Küçük Ağa

Küçük Ağa

Son dakika küçük ağa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçük ağa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçük ağa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçük Ağa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçük ağa gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 küçük ağa haberi bulunmuştur. Tüm küçük ağa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir?
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir? Cumhuriyet'in ilan edilmesi ile beraber 1923-29 40 yılları arası Cumhuriyet Dönemi hikayeleri olarak ifade edilir. Özellikle bu dönem içerisinde pek çok önemli isim ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bu isimlerin yazmış olduğu önemli hikayeler geçmişten günümüze kadar ulaşmıştır. Genelde toplumsal konuların ele alındığı ve toplumdaki aksaklıkların ortaya çıkarıldığı bir hikaye dönemi olduğunu söylemek mümkün.
24.01.2024 Kültür Sanat
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım!
Aydan Şener'den nostaljik paylaşım! Reşat Nuri Güntekin'in 'Çalıkuşu' romanından 1986 yılında uyarlanan dizide 'Feride' karakteri ile hafızalarda yer eden Aydan Şener (60), Türkiye'nin unutulmaz kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Şener, takipçilerini geçmişe götürdü.
24.05.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın'
Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçeklerle kapattı! 'Modellere taş çıkarırsın' Ekranlardan bir süredir uzak olan oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken güzel oyuncu iddialı tarzıyla da sık sık gündem oluyor. Nesrin Cavadzade'nin son pozu yine olay oldu. Tamamen transparan bir elbise giyen Cavadzade, göğüslerini ise çiçeklerle kapattı.
8.05.2023 Magazin
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Güzel Günler Ayşim'i kim oynuyor? Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Güzel Günler Ayşim kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Güzel Günler dizisinde Ayşim karakterini Dora Dalgıç oynuyor. Peki Dora Dalgıç kimdir, hangi dizilerde oynadı?
26.03.2023 Televizyon
Camdaki Kız var mı, Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Camdaki Kız yok mu?
Camdaki Kız var mı, Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Camdaki Kız yok mu? Camdaki Kız bu akşam var mı? Camdaki Kız yeni bölümü merakla beklenirken, 13 Ocak 2022 Kanal D yayın akışında Yabancı Sinema Jurassic World: Yıkılmış Krallık filmi olduğunu görenler Camdaki Kız neden yok ile Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 13 Ocak 2022 Kanal D yayın akışı….
13.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti
Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası iflas etti “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “Küçük Ağa” dizileriyle tanınan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi’nin babası ile amcasına ait Zincidi Sinema şirketi için iflas davası açıldı.
7.02.2021 Magazin
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı…
Sadakatsiz bugün var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman, bu hafta (6 Ocak akşam) var mı? 6 Ocak Kanal D yayın akışı… Sadakatsiz dizisi yeni bölüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sadakatsiz bugün var mı? sorusu soruluyordu. Kanal D yayın akışında Sadakatsiz'in tekrarının yayınlanacağını görenler "Sadakatsiz neden yayınlanmıyor? Bugün Sadakatsiz neden yok?" sorusunu araştırıyor. Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm ile ilgili merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı!
Kanal D yayın akışı bugün Aşkı memnu neden yok, kaldırıldı mı? Aşkı memnu saat kaçta? 22 Haziran Kanal D yayın akışı! Kanal D ekranlarında tekrar bölümleriyle yeniden yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi hala ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin baş rollerini paylaştığı dizinin bugün saatinde yayınlanmaması üzerine, Aşk-ı Memnu dizisi neden yok? Aşkı Memnu kaldırıldı mı? Sorusu araştırılmaya başlandı. Aşkı Memnu saat kaçta? İşte Kanal D yayın akışı 22 Haziran 2020…
22.06.2020 Gündem
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri... Aydan Şener, 1981 Türkiye Güzeli tacını giydiği andan itibaren basının ve kamuoyunun ilgisini de hep üzerinde topladı. Çok kısa bir podyum deneyiminin ardından oyunculuk kariyerine devam etti. Çalıkuşu ile akıllara kazınan 90'lı yılların en sevilen oyunlarından olan Aydan Şener güzelliği ve yaşam tarzı ile ilgi çekiyor. Katıldığı magazin programlarıyla gündeme gelen Aydan Şener'in yaşamı ve oynadığı filmler merak ediliyor. Peki, Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
7.06.2020 Gündem
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir?
Seksenler dizisine katılan Cansın Özyosun kimdir? Can Özyosun kaç yaşındadır, nerelidir? TRT 1'den hafta için her gün ekrana gelen Seksenler dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. En son Deli Gönül dizisi ve Hadi Be Oğlum sinema filmiyle izleyiciyle buluşan Cansın Özyosun, Sibel karakterine hayat verecek. Peki, Cansın Özyosun kimdir?
28.01.2020 Gündem
Güldüren Adam: Zeki Alasya
Güldüren Adam: Zeki Alasya Türk sinema ve tiyatrosunun gülen ve güldüren yüzü Zeki Alasya, vefatının 4. yılında anılıyor.
7.05.2019 Magazin
İkizler Memo – Can yeni fragman
İkizler Memo – Can yeni fragman İkizler Memo – Can dizisinin merakla beklenen 23. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
23.04.2019 Televizyon
Karısını bıçaklayıp 7 aylık bebeğini rehin aldı
Karısını bıçaklayıp 7 aylık bebeğini rehin aldı Konya’da karısının annesiyle telefonda görüşmesine karşı çıkan bir kişi, önce karısını bıçakladı daha sonra bebeğini rehin aldı. 21 yaşındaki şahıs, polisin uzun çabasının ardından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
15.01.2019 Yaşam
Yeşilçam yıldızı Hikmet Taşdemir: Ben daha ölmedim!
Yeşilçam yıldızı Hikmet Taşdemir: Ben daha ölmedim! Yeşilçam'da oynadığı 'kabadayı' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, "Yılmaz Güney başta olmak üzere Türkan Şoray'ı, Cüneyt Arkın'ı, Kartal Tibet’i ve bütün oyuncuları seviyorum. Bu iş sevilmeden yapılmaz ki. Bu yaşlılığımda da seyircilerimin karşısına çıkarak 'Ben daha ölmedim' diyebilirim" ifadelerini kullandı.
20.12.2018 Magazin
Böyle olur Küçük Ağa'nın sünneti
Böyle olur Küçük Ağa'nın sünneti İş insanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege (5) için Ortaköy’deki köşkünün bahçesinde sünnet töreni düzenledi.
23.09.2018 Magazin
Küçük Ağa sünnet olacak
Küçük Ağa sünnet olacak İş insanı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla tanınan Petek Ertüre, önceki gün Nişantaşı City’s’deydi.
10.09.2018 Magazin
Küçük Ağa’ya baba sürpriz!
Küçük Ağa’ya baba sürpriz! İş insanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege’nin “Baba seni çok özledim” sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum’da aldı.
29.07.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Temmuz Salı 10 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ekranları renkli ve heyecanlı kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mandıra Filozofu” adlı yerli sinema filmi hayranlarını karşılıyor. Salı akşamını Kanal D ekranları karşısında geçirecekseniz bu yerli sinema filmini seyretmeyi düşünebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20.00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma anında hem eğlenebilir hem de akşamınızı çok renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Ekranları karşısındaki tüm izleyenleri güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran bu program ile güzel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken çarşamba sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Yarışma programını seyrederken akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı 3 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın kaldığı yerden devam ediyor. Akşam herhangi bir planınız yoksa, bu sürükleyici dizi ile evinizi mükemmel bir ortama dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Ağa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçük ağa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.