Aytaç Şaşmaz

Aytaç Şaşmaz

Son dakika Aytaç Şaşmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aytaç Şaşmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aytaç Şaşmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aytaç Şaşmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aytaç şaşmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 aytaç şaşmaz haberi bulunmuştur. Tüm aytaç şaşmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti!
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti! Aytaç Şaşmaz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Londra tatilinden bahseden oyuncu, boynundaki kolyeye bağlı yüzük hakkında da konuştu.
20.04.2024 Magazin
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi"
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" Belçim Bilgin, başrolü Aytaç Şaşmaz’la paylaştığı “Hatıran Yeter” filminin setinden paylaşım yaptı.
29.06.2023 Magazin
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı!
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı! Zuhal Olcay’ın eski eşi Zafer Olcay’la evliliğinden olan kızı Ceren Olcay, 2018 yılında evlendiği Habil Özden ile sessiz sedasız boşandı.
9.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz panik oldu! 'Aşk yok' diyerek güldü
Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz panik oldu! 'Aşk yok' diyerek güldü Önceki akşam Kuruçeşme'de kız arkadaşıyla görüntülenen ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, muhabirleri görünce telaşlandı. Panikleyen Aytaç Şaşmaz, çareyi magazincilerin yanına gidip açıklama yapmakta buldu.
9.03.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz'ın paylaşımı kafa karıştırdı!
Aytaç Şaşmaz'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Darmaduman dizisinde Evren karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımını görenler benzerlik karşısında çok şaşırdı.
2.03.2023 Magazin
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar"
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar" Bir tiyatro oyununda aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanan Hande Doğandemir ile Aytaç Şaşmaz önceki gün Etiler'deydi. Rol arkadaşları Levent Can da yanlarındaydı. Hande objektifleri fark edince "Bizi çekiyorlar" diyerek uyardı.
17.01.2023 Magazin
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün
Doğa Rutkay: Covid'i mumla aratıyor, maskelerinize dönün Domuz gribine yakalanan Doğa Rutkay sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, takipçilerini maske takmaları konusunda uyardı.
14.01.2023 Magazin
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi?
Aytaç Şaşmaz ve Hande Doğandemir birlikte mi? Meslektaşı Cemre Baysel ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran oyuncu Aytaç Şaşmaz, önceki gün Hande Doğandemir ile yemek yedi. Etiler'de bir mekana giden ikiliden Şaşmaz, baş başa yemeğe gitmeleriyle ilgili açıklama yapsa da, 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorularına engel olamadı.
14.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı!
Aytaç Şaşmaz 'ayrılık' haberlerine sessiz kaldı! İsmail Ege Şaşmaz ve Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarına arkadaşları ile poz veren ikiliden İsmail Ege, “Bugün bize bir şey sormayın. Barış Akarsu filmim girecek. Ben de merakla gösterime girmesini bekliyorum” diyerek, basın mensuplarının kardeşine, Cemre Baysel hakkında soru sormamalarını istedi.
13.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle...
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ayrıldı mı? Flaş hamle... 'Baht Oyunu' dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz çifti arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu çift, birbirlerini takip etmeyi bıraktı. İkilinin bu hamlesi 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi.
10.10.2022 Magazin
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'dan aşk pozu! Gül emojisi ile paylaştı 'Baht Oyunu' dizisinde başrolleri paylaşan ve arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşen Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Son olarak Aytaç Şaşmaz, sosyal medya hesabından sevgilisiyle mutuluk pozunu gül emojisi ile paylaştı.
24.09.2022 Magazin
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol!
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol! 'Senden Daha Güzel' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Cemre Baysel,meslektaşı sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun 'Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" sözleriyle kutladı.
4.08.2022 Magazin
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci!
Aytaş Şaşmaz ve Cemre Baysel çifti çok aceleci! Final yapan Kanal D dizisi 'Baht Oyunu'ndaki arkadaşlıkları aşka dönüşen Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel çifti, geçtiğimiz akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışı objektifklere yansıdı.
17.06.2022 Magazin
'Kuruluş Osman' dizisinde Murat Serezli sürprizi!
'Kuruluş Osman' dizisinde Murat Serezli sürprizi! ATV'de çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman dizisine ünlü sürpriz bir oyuncu konuk oluyor. Ünlü oyuncu Murat Serezli, Kuruluş Osman'da sürpriz bir karaktere hayat verecek.
14.03.2022 Magazin
Aytaç Şaşmaz'dan çarpıcı açıklamalar: Evdeki tahtama hepsini yazıyordum!
Aytaç Şaşmaz'dan çarpıcı açıklamalar: Evdeki tahtama hepsini yazıyordum! Son olarak ‘Baht Oyunu’ dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Genç oyuncu, Kanal D'de 2019-2021 yılları arasında yayınlanan 'Hekimoğlu' dizisine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.
20.01.2022 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi…
“Şarkılar Bizi Söyler” yine çok konuşulan bir bölümle ekrana geldi… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekrana geldi. Programın dün akşam yayınlanan bölümünde uzun yollara eşlik eden aşk ve hüzün dolu şarkılar söylendi. “Uzun Yol Şarkıları” konseptli programın açılışı “Yolcu Yolunda Gerek” şarkısıyla yapıldı.
19.12.2021 Televizyon
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi!
Aytaç Şaşmaz - Cemre Baysel paylaşımı! Aileye girdi! 28. yaşını ailesiyle kutlayan kardeşi İsmail Ege Şaşmaz'ı yalnız bırakmayan Aytaç Şaşmaz'a, oyuncu sevgilisi Cemre Baysel de eşlik etti. İsmail Ege Şaşmaz, kutlamanın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
28.11.2021 Magazin
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı
İsmail Ege Şaşmaz yeni yaşını kutladı! Partiye Cemre Baysel de katıldı İsmail Ege Şaşmaz, 28’inci yaşını kutladı. Şaşmaz’a eşi Hande Şaşmaz, kardeşi Aytaç Şaşmaz ile oyuncu sevgilisi Cemre Baysel eşlik etti.
27.11.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Baht Oyunu' final bölümüyle ekrana geliyor
'Baht Oyunu' final bölümüyle ekrana geliyor Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 12 Ekim Salı akşamı 17'nci ve final bölümüyle ekrana gelecek.
11.10.2021 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Bora ve Ada arasındaki aşk başladı. Ancak Ada, büyük sırrını nasıl gizleyecek?
5.09.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aytaç Şaşmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aytaç şaşmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.