Hande Doğandemir

Hande Doğandemir

Son dakika hande doğandemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hande doğandemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hande doğandemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Doğandemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande doğandemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 hande doğandemir haberi bulunmuştur. Tüm hande doğandemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması Oyuncu Hande Doğandemir, Şamdan Plus dergisine bilinmeyen özelliklerini ve özel hayatını anlattı...
9.11.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den bikinili poz!
Hande Doğandemir'den bikinili poz! Hande Doğandemir tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncudan peş peşe bikinili poz geldi.
11.07.2023 Magazin
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok
Hande Doğandemir: Hayatımda kimse yok Tatilen dönen oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu da yanıtladı.
7.07.2023 Magazin
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
Hande Doğandemir: Öyle hesap kitap yapmıyorum
Hande Doğandemir: Öyle hesap kitap yapmıyorum Şu sıralar 'Eksik' adlı tiyatro oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Hande Doğandemir, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Son olarak yılbaşında dizi yaptığını ve arka arkaya dizi yapmak gibi bir derdi olamadığını belirten oyuncu, "Öyle hesap kitap yapmıyorum" açıklamasında bulundu.
22.04.2023 Magazin
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi!
Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı'dan aşk pozu geldi! Son olarak kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir ile ilişkisini noktalayan Onur Tuna, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Onur Tuna'nın kalbini meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı. Ünlü çiftin aşkı tam gaz devam ediyor. İkiliden Yasemin Yazıcı, sevgilisiyle çektirdiği romantik bir pozu takipçileriyle paylaştı.
5.04.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar"
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar" Bir tiyatro oyununda aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanan Hande Doğandemir ile Aytaç Şaşmaz önceki gün Etiler'deydi. Rol arkadaşları Levent Can da yanlarındaydı. Hande objektifleri fark edince "Bizi çekiyorlar" diyerek uyardı.
17.01.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün Domuz gribine yakalanan Doğa Rutkay sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, takipçilerini maske takmaları konusunda uyardı.
14.01.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi?
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi? Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün Hande Doğandemir ile yemek yedi. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamadı.
14.01.2023 Magazin
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı!
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı! Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanan oyunsunun yasaya göre aynı suçu 5 yıl işlememesi gerekiyordu.
11.12.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama!
Onur Tuna'dan sevgilisi Yasemin Yazıcı'ya aşk dolu kutlama! Başrolünde oynadığı 'Mahkum' dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan Onur Tuna'nın birkaç ay önce kendisi gibi oyuncu Yasemin Yazıcı ile aşk yaşadığı oraya çıkmıştı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yayınladıkları karelerle duyuran ünlü çiftten Yazıcı, bugün 25 yaşına bastı. Onur Tuna da sevgilisinin doğum gününü Instagram'dan paylaştığı kare ile kutladı. Güzel oyuncu, Tuna'nın paylaşımına kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...
8.09.2022 Magazin
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi! Kameraları farkedince panik oldular
Hande Doğandemir ile Furkan Palalı ilk kez görüntülendi! Kameraları farkedince panik oldular Hande Doğandemir ve Furkan Palalı,Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un Sarıyer'de gerçekleşen düğününe ayrı ayrı katıldı. After partinin ardından geceyi birlikte terk ettikleri sırada basın mensuplarına yakalanan ikili, kameraları fark edince panik oldular.
1.09.2022 Magazin
Hande Doğandemir'in son paylaşımına beğeni yağdı: Ne olmuş sana böyle?
Hande Doğandemir'in son paylaşımına beğeni yağdı: Ne olmuş sana böyle? Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Handan karakteriyle dikkat çeken güzel oyuncu Hande Doğandemir, paylaşımlarıyla nefes kesti. Son olarak Instagram hesabından derin göğüs ve göbek dekolteli pozlarını paylaşan Doğandemir, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
28.07.2022 Magazin
Onur Tuna gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı! Aşıklardan ilk poz...
Onur Tuna gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdı! Aşıklardan ilk poz... Geçtiğimiz ocak ayında oyuncu Hande Doğandemir ile ilişkisini sonlandıran Onur Tuna, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncunun, gönlünü meslektaşı Yasemin Yazıcı'ya kaptırdığı ortaya çıktı.
23.06.2022 Magazin
Hande Doğandemir'den estetik açıklaması!
Hande Doğandemir'den estetik açıklaması! Annemizi Saklarken dizisi ile ekranlara dönüş yapan ancak bu diziden umduğunu bulamayan Hande Doğandemir, Women’s Shine dergisine konuştu.Doğandemir estetiğe karşı olmadığını söyledi.
8.05.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
7.05.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı!
Hande Doğandemir'den Onur Tuna yanıtı! 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir, meslektaşı Hazal Türesan ile Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, daha önce yaptığı 'kriterim yok' açıklamasıyla ilgili konuşurken; Onur Tuna ile ayrılığının sorulması üzerine ise sessiz kaldı.
24.03.2022 Magazin
Hande Doğandemir, kilo eleştirilerine isyan etti: Çok acımasız buluyorum...
Hande Doğandemir, kilo eleştirilerine isyan etti: Çok acımasız buluyorum... ‘Dijital sanat’ akımına Hande Doğandemir de dahil oldu. Ünlü oyuncu, bir magazin dergisine verdiği röportajda çektiği fotoğraflarla bir NFT serisi çıkaracağını açıkladı.
7.03.2022 Güzeller
Hande Doğandemir-Onur Tuna aşkı kısa sürdü!
Hande Doğandemir-Onur Tuna aşkı kısa sürdü! Şimdilerde 'Mahkum' dizisiyle ekranlarda olan Onur Tuna'nın hem iş, hem de özel hayatıyla ilgili iki önemli gelişme yaşandı. Kısa süre önce sürpriz şekilde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncuların, ayrılık kararı aldığı iddia edildi. İşte telefon kılıfındaki fotoğraf detayı ile ortaya çıkan ilişkinin detayları...
28.01.2022 Magazin
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Annemizi Saklarken bu akşam neden yok, final mi yaptı? Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Annemizi Saklarken dizisi, Star TV'nin bugünkü yayın akışında yer almadı. Diziyi izleyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
26.01.2022 Televizyon
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum'
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum' ‘Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi. Hande Doğandemir, geçtiğimiz gece kız arkadaşı ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
18.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı belgelendi!
Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı belgelendi! Ünlü oyuncular Hande Doğandemir ve Onur Tuna'nın bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkili iddialara son noktayı koydu, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dikkat çekti.
16.01.2022 Magazin
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı? Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Star TV’de ekranlara gelen Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekti. Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayınca, dizinin takipçileri Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, sorusuna yanıt ararken bugün Annemizi Saklarken var mı, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...
12.01.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hande Doğandemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande doğandemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.