Gazete Vatan Logo

Ev alan babalara indirim var!

Okulların kapanması ve Ramazan ayının gelmesiyle durgunlaşan konut sektörüne hareket katmak isteyen firmalar babaları hedefine aldı. Bugün, babalara özel 20 bin liraya varan indirimler yapılıyor.

Ev alan babalara indirim var!

YAZ aylarına girilmesiyle durgunlaşan gayrimenkul sektörü, ‘babalara özel’ satışlarla hafta sonuna hareket katmak istiyor. Okulların kapanması ve Ramazan ayının da başlamasıyla gerileyen satışları yeniden canlandırmak için Babalar Günü’ne özel indirimler uygulanıyor.

20 bin TL indirim

Babalar Günü kapsamında düzenlenen kampanyalarda daireler 20 bin liraya varan indirimlerle satılırken, peşinat ve vade oranları da aşağı çekiliyor.

Özak GYO, Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde Babalar Günü’ne özel 20 bin liralık indirim yapıyor. Özel indirimin yanı sıra projede daire satın almak isteyen müşterilere özel hediyeler de sunuluyor.

Sinpaş projeleri

Aynı oranda indirim yapan bir diğer firma ise Selin Yapı oldu. Selin Yapı, Sancaktepe’deki İstanbul projesinde 22 Haziran da dahil olmak üzere 20 bin TL’ye varan indirim uyguluyor. Kampanya çerçevesinde yapılan indirim, projede bulunan sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ve Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerde geçerli olacak. Sinpaş GYO, İstanbul, Ankara ve Bursa projelerinde Babalar Günü’ne özel 15 bin TL hediye ediyor ve cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Haberin Devamı

Kampanya, Aydos Country, Bursa Modern, EgeYakası, İncek Blue, İncek Green gibi projelerde geçerli olacak. Sinpaş Yapı ise 21 Haziran’da Babalar Günü’ne özel 15 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Yüzde 12 iskonto var

Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

Başakşehir’de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul’da da babalar için kampanya bulunuyor. Projeden daire alan babalar, yüzde 12 indirimin de sahibi olacak. 678 konuttan oluşan projede mahalle kültürü ön plana çıkıyor.

Ailelere yönelik proje

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü’nde inşa edilen KaleKent projesinde ise Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda yüzde 10+2 indirim kampanyası düzenleniyor.

Haberin Devamı

Metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlayan projede, ailelere yönelik 2+1, 3+1 ve 4+1 daireleryer alıyor.