Guam

Guam

Son dakika guam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan guam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını guam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guam gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 guam haberi bulunmuştur. Tüm guam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor Omicron corona virüs varyantının alt mutasyonu olan BA.2 virüsünün diğer mutasyonlara göre daha hızlı yayılmasının yanı sıra daha ciddi hastalıklara neden olabileceği belirtildi. Japonya’da yapılan araştırmada, BA.2’nin virüse karşı sahip olunan tedavileri engelleme yeteneği de olduğunun altı çizildi.
18.02.2022 Sağlık
Çin, nükleer savaş başlığı sayısını 1000'e  çıkarmayı planlıyor
Çin, nükleer savaş başlığı sayısını 1000'e çıkarmayı planlıyor ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) yayımladığı raporda, Çin'in 2030'a kadar nükleer savaş başlığı sayısını 1000'e çıkarmayı ve 2027'ye kadar tüm asker gücünü yeni yapılandırılmış bir ağ altında toplamayı planladığı ifade edildi.
3.11.2021 Dünya
ABD donanma gemisinde kovid-19 paniği! 41 asker karantinada
ABD donanma gemisinde kovid-19 paniği! 41 asker karantinada ABD Deniz Kuvvetleri donanmasına ait ve San Diego'ya demirlenen USS Chafee’deki i 350 mürettebattan 41'i karantinada olduğu bilgisi paniğe neden oldu.
29.01.2021 Dünya
ABD'de 35 eyalet daha Google'a dava açtı
ABD'de 35 eyalet daha Google'a dava açtı 35 eyalet daha reklam sektöründeki rekabete aykırı uygulamaları nedeniyle internet şirketi Google'ı, "tekelcilik"ten mahkemeye verdi. Colorado Başsavcısı Phil Weiser öncülüğünde 35 eyalet başsavcısıyla ABD'ye bağlı Guam Adası ve Porto Riko, dün, başkent Washington'da Google'a antitröst davası açtı.
18.12.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD açıkladı: Dış tehditler arttı
ABD açıkladı: Dış tehditler arttı ABD Savunma Bakanı Mark Esper, ordunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele ederken başta Çin ve Rusya'dan olmak üzere ABD'ye yönelik tehditlerin tırmandığını söyledi.
4.05.2020 Dünya
ABD uçak gemisindeki vaka sayısı 655’e yükseldi
ABD uçak gemisindeki vaka sayısı 655’e yükseldi ABD'nin Theodore Roosevelt uçak gemisinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan asker sayısının 655'e yükseldiği ve gemideki 4 bin 59 askerin Guam Adası'nda karaya çıkarıldığı bildirildi.
16.04.2020 Dünya
ABD uçak gemisindeki asker corona virüsten öldü! Olay ülkede şok etkisi yaptı...
ABD uçak gemisindeki asker corona virüsten öldü! Olay ülkede şok etkisi yaptı... ABD'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1508 artarak 22 bin 116'ya çıktı. ABD’nin Theodore Roosevelt uçak gemisinde 1 asker Kovid-19 salgınında hayatını kaybederken, gemideki vaka sayısı 550’nin üzerine çıktı İngiltere'de yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 717 artarak 11 bin 329'a yükseldi.
13.04.2020 Corona Virüsü
Corona virüsün yayıldığı ABD uçak gemilerinin sayısı 3'e çıktı
Corona virüsün yayıldığı ABD uçak gemilerinin sayısı 3'e çıktı ABD donanmasına bağlı "USS Theodore Roosevelt" uçak gemisinden sonra, "USS Nimitz" ve "USS Ronald Reagan" uçak gemilerinde de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları tespit edildi.
9.04.2020 Corona Virüsü
ABD Deniz Kuvvetleri Genel Sekreteri istifasını sundu
ABD Deniz Kuvvetleri Genel Sekreteri istifasını sundu ABD Deniz Kuvvetleri Genel Sekreteri Thomas Modly, "USS Theodore Roosevelt" uçak gemisi kaptanı Brett Cozier'e yönelik ifadelerinin büyük tepki çekmesinin ardından istifasını verdi.
7.04.2020 Dünya
ABD ordusunu karıştıran mektup! Görevinden alındı
ABD ordusunu karıştıran mektup! Görevinden alındı USS Theodore Roosevelt uçak gemisinin kaptanının, Kovid-19 virüsü tespit edilen personelinin tamamının karaya çıkarılmasına ilişkin Amerikan Donanması'na gönderdiği mektubu, aynı zamanda basına ve komuta zincirinin dışındaki kişilere de gönderdiği gerekçesiyle görevinden alındığı bildirildi.
3.04.2020 Dünya
Corona dehşeti: Savaşta değiliz, ölmelerine gerek yok
Corona dehşeti: Savaşta değiliz, ölmelerine gerek yok Pasifik'teki Guam adasında karantinaya alınan ABD'nin USS Theodore Roosevelt Uçak Gemisi Kaptanı Brett Crozier, ABD Donanmasına mektup yollayarak, gemideki tüm personelin karaya çıkarılıp karantinaya alınması için yardım talebinde bulundu.
31.03.2020 Dünya
Türkiye corona vaka sayısı kaç oldu? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından açıklandı!
Türkiye corona vaka sayısı kaç oldu? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından açıklandı! Corona virüsü haritası vaka sayısı arttıkça merak ediliyor. Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan yeni tip corona virüsü (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 339 bini aştı. Kovid-19 görülen ülkelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip corona virüsü vaka sayısını 339 bin 181 olarak bildirdi. Sitedeki verilere göre, Kovid-19 nedeniyle toplam 14 bin 703 kişi öldü ve 99 bin 14 kişi iyileşti. Corona virüsü hangi ülkelerde var, vaka sayıları nelerdir? Dünya’da ve Türkiye’de Corona virüsü bulaşan kişi sayısı ile İnteraktif, canlı Corona Virüsü haritası...
23.03.2020 Corona Virüsü
4 ülke AB'nin kara listesine girdi
4 ülke AB'nin kara listesine girdi Avrupa Birliği (AB), vergi alanında iş birliği yapmayan ülkeleri içeren kara listesine Birleşik Krallık'a bağlı Cayman Adaları ile Palau, Panama ve Seyşeller'i ekleme kararı aldı.
18.02.2020 Dünya
ABD'den bombardıman uçağıyla gözdağı
ABD'den bombardıman uçağıyla gözdağı Kore Yarımadası ve Japonya yakınlarında ABD silahlı kuvvetlerine ait bir B-52 stratejik bombardıman uçağı ile Global Hawk insansız hava aracının tespit edildiği bildirildi.
11.12.2019 Dünya
ABD’de saatler geri alındı
ABD’de saatler geri alındı ABD'de yaz saati uygulamasının sona ermesiyle Türkiye-ABD arasındaki saat farkı 3 Kasım itibarıyla 1 saat arttı.
3.11.2019 Dünya
AB ülkeleri Suudi Arabistan'ı içeren 'kara listeyi' reddetti
AB ülkeleri Suudi Arabistan'ı içeren 'kara listeyi' reddetti AB Konseyi, Suudi Arabistan'ın da yer aldığı terörün finansmanı ve kara para aklama ile mücadelede başarısız ülkeler listesini reddetti.
7.03.2019 Dünya
Suudi Arabistan, AB'nin kararını esefle karşıladı
Suudi Arabistan, AB'nin kararını esefle karşıladı Suudi Arabistan, Avrupa Birliği'nin (AB) kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele standartlarına uymadığı için kara listeye alması karşısında üzüntü duyduğunu belirtti.
14.02.2019 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'a AB'den şok!
Son dakika... Suudi Arabistan'a AB'den şok! AB, Suudi Arabistan'ı, terörün finansmanı ve kara para aklama ile mücadelede başarısız ülkeler listesine ekledi
13.02.2019 Dünya
ABD'den Çin'e karşı B-52 hamlesi
ABD'den Çin'e karşı B-52 hamlesi ABD Hava Kuvvetlerine bağlı bir B-52 nükleer kapasiteli bombardıman uçağının, iki Japon savaş uçağı eşliğinde Çin'in "Hava Tanımlama Sahası" olarak ilan ettiği Doğu Çin Denizi'ndeki adalar üzerinde gövde gösterisi yaptığı bildirildi.
26.09.2018 Dünya
Guam'da 6,4 büyüklüğünde deprem
Guam'da 6,4 büyüklüğünde deprem Pasifik Okyanusu'ndaki ABD'ye ait Guam Adası açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.09.2018 Dünya
Görüşme sonrası Trump'tan tarihi açıklama: Durduruyoruz
Görüşme sonrası Trump'tan tarihi açıklama: Durduruyoruz ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile müzakereler devam ederken, Kore Yarımadası'nda Güney Kore ile yaptıkları askeri tatbikatları durduracaklarını açıkladı.
12.06.2018 Dünya
ABD savaş uçaklarından tehlikeli manevra
ABD savaş uçaklarından tehlikeli manevra CNN International, Amerikan B-52 bombardıman uçaklarının Güney Çin Denizi'ne giriş yaptığını ve Çin'in füze üsleri inşa ettiği Spratly Adası'nın üstünden geçtiğini duyurdu.
28.04.2018 Dünya
Son dakika: ABD, eğittiği teröristleri Afrin'e getirdi! Guam'da...
Son dakika: ABD, eğittiği teröristleri Afrin'e getirdi! Guam'da... ABD, PKK'nın büyük hezimet yaşadığı Afrin'e, 1990'lı yıllardan bu yana Guam adasında özel eğitim verdiği teröristleri getirmeye başladı. ABD'nin yurt dışındaki en büyük ikinci üssü Guam'da PKK'lılara uçak ve helikopter kullanımı ile antitank, uçaksavar ve dijital mayın eğitimi veriliyor.
5.03.2018 Dünya
ABD'nin Guam Adası yakınlarında 6.0 büyüklüğünde deprem
ABD'nin Guam Adası yakınlarında 6.0 büyüklüğünde deprem ABD'nin Pasifik adaları Northern Mariana ve Guam Adası yakınlarında 6.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.02.2018 Dünya
Savaş çanları çalıyor! Yeni yığınak...
Savaş çanları çalıyor! Yeni yığınak... ABD Pasifik Kuvvetleri Komutanlığı’nın, Kuzey Kore tehdidine karşı 200 havacı asker ve üç B-2 hayalet tipi bombardıman uçağını Büyük Okyanus’taki Guam adasına gönderdiği bildirildi.
11.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Guam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.