Hayat Kadınları

Hayat Kadınları

Son dakika hayat kadınları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat kadınları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat kadınları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Kadınları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat kadınları gelişmeleri de dahil olmak üzere 769 hayat kadınları haberi bulunmuştur. Tüm hayat kadınları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu
Yaşlı adam eve çağırdığı hayat kadınları tarafından soyuldu Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşlı adam, eve çağırdığı 3 hayat kadını tarafından soyuldu.
2.06.2020 Yaşam
Corona virüse rağmen İstanbul'un göbeğinde fuhuş pazarlığı
Corona virüse rağmen İstanbul'un göbeğinde fuhuş pazarlığı Dünyada ve Türkiye'de etkisini devam ettiren corona virüse karşı etkin tedbirler alınmaya devam ederken, bazı vatandaşlar hastalığı umursamıyor. İstanbulluların birçoğu, hastalığın daha fazla yayılmaması için yapılan evde kal çağrılarına uyarken, bazı vatandaşlar ise hastalık yokmuş gibi yaşantılarını sürdürüyor.
16.04.2020 Gündem
Kraliyet ailesini sarsan intihar!
Kraliyet ailesini sarsan intihar! Norveç Kraliyet ailesinden Prenses Martha Louise'in eski eşi olan Ari Behn hayatını kaybetti. Behn'in intihar ettiği açıklandı.
26.12.2019 Dünya
Evli adama şantaj yapan hayat kadınları yakayı ele verdi
Evli adama şantaj yapan hayat kadınları yakayı ele verdi Ankara'da evli adama ellerindeki görüntülerle şantaj yaparak para isteyen 5 kişi gözaltına alındı.
15.03.2019 Yaşam
Beylikdüzü'nde fuhuş pazarlığı
Beylikdüzü'nde fuhuş pazarlığı İstanbul Beylikdüzü’nün en işlek caddelerinde hayat kadınlarının ve travestilerin gece yarısı yaptığı fuhuş pazarlığı kameralara yansıdı. Sokak ortasında yapılan fuhuş pazarlığı caddede uzun kuyruklar oluşturdu.
20.01.2019 Yaşam
Ünlü CEO, geneleve gidip parasını...
Ünlü CEO, geneleve gidip parasını... WPP'nin eski CEO'su Martin Sorrell, Londra'daki bir genelevi ziyaret ederken iki şirket çalışanına yakalandı. 73 milyon euroluk serveti olan Sorrell'in hayat kadınlarına şirket parasıyla ödeme yaptığı anlaşıldı.
12.06.2018 Dünya
Brüksel'deki hayat kadınları ölen arkadaşları için greve gidiyor
Brüksel'deki hayat kadınları ölen arkadaşları için greve gidiyor Belçika'nın başkenti Brüksel'deki hayat kadınları, Schaarbeek semtinde Pazartesi gecesi bir meslektaşlarının bıçaklanarak öldürülmesini protesto etmek amacıyla greve gidecek.
6.06.2018 Dünya
Güzelliğin oyunculuğa katkısı hiç yok
Güzelliğin oyunculuğa katkısı hiç yok Son dönemin dikkat çeken oyuncularından biri olan Burcu Özberk’in ilk sinema filmi “Direniş Karatay” yakında vizyona giriyor. Ekranların ve sinema endüstrisinin yeni yıldızı Özberk, kariyerinde emin adımlarla ilerlerken bu ay yayınlanan BeStyle dergisine de hayallerini anlattı.
4.03.2018 Magazin
Yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı
Yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı Bodrum’da yapılan fuhuş baskınında yabancı uyruklu 3 hayat kadını yakalandı. Kadınlar ifadelerinde tatil için Bodrum'a geldiklerini paraları bitince fuhuş yaparak tatillerine devam ettiklerini söyledi.
21.12.2017 Yaşam
Etiyopya'da yoksulların yeni evleri 'teneke kutular'
Etiyopya'da yoksulların yeni evleri 'teneke kutular' Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’da 2 metrekarelik teneke evler, ülkede zengin ve fakir kesim arasındaki uçurumu gözler önüne seriyor. Binlerce evsizin sokaklarda gecelediği şehirde teneke evlere sahip olanlar kendini şanslı hissediyor. Müstakil evlerin hemen önünde üzerinde kilitleri olan rengarenk teneke kutuların sayıları her geçen gün artıyor.
27.11.2017 Dünya
Aksaray’da fuhuş pazarı cep telefonu kamerasında
Aksaray’da fuhuş pazarı cep telefonu kamerasında Çok sayıda hayat kadınının, sabahın erken saatlerine kadar Aksaray Polis Merkezinin karşısını mesken edinerek fuhuş pazarlığı yaptığı anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
22.11.2017 Yaşam
Ünlü komedyene ağır suçlama: ‘Beni cinsel hastalıklarla...'
Ünlü komedyene ağır suçlama: ‘Beni cinsel hastalıklarla...' ABD’li aktör Jim Carrey’e geçtiğimiz yıl intihar eden İrlandalı güzellik uzmanı sevgilisi Cathriona White’ın bir mektup yazdığı ve ağır suçlamalarda bulunduğu ortaya çıktı.
30.09.2017 Dünya
Nazlıgül Üsteğmen'in FETÖ'cü katilleri
Nazlıgül Üsteğmen'in FETÖ'cü katilleri Nazlıgül Daştanoğlu 2012'de ahlaksızlıkla suçlanıp ordudan atılınca canına kıydı. Kadın üsteğmene kumpas kuran FETÖ'cü general Buldu'nun askeri lojmana hayat kadını getirdiği ortaya çıktı. Buldu'nun rütbeli FETÖ'cülerle birlikte, örgüt üyesi olmayanları iftiralarla okuldan attırdığı da tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Futbolcu transfer eder gibi hayat kadını transferi
Futbolcu transfer eder gibi hayat kadını transferi Bursa polisi Türkiye genelinde ilden ile kadın transferi yapıp karşılığında prim alan menajerlerin ipliğini pazara çıkardı. Aralarında yaşı küçük kızların da olduğu mağdur bayanları "lüks hayat" vaat ederek lüks otellerde fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 3'ü bayan 11 kişi gözaltına alındı. 3 aylık teknik takibin ardından çete üyelerinin fuhşa zorladıkları kadınlarla ilgili "Yeni transferi gönderiyorum, 3 yıllık mukaveleye imza attı, forvet oynar" gibi şifreli konuşmaları ortaya çıkarıldı
11.08.2017 Yaşam
Antalya'nın en işlek caddelerinde fuhuş pazarlığı
Antalya'nın en işlek caddelerinde fuhuş pazarlığı Kaldırımda çocuklarıyla birlikte yürüyen ailelere dahi aldırış etmeyen hayat kadınları ile travestilerin, duran araçlara yanaşarak pazarlık yaptığı görüldü
5.06.2017 Yaşam
'Fuhuş yok aşk var' deyip öldürdüler
'Fuhuş yok aşk var' deyip öldürdüler İstanbul Fatih'te son 4 günde birbirine yakın yerlerde 3 cinayet işlendi. 2 kadın 1 erkeğin öldürüldüğü cinayetlerin birbiriyle bağlantısı araştırılıyor.
29.03.2017 Yaşam
Fuhuştan yakalanan kadınlardan şok itiraf
Fuhuştan yakalanan kadınlardan şok itiraf Konya'da yakalanan 10 kadın uyuşturucu için fuhuş yaptıklarını itiraf etti
27.03.2017 Yaşam
Konya'da fuhuş operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da fuhuş operasyonu: 10 gözaltı Konya'da gece yol kenarlarında bekleyip para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 10 kadın, polisin operasyonu sonucu yakalandı.
26.03.2017 Yaşam
Gündüz vakti meydanda fuhuş skandalı
Gündüz vakti meydanda fuhuş skandalı Samsun’da hayat kadınlarının gündüz vakti meydanda fuhuş pazarlığı yapması cep telefonuyla görüntülendi.
20.01.2017 Yaşam
Hayat kadınlarında frengi ve HIV virüsü tespit edildi
Hayat kadınlarında frengi ve HIV virüsü tespit edildi BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan Gürcistan uyruklu 5 hayat kadınında, HIV ve frengi tespit edildi. Fuhuşa aracılık ve yer temin eden 9 kişi de gözaltına alındı.
18.01.2017 Yaşam
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan!
İşte dünyayı karıştıran İngiliz ajan! ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’ın Rusya’da hayat kadınları ile seks partilerine katıldığına dair, Trump’ın “uydurma haber” dediği pek şok iddiayı gündeme getiren skandal raporun arkasında eski bir İngiliz ajanının olduğu bildirildi.
17.06.2021 Dünya
6 hayat kadını yakalandı
6 hayat kadını yakalandı Adana polisi, sokak ortasında fuhuş pazarlığı yaptığı öne sürülen kadınlara yönelik yaptığı operasyonda, 6 hayat kadınını gözaltına aldı.
11.01.2017 Yaşam
Bundan sonra komedide oynamak istiyorum
Bundan sonra komedide oynamak istiyorum Oyuncu Gülşah Çomoğlu, "Hayat kadınlarının yaşamı ekranda yanlış gösteriliyor. Pavyonda çalışan kadını dışarıda gördüğümde eşofmanlı sıradan bir kadındı. Herkesin kafasında canlanan 'Ben hayat kadınıyım' diye bağıran bir tarzı yoktu. Bu algıyı düzeltmek isterim" diyor.
2.01.2017 Arşiv
Sokak ortasında fuhuş pazarlığı!
Sokak ortasında fuhuş pazarlığı! Adana’da kentin işlek caddelerinde hayat kadınlarının gece yarısı yaptığı fuhuş pazarlığı kameralara yansıdı.
13.12.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Kadınları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat kadınları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.