.03.2019 Magazin
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kaşıkçı' açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar - Çekmeköy metro hattı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturmasına ilişkin, "15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim." dedi.
21.10.2018 Siyaset
Uygun'dan flaş açıklama! "G.Saray istese koşa koşa gider"
Uygun'dan flaş açıklama! "G.Saray istese koşa koşa gider" Sneijder'i Al Gharafa'ya getiren eski hocası Bülent Uygun, "Wesley Sneijder çok iyi bir Galatasaraylı. Fatih Terim gelince 'Şampiyon olduk' demişti. Bize büyük katkıları oldu. Galatasaray onu isterse koşa koşa gider. Orayı yuvası gibi görüyor" dedi.
2.06.2018 Galatasaray
İndirim bayramı
İndirim bayramı Konut üreticileri, Ramazan Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenleri indirimlerle karşılıyor. Bayramın ikinci gününden itibaren açık olan satış ofislerinde yüzde 5’ten 25’e kadar indirim var
24.06.2017 Ekonomi
Erdoğan İstanbul'un fethinin yıldönümünde konuştu
Erdoğan İstanbul'un fethinin yıldönümünde konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un fethinin 564. yıldönümü programında konuştu. İstanbul'un Türkiye'nin özeti olduğunu belirten Erdoğan, "İstanbul'da atılan her adımı, yaşanan her gelişmeyi yakından takip ediyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor
20 yıl vadeli kampanya büyük talep görüyor GYODER üyeleri, konutta 20 yıl vadeli kampanyaya destek veriyor. 1 Şubat’ta başlayan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyası, satışları büyük oranda artırdı. 107 projenin yer aldığı kampanya 31 Mart’a kadar sürecek. Markalı konutlar, 240 ay vadede yüzde 0.75-0.85 arasında faizle satılacak
23.02.2017 Ekonomi
'Yeşilçam'ın köy sahneleri...'
'Yeşilçam'ın köy sahneleri...' Yeşilçam meraklıların severek takip ettiği "Nerede Çekildi" hesabının sahibi Kürşat Çetin, Gazetevatan.com için keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.
8.03.2017 Kültür Sanat
Evde kalana ev fırsatı
Evde kalana ev fırsatı Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul’da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.
15.09.2016 Arşiv
Evde bayram hareketi
Evde bayram hareketi Konut üreticileri, Ramazan ayı boyunca süren kampanyalarını bayramda da devam ettiriyor...
5.07.2016 Ekonomi
İBB trafik durumu yoğunluk haritasını internetten inceleyin!
İBB trafik durumu yoğunluk haritasını internetten inceleyin! İBB trafik durumu yoğunluk haritası ile yollardaki yoğunluk durumunu anlık olarak takip etmek mümkündür. İBB trafik durumunu gösteren mobil uygulamalar da geliştirilmiştir. İBB trafik durumu hakkında daha fazla bilgi yazımızda mevcuttur.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'dan KKTC'ye direk uçuşlar başladı
Diyarbakır'dan KKTC'ye direk uçuşlar başladı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Diyarbakır’ı ziyareti sırasında açıkladığı Diyarbakır-Kıbrıs direk uçuşlarının ilki bugün gerçekleşti.
29.09.2021 Gündem
Gayrimenkulde 1 milyar liralık hedef
Gayrimenkulde 1 milyar liralık hedef Tekfen gayrimenkulde hedef büyüttü. 1 milyar liralık ciro hedefi koyan Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul’da Sıra Evleri satışa çıkardı.
21.04.2016 Ekonomi
Hep İstanbul'da 5.700 TL taksitle 3+1
Hep İstanbul'da 5.700 TL taksitle 3+1 Hep İstanbul'da 29 Şubat'a kadar geçerli kampanya
25.01.2016 Arşiv
Yeni yıl kampanyalı projeler
Yeni yıl kampanyalı projeler Ev almak isteyenlere özel yılbaşı kampanyası düzenleyen firmalar hangileri?
29.12.2015 Arşiv
Hep İstanbul'da önce taksit sonra peşinat
Hep İstanbul'da önce taksit sonra peşinat Hep İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ödemeye taksitlerden başlıyor.
21.12.2015 Arşiv
Konutta Aralık atağı
Konutta Aralık atağı Seçimlerin ardından ertelenen talebin alıma dönmesiyle konut satışları Aralık’ta atağa kalktı. Firmaların stokları eritmek için düzenlediği kampanyalar satışları hareketlendirdi.
12.12.2015 Ekonomi
Fırsatlar devam ediyor
Fırsatlar devam ediyor Hep İstanbul projesinde fırsatlar devam ediyor.
17.08.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hep İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hep istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.