Hayat Tepe

Hayat Tepe

Son dakika Hayat Tepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hayat Tepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hayat Tepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Tepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat tepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 hayat tepe haberi bulunmuştur. Tüm hayat tepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yılda yeni yaşam
Yeni yılda yeni yaşam Hayat Tepe Suites'te Aralık ayından itibaren teslimler başlıyor.
23.11.2015 Arşiv
54,8 milyon lira kâr
54,8 milyon lira kâr ÖZAK GYO 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 54,8 milyon lira net kâr elde etti.
28.08.2015 Arşiv
Hayat metroya bağlanıyor
Hayat metroya bağlanıyor Özak GYO, yaya üst geçidi ile Hayat Tepe'yi metroya bağlayacak.
13.08.2015 Arşiv
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Hayat Tepe Suites projesinde geri sayım başladı.
20.07.2015 Arşiv
66 dairelik proje
66 dairelik proje ÖZAK GYO'nun Hayat Tepe Suites projesi 66 daireden meydana geliyor.
7.07.2015 Arşiv
Ev alan babalara indirim var!
Ev alan babalara indirim var! Okulların kapanması ve Ramazan ayının gelmesiyle durgunlaşan konut sektörüne hareket katmak isteyen firmalar babaları hedefine aldı. Bugün, babalara özel 20 bin liraya varan indirimler yapılıyor.
20.06.2015 Ekonomi
Babalar Günü indirimi
Babalar Günü indirimi Hayat Tepe'de Babalar Günü için bir kampanya düzenlendi.
12.06.2015 Arşiv
Hayat Tepe Suites satışta
Hayat Tepe Suites satışta 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesinin satışına başlandı.
24.03.2015 Arşiv
Özak GYO en karlı firmalardan oldu
Özak GYO en karlı firmalardan oldu ÖZAK GYO, karlılıkta hissedarlarının yüzünü güldürdü
12.03.2015 Arşiv
Hayat Tepe projesinin %75'i satıldı
Hayat Tepe projesinin %75'i satıldı Bayrampaşa alışveriş vadisi içinde yer alan Hayat Tepe projesinde verilen sözler tutuldu ve daireler düzenlenen şenlikle tam zamanında sahiplerine teslim edildi.
27.10.2014 Arşiv
Küçük Ağa "Ev"lendi
Küçük Ağa "Ev"lendi En son Küçük Ağa dizisiyle izlenilen Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını yaptı.
15.08.2014 Arşiv
Küçük Ağa'nın ilk yatırımı
Küçük Ağa'nın ilk yatırımı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Küçük Ağa’da ‘Mehmetcan’ karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi, ilk yatırımını gerçekleştirdi...
15.08.2014 Magazin
Hayat Tepe’yi bitirip karma projeler yapacak!
Hayat Tepe’yi bitirip karma projeler yapacak! Örnek daireleri bir kat halinde hazırlanan Hayat Tepe’deki satışları yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefleyen Özak GYO, İzmir ve Beşiktaş’ta da projeler inşa edecek...
11.04.2014 Arşiv
Hayat Tepe Gerçek Daireyle Görücüye Çıktı
Hayat Tepe Gerçek Daireyle Görücüye Çıktı Özak GYO'nun hayata geçirdiği Hayat Tepe örnek daire ile değil gerçek kat ile görücüye çıktı
11.04.2014 Arşiv
Hayattepe'de Yüzde 15 İndirim
Hayattepe'de Yüzde 15 İndirim Ocak sonuna kadar geçerli olacak kampanyada yüzde 15’e varan indirim uygulanıyor.
14.01.2014 Arşiv
Hayat Tepe’de 15 Farklı Daire Seçeneği
Hayat Tepe’de 15 Farklı Daire Seçeneği Özak GYO Hayat Tepe’de satışlar yüzde 50’yi buldu
31.10.2013 Arşiv
Hayat Tepe'de Çifte Bayram
Hayat Tepe'de Çifte Bayram Evini şimdi al, peşinatı teslimde öde kampanyasını başlatan Hayat Tepe, yüzde 1 KDV avantajıyla dikkat çekiyor.
2.08.2013 Arşiv
Özak Hayat Tepe 289 Bin Lira'ya
Özak Hayat Tepe 289 Bin Lira'ya Yüzde 1 KDV avantajıyla sunulan Hayat Tepe, Bayrampaşa'da yükseliyor.
5.06.2013 Arşiv
Özak Hayat Tepe'de Bahar Fırsatı
Özak Hayat Tepe'de Bahar Fırsatı ÖZAK Hayat Tepe’den çifte bahar fırsatı %10’ a Varan İndirim ve Anneler Gününe Özel Hafta Sonu Tatili…
10.05.2013 Arşiv
Hayat Tepe 190 Bin Lira'dan Başlıyor
Hayat Tepe 190 Bin Lira'dan Başlıyor Özak Hayat Tepe Bayrampaşa projesinde yer alan 546 dairenin dörtte birinin satışı gerçekleşti.
29.03.2013 Arşiv
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama
Engin ve Dilan Polat'ın ifadelerinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken suçlama Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, "Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, "Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Tepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat tepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.