Hamburger

Hamburger

Son dakika hamburger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamburger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamburger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamburger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamburger gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 hamburger haberi bulunmuştur. Tüm hamburger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı
Lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde yeni dönem başladı Resmî Gazetede yayımlanan yönetmeliğe göre; 1 Ocaktan itibaren lokanta, restoran, kafe ve pastanelerde fiyat listelerinin giriş kapısı ve masalara koyulması zorunlu olacak.
19.12.2023 Ekonomi
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi
Döneri ekmek arasına koydu şeytanın bacağını kırdı! İşte 'ekmek arası dönerin mucidi' Malatyalı Kadir Nurman'ın hikayesi Döneri ekmeğin arasına koydu, Almanların en sevdiği fast food sıralamasında birinciliğe tırmandı. Almanya’ya işçi olarak gitti ancak şansı bir türlü yaver gitmedi. Elini attığı tüm işler başarısızlıkla sonuçlandı. Gurbette gülmeyen talihini değiştirmekte kararlıydı. Soluğu Türkiye’de aldı. Hemen ticarete atıldı ancak ne yazık ki onda da hüsrana uğradı. Sonrasında baktı olmayacak tekrar Almanya’ya döndü. Hiçbir şekilde pes etmeyen Kadir Nurman şeytanın bacağını ise döneri ekmek arasına koyunca kırdı.
23.11.2023 Yaşam
Erden Timur'un en büyük hayal kırıklığı! Tatil yapmaya gelmiş, 1,5 milyon euroyu alıp gidecek
Erden Timur'un en büyük hayal kırıklığı! Tatil yapmaya gelmiş, 1,5 milyon euroyu alıp gidecek Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isim gündemden düşmüyor. İlk geldiği günden bu yana fiziki görüntüsüyle eleştirilen oyuncu ile hamburger tartışması yaptığı iddia edilen Okan Buruk özel bir görüşme yaptı. Öte yandan yıldız isimle ilgili flaş karar verildi. İşte detaylar...
3.11.2023 Galatasaray
Otele hamburger söylemişti! Kriz sonrası Okan Buruk özel görüştü, artık yeter
Otele hamburger söylemişti! Kriz sonrası Okan Buruk özel görüştü, artık yeter Galatasaray'da transfer döneminin son günlerinde Tottenham'dan kadroya katılan Tanguy Ndombele ile ilgili tartışmalar sürüyor. İlk geldiği günden bu yana fiziki görüntüsüyle eleştirilen oyuncu ile hamburger tartışması yaptığı iddia edilen Okan Buruk özel bir görüşme yaptı. İşte Ndbombele-Okan Buruk görüşmesinin detayları...
2.11.2023 Galatasaray
Otelde ipler koptu! Hamburger istedi, Okan Buruk çıldırdı, yıldız ismin takımdan ayrılıyor
Otelde ipler koptu! Hamburger istedi, Okan Buruk çıldırdı, yıldız ismin takımdan ayrılıyor Galatasaray'da ortalığı karıştıran olay. Okan Buruk duyunca resmen çıldırdı. Galatasaray'da performansı eleştirilen isimlerin başında gelen yıldızla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bayern Münih maçı sonrası bardağı taşıran olay ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.11.2023 Galatasaray
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi
İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 66 oranında zam yapıldı. Normal ekmek 3 liradan 5 liraya yükseldi.
26.07.2023 Ekonomi
Hamburger Kaç Kalori? Hamburger Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Hamburger Kaç Kalori? Hamburger Besin Değerleri Ve Kalorisi... Hızlı ve pratik bir besin olması nedeniyle milyonlarca kişinin her gün tercihi olan "fast food" yemeklerinin başında gelen hamburger, her geçen gün daha da fazla tüketiciye ulaşmaktadır. Fast food denilince akla gelen ilk yiyecekler arasında yer alan hamburger bu alandaki liderliğini uzun yıllardır başka bir yemeğe kaptırmadan devam etmektedir. Hamburger hızlı ve lezzetli olmasının yanı sıra aynı zamanda yüksek kaloriye sahip olmasıyla da bilinir. 
14.07.2023 Sağlık
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin'
‘Oyuncaklı çocuk menüsü’ tuzağı! 'Çocuklarınızı fast food ile ödüllendirmeyin' Prof. Gökakın, “oyuncaklı çocuk menüsü” tuzağına ilişkin anne ve babaları uyardı: Çocuklarınızı oyuncaklı fast food ile ödüllendirmeyin. Gelecekte kalp krizi riski ve ölümcül hastalıklara davetiye çıkartmış olursunuz...
18.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!'
Beklenmedik bir şekilde aşkları başladı! 'Aşığım sana, savaşçım benim!' 'Hamburger yerken kalbim ona kilitlendi.. ' Beklenmedik bir şekilde başlayan aşklarını işte böyle tanımlamıştı ünlü oyuncu. Aradan yıllar geçti. Anlattığına göre her konuda tam olarak anlaşamasalar da aşkları hala ilk günkü heyecanıyla sürüp gidiyor. Belki bunda aralarındaki farklılıkların da katkısı var. Ünlü çift, ateşi hiç sönmeyen aşklarının son örneklerinden birini de bir sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi.
2.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Biz ilk turda bu işi bitireceğiz diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak" dedi. Oktay, müjdeler vermeye projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.
27.04.2023 Gündem
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin'
Hadise'den kutlama pozu! 'Hamburger menünün yanındaki tatlı da sensin' Geçtiğimiz günlerde 'Feryat' isimli teklisini çıkaran ünlü şarkıcı Hadise müzik listesinin zirvesine yerleşti. Ünlü şarkıcı başarısını hamburgerle kutladı. Hadise'nin hamburgerli pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
25.04.2023 Magazin
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu Antik Mısır'ın gizemleri keşfedilmeye devam ediyor. 2300 yılına ait genç bir erkek çocuğa ait mumya, araştırmacıları şaşkına çevirdi. Altın Çocuk adı verilen mumyanın tabutundan çıkanlar arasında altın ve değerli taşlardan daha fazlası var. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı
Hamburger aldı, içinden çıkanı görünce hayatının şokunu yaşadı ABD'de bir fast-food zincirinden yemek satın almak isteyen bir müşteri poşeti açtığında büyük bir sürprizle karşılaştı.
24.01.2023 Dünya
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım'
Kurbanlarını 'hamburgere' dönüştürdü, müşterilere yedirdi! 'Çok zevk aldım' Seri katil ve tecavüzcü Metheny, kurbanları öldürüp, etli kısımlarını dondurucuda sakladı. Ardından onları öğüterek hem domuz eti hem de sığır eti ile karıştırdı ve hamburgere dönüştürdü. Hiçbir şeyden haberi olmayan masum müşteriler ise aklını kaçırmış bir katilin yaptığı 'insan hamburgerlerini' yedi...
23.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında yurt ücretlerinden Karadeniz gazına kadar gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Pahalılığı adım adım çözüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin kilometre öteye hamburger yemeye giden kendi ülkesindeki teknolojilerden habersiz vizontele muhalefetini de kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün. Bir şeyler kaparsın. Her zaman bu fırsatı bulamazsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor!
Bu besinlerden uzak durun! Demans riskini artırıyor! Demans yaş aldıkça pek çok kişi tarafından endişeye neden olan hastalıkların başında geliyor. Tedavisi olmadığı için birçok kişi demans ve Alzheimer hastalığı hakkında başta beslenme şekli olmak üzere bir takım yaşam tarzı değişikliklerine gidiyor. Bilim bu yıkıcı hastalığı durduramasa da, yeni bir çalışma riskimizi azaltmanın yolları ile ilgili fikir veriyor. Bunlar demans riskini azaltacak besinlere yönelmek ve aşırı işlenmiş gıdaları tüketmemek. Peki, Demans ve Alzheimer riskini arttıran besinler neler? Hangi besinlerden uzak durulmalı? İşte detaylar…
11.12.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. "Türkiye'nin kendi ekonomi programına kafa yormak yerine ithal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, bu ülkenin geleceğine ışık tutamaz." diyen Erdoğan, "6'lı masa denilen paravan yapı emellerine ulaşamaz. Özellikle gençlerimiz ve kadınlarımıza ulaşmamız ve davamıza kazandırmamız önem arz ediyor." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü
Bakan Soylu: Türkiye'deki terörist sayısı 120'nin altına düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de terörist sayısı bugün 120'nin altına düştü. Daha aşağıya düştü de onu sonra söyleyeceğim. Rahatsız oluyor birileri. Niye böyle söylüyorsunuz? Niye öyle söylüyorsunuz? Adım atamıyorlar, adım" dedi.
12.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Hamburger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamburger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.