Henkel

Henkel

Son dakika Henkel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Henkel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Henkel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Henkel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan henkel gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 henkel haberi bulunmuştur. Tüm henkel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz
Carsten Knobel: Sürdürülebilirlik hedeflerimiz için durmaksızın çalışıyoruz Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları alanında faaliyet gösteren Henkel, 2023 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayınladı. Şirketin CEO’su Carsten Knobel, “Sürdürülebilirlik hedeflerimizi hayata geçirmek için durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu.
20.03.2024 Ekonomi
Türkiye’ye 65 milyon Euro’luk yatırım
Türkiye’ye 65 milyon Euro’luk yatırım Dünya genelinde 56 ülkede, faaliyet gösteren Henkel, Türkiye’de de 60’ıncı yılını geride bıraktı. Şirket son dönemde Türkiye’ye 65 milyon Euro tutarında yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu.
23.02.2024 Ekonomi
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’
Keşif Dünyası Projesi’ne ‘Toplumsal Fayda Ödülü’ Ülkemizde 2015 yılından bu yana Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliği ile çocuklara bilim sevgisi aşılamak ve sürdürülebilirlik bilinci kazandırmak üzere Henkel tarafından hayata geçirilen Keşif Dünyası projesi, bu yıl ilk kez düzenlenen Toplumsal Fayda Ödüllerinde Jüri Özel Ödülü’ne layık bulundu.
12.12.2023 Vitrin
Henkel yılın ilk çeyreğinde büyüdü
Henkel yılın ilk çeyreğinde büyüdü Henkel, 2023’ün ilk çeyreğini kapsayan finansal verilerini açıkladı. Buna göre Henkel, 2023'ün ilk çeyreğinde Grup düzeyinde satışlarını yaklaşık 5,6 milyar Euro'ya çıkardı. Çift haneli fiyatlandırma sayesinde yüzde 6,6 oranında çok güçlü bir organik satış büyümesi yakalandı. Nominal olarak, satışlar yüzde 6,4 oranında arttı.
12.06.2023 Ekonomi
Henkel’den yeni satın alma
Henkel’den yeni satın alma Henkel, Shiseido'nun Asya-Pasifik bölgesindeki Profesyonel iş birimini satın aldı.
11.05.2023 Ekonomi
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler
Sürdürülebilirlik faaliyetlerindeki son gelişmeler Yaşanabilir bir dünya açısından, ‘sürdürülebilirlik faaliyetleri’ şirketler için her geçen gün daha büyük önem kazanıyor.
4.04.2023 Gündem
Henkel’den üçüncü çeyrekte 6 milyar Euro büyüme
Henkel’den üçüncü çeyrekte 6 milyar Euro büyüme Henkel’in, üçüncü çeyrek büyümesi nominal olarak yüzde +17,3 oranında artarak 5,976 milyar Euro’ya yükseldi. Böylece şirket, Grup düzeyinde satışlarını 6 milyar Euro civarına çıkarmış oldu.
13.12.2022 Ekonomi
Çocukların eğitim hayalleri renklendi
Çocukların eğitim hayalleri renklendi Okumaya istekli çocuklara destek sağlayan sivil toplum kuruluşu TOÇEV ve yapıştırıcı markası Pritt tarafından hayata geçirilen “Çocuklar İçin Üretiyoruz” projesi kapsamında, katılımcıların yaptıkları her paylaşım bağışa dönüşerek çocukların eğitimine katkı sağlamak üzere TOÇEV’e aktarıldı.
23.11.2022 Eğitim
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası!
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası! Rekabet Kurulu, 6 markete ceza uyguladı! Zincir marketlere, yaklaşık 2,7 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Pek çok kişi de Migros’un ceza alıp almadığını sorguluyor. Peki, Migros ceza aldı mı? Migros ne kadar ceza aldı? Migros’da ne kadar para cezası kesildi? İşte detaylar…
29.10.2021 Gündem
Zincir marketlere soruşturma açıldı
Zincir marketlere soruşturma açıldı Rekabet Kurulu, içlerinde zincir marketlerin de bulunduğu 29 teşebbüs hakkında 4054 sayılı 'Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu'nu ihlal edip, etmediklerinin belirlenmesi amacıyla soruşturma başlattı.
7.05.2020 Ekonomi
Eczacıbaşı`dan flaş satış açıklaması
Eczacıbaşı`dan flaş satış açıklaması Eczacıbaşı, yüzde 47 oranında pay sahibi olduğu iş ortaklığı Eczacıbaşı-Schwarzkopf`daki paylarını diğer ortak Henkel`e sattı. Henkel böylece hisselerin tamamına yakınına sahip oldu
12.09.2017 Ekonomi
Türk Henkel'e rekabet soruşturması
Türk Henkel'e rekabet soruşturması Rekabet Kurulu, Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açtı
4.07.2017 Ekonomi
Türk kadınları sarı saçlı olmak istiyor
Türk kadınları sarı saçlı olmak istiyor Türk Henkel Saç Boyası Kategorisi Marka Müdürü Ekin Veral’in verdiği bilgiye göre, Türk kadınları en çok sarı saçı seviyor. Veral, “Türk kadını saçlarını özellikle sarının koyu tonlarına boyamayı tercih ediyor. Kahverengi ve açık kumral diğer tercih edilen renkler arasında” dedi
13.05.2017 Ekonomi
Stil danışmanı olmayan  oyuncu eksiktir!
Stil danışmanı olmayan oyuncu eksiktir! Schwarzkopf’un yeni saç boyalarını tanıtan Deniz Marşan, artık karaktere göre kıyafet yaratıldığını söyleyerek “Stil danışmanı olmayan oyuncu eksiktir” dedi.
5.05.2017 Magazin
Genç kızların hayali gerçeğe dönüşecek
Genç kızların hayali gerçeğe dönüşecek Ayşe Tolga,"Gliss ile Desteğin Yeter, Hayallere Güç Ver" projesi kapsamında, saç küpeleri tasarladı. Tolga'yla hem tasarımlarını, hem de hayallerini, anneliği ve bakım sırlarını konuştuk...
24.03.2017 Arşiv
Büyümeyi ‘fabrika parası’na aldığı şampuanla katlayacak
Büyümeyi ‘fabrika parası’na aldığı şampuanla katlayacak 2016’da Türkiye’de 420 milyon euro ciro yapan Henkel, bu yıl büyümeyi katlayacak. Blendax markasını geçen yıl fabrika parasına aldıklarını belirten Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar, “Blendax’ın katkısıyla bu yıl da çift haneli büyüyeceğiz. Üretim şu anda Almanya’da ancak 1 yıl sonra Türkiye’ye kaydıracağız” dedi.
1.03.2017 Ekonomi
En hassas noktam çocuklar
En hassas noktam çocuklar Farklı sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle bilinen Elif Gönlüm "Çocuklara gelebilecek her türlü zarar canımı yakıyor. Bu konu önceliğim” diyor
25.02.2017 Arşiv
Yemek ve sohbet programı yapacağım
Yemek ve sohbet programı yapacağım Oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun’u uzun zamandan beri reklamlarda görüyoruz. Ancak Akkoyun yakında yeni sohbet ve yemek programıyla ekranda olacağını söylüyor
7.10.2016 Arşiv
Almanya örnek aldı
Almanya örnek aldı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TOBB’a yaptığı ‘Her üye 1 kişi alsın, 1.5 milyonun işi olsun’ çağrısı örnek oldu. Alman Ekonomi Bakanı, devlerin CEO’larına mektup yazıp ‘Mültecileri işe alın’ dedi.
12.07.2016 Ekonomi
Henkel, çocukları ‘Keşif Dünyası’ ile ateşleyecek
Henkel, çocukları ‘Keşif Dünyası’ ile ateşleyecek Henkel, 139 yıllık geçmişe sahip bir dünya devi... Geçen yıl Ar-Ge’ye 413 milyon euro yatırım yaptı. İnovatif ürün geliştirmeye önem veren Henkel, çocukların da potansiyelini değerlendirmek için bir proje yürütüyor.
12.10.2015 Ekonomi
‘Fotoğraf çekmek hafıza oluşumuna zarar veriyor’
‘Fotoğraf çekmek hafıza oluşumuna zarar veriyor’ ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, fotoğraf çekmek bir olayla ilgili ayrıntıları sonra hatırlama yeteneğinin kaybolmasına neden oluyor
23.09.2015 Sağlık
Tramvayda mide bulandıran olay!
Tramvayda mide bulandıran olay! Berlin'de ırkçılar, göçmen çocuklarının üzerine idrarını yaptı.
25.08.2015 Dünya
S-300’ler İran yolunda!
S-300’ler İran yolunda! Batı’nın yaptırım kartına karşı Asya ve Ortadoğu’daki işbirliğini genişleten Rusya, İran’la nükleer uzlaşı sonrası yıllardır beklemede olan savunma planını devreye soktu. Moskova yönetimi, S-300 füzelerinin sevkiyatı konusunda Tahran’la anlaşma sağlandığını duyurdu. ABD, “kaygımız sürüyor” açıklamasını yaptı.
20.08.2015 Dünya
TESEV’de sürpriz ayrılık!
TESEV’de sürpriz ayrılık! Can Paker 17 yıldır başında olduğu TESEV’den ayrılıyor. “Değişen koşullarda böylesi daha iyi” diyen Paker, TÜSİAD’ın da siyasiler ile çatışan bir dernek olmaması gerektiğini belirtiyor
25.01.2015 Ekonomi
Zorlu koşullarda ciro 4.2 milyar euroyu aştı!
Zorlu koşullarda ciro 4.2 milyar euroyu aştı! Henkel, zorlu piyasa koşullarına rağmen üçüncü çeyrekte yüksek performans gösterdi...
30.11.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Henkel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki henkel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.