Hastahane

Hastahane

Son dakika hastahane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastahane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastahane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastahane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastahane gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 hastahane haberi bulunmuştur. Tüm hastahane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti
Yıldız Tezcan hayatını kaybetti "Orda Bir Köy Var Uzakta" adlı çocuk şarkısını yorumlamasıyla bilinen sanatçı Yıldız Tezcan hayatını kaybetti.
8.06.2023 Magazin
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş detay! Muafiyet... Tam kapanma sürecinde pek çok çalışan izin belgesi alarak işine devam ediyor. Çalışanlar dışında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf olanlar da bulunuyor. Örneğin evcil hayvanı olanlar ikametinden çok uzaklaşmamak şartı ile dışarı çıkabiliyor. Sitelerde oturanlar ise bahçeye ve yürüyüş alanlarına çıkabiliyorlar mı? İşte sitede yaşayanların merak ettiği tüm sorular ve yanıtları...
3.05.2021 Gündem
Husumetli olduğu akrabalarına kurşun yağdırdı!
Husumetli olduğu akrabalarına kurşun yağdırdı! Bursa’da aralarında husumet bulunan 2 akraba aileyi sokağa çıkma kısıtlaması da engelleyemedi. 2 oğluyla birlikte akrabalarıyla tartışan baba, husumetlisini af tüfeğiyle göğsünden vurdu. Tüfekten çıkan saçmalar çevrede bulunan 2 kişiyi daha yaralarken, göğsünden vurularak hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
26.05.2020 Yaşam
Şoke eden iddia! Genç kıza cımbız ve makas vererek...
Şoke eden iddia! Genç kıza cımbız ve makas vererek... Bursa'da burnundan ameliyat olan genç kız, iddiaya göre çürümüye başlayan tamponu bir türlü doktora çıkartamadı. Burnundan yeşil sular ve kötü kokular gelmeye başlayınca tekrar hastaneye giden genç kıza kadın doktor cımbız ve makas vererek, "Git tuvalette kendin çıkar" diye azarladı.
10.12.2018 Yaşam
Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı!
Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı! Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
6.10.2017 Magazin
Yaban domuzu hastanenin acil servisine daldı!
Yaban domuzu hastanenin acil servisine daldı! Konya'da kent merkezine inen yaban domuzu, özel bir hastanenin acil servis camını kırıp içeriye girdi.Kısa süre sonra açık kapıdan çıkan domuzu belediye ekipleri bir okulun bahçesinde yakaladı. Vatandaşların panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.
5.05.2017 Haber
Almanya'da bulunan bomba 54 bin kişiyi tahliye ettirdi!
Almanya'da bulunan bomba 54 bin kişiyi tahliye ettirdi! Almanya'nın Augsburg şehrinde 2. Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış bir bombanın imha edilmesi için 54 bin kişi evlerinden tahliye edildi
17.06.2021 Dünya
Bursa'da kaza dehşeti: 2 ölü, 8 yaralı
Bursa'da kaza dehşeti: 2 ölü, 8 yaralı Bursa’da kontrolden çıkan otomobil karşı şeritten gelen yolcu minibüsüne çarptı. Otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü ile minibüste bulunan 7 yolcu yaralandı.
23.12.2016 Yaşam
Deli Divane 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Deli Divane 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Severek izlenen Hint dizisi Deli Divane heyecanlı gelişmeleriyle her gün Kanal 7 ekranlarına geliyor. Deli Divane'nin son bölümünden sonra yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Peki Deli Divane'nin 127. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
5 Kasım'da bu ilçelere elektrik verilmeyecek
5 Kasım'da bu ilçelere elektrik verilmeyecek Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerine 5 Kasım'da elektrik verilemeyecek...
29.09.2021 Gündem
Hangimiz Sevmedik 11. bölüm fragmanında Itır ve Tarık arasında romantik anlar yaşanıyor
Hangimiz Sevmedik 11. bölüm fragmanında Itır ve Tarık arasında romantik anlar yaşanıyor Hangimiz Sevmedik dizisinin 11. bölüm fragmanında Adile rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıyor. Adile'nin durumunu öğrenen mahalleli telaşlanıyor. Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde Minur Adile'nin yanından ayrılmıyor. Adile iyileşecek mi? Cevaplar bu akşam Hangimiz Sevmedik'in yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
MHRS hastane randevu sistemi ile hastanelerde muayene sırasına son!
MHRS hastane randevu sistemi ile hastanelerde muayene sırasına son! MHRS hastane randevu sistemi üzerinde bazı değişiklikler yapıldı. Artık MHRS hastane randevu sistemi sayesinde hastanelerde uzun randevu sıraları beklemeye gerek kalmıyor. İnternet üzerinden MHRS randevu sistemi ile hastalar işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Online olarak alınan randevular ile hastanelerde muayene oluyorlar...
29.09.2021 Gündem
MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası nasıl alınır?
MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası nasıl alınır? MHRS hastahane randevu sistemi ile randevu almak hastaların işini kolaylaştıran sistemlerden biri haline geldi. Hastahane koridorlarında saatlerce beklenen sıralar artık MHRS hastahane randevu sistemi ile son buluyor. Peki MHRS hastahane randevu sistemini ile randevu almak için ne yapmak gerekiyor? İşte MHRS randevu sistemi işlemleri...
29.09.2021 Gündem
MHRS hastane randevu sistemi ile hızlı şekilde randevu alın!
MHRS hastane randevu sistemi ile hızlı şekilde randevu alın! MHRS hastahane randevu sistemi ile randevu almak artık çok kolay. Sabahın erken saatlerinde başlayan,uzun kuyrukların oluştuğu randevu sıraları için artık MHRS hastahane randevu sistemi kullanıyor. Peki MHRS hastahane randevu sistemi ile randevu almak için ne gerekiyor?
29.09.2021 Gündem
MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası alma işlemleri...
MHRS hastane randevu sistemi ile muayene sırası alma işlemleri... Ülkemizde hastahanelerdeki randevu kuyrukları işleri aksatan problemlerin başında geliyor. Artık sıra bekleme probleminin yerini MHRS hastahane randevu sistemi alıyor. Peki MHRS hastahane randevusu almak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...
23.09.2016 Bilim ve Teknoloji
Oya Aydoğan'a veda!
Oya Aydoğan'a veda! Oya Aydoğan için düzenlenen cenaze töreninde yakın dostu Sevim Emre, yazdığı mektubu okurken fenalaştı.
16.05.2016 Magazin
Adnan Mersinli kimdir?
Adnan Mersinli kimdir? Ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli tedavi gördüğü hastahane'de vefat etti. Vefat eden ünlü sinema oyuncusu Adnan Mersinli kimdir? Hangi sinema filmlerinde oynamıştır? Adnan Mersinli hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
AK Partili aday bıçaklandı
AK Partili aday bıçaklandı AK Parti Adana Milletvekili adayı Ramazan Demir, bıçaklı saldırıya uğradı
29.09.2021 Gündem
Artık Silüet Bozan Yapılar Olmayacak
Artık Silüet Bozan Yapılar Olmayacak Yeni kurallarla artık şehirlerde silüet bozulmayacak ve yeni bir şehircilik anlayışı hakim olacak
25.08.2014 Arşiv
Yalçın için sürpriz toplantı
Yalçın için sürpriz toplantı Yalçın Ayhan için siyah-*beyazlı ekipte bir görüşme daha yapıldı.
16.07.2014 Beşiktaş
İşte İsrail'in Gazze'deki asıl amacı!
İşte İsrail'in Gazze'deki asıl amacı! Günlerdir Gazze'de büyük bir kıyıma imza atan İsrail, bölgenin altyapısını da havaya uçurarak Gazze'nin can damarlarını kesmeye çalışıyor.
15.07.2014 Dünya
'Sinan Engin'in kulakları çınlasın...'
'Sinan Engin'in kulakları çınlasın...' Bilgi Üniversitesinde düzenlenen Sporcu Sağlığı konulu panelde Tümer Metin'in açıklamaları dikkat çekti.
19.12.2013 Futbol
Hastanede yangın şoku!
Hastanede yangın şoku! Kabloların kısa devre yapması sonucu yangın çıktı..
29.09.2021 Gündem
Açlık grevine devam!
Açlık grevine devam! Hastaneden taburcu olduktan sonra eyleme kaldığı yerden devam etti
29.09.2021 Gündem
Hakkari’nin sevgilisi oldu!
Hakkari’nin sevgilisi oldu! Hastanenin en çok sevilen doktorlarından biri...
25.10.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hastahane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastahane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.