Grup Seks

Grup Seks

Son dakika grup seks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grup seks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grup seks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Seks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup seks gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 grup seks haberi bulunmuştur. Tüm grup seks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
Ebru Polat sosyal medyadan gelen itirafı ifşa etti!
Ebru Polat sosyal medyadan gelen itirafı ifşa etti! Şarkıcı Ebru Polat sosyal medyada takipçileriyle soru-cevap yapıyor. Sık sık gelen soruları paylaşan ve zaman zaman da kendi itirafta bulunan Ebru Polat son olarak "Ormanda grup seks yaptım" itirafına çok sinirlendi.
6.06.2022 Magazin
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı...
Büyük skandal patladı! Avrupalı vekil rezalete imza attı... Son dakika haberine göre; Avrupa Parlamentosu Üyesi Jazsef Szajer, hem koronavirüs tedbirlerini hiçe sayıp hem de seks partisine katılınca siyasi kariyeri son buldu. Hafta sonu şahsi gerekçelerle istifa ettiğini açıklayan Szajer, bugün Belçika'da sokağa çıkmanın yasak olduğu bir dönemde başkent Brüksel'de grup seks partisine katıldığını itiraf etti. Szajer, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın lideri olduğu muhafazakâr Fidesz Partisi'nde siyaset yapıyordu.
1.12.2020 Dünya
Filmler de bile bu kadarı olmaz! Kilisede cinsel içerikli film çeken rahip iş üstünde yakalandı
Filmler de bile bu kadarı olmaz! Kilisede cinsel içerikli film çeken rahip iş üstünde yakalandı Louisiana, Pearl River'dan Katolik bir rahip olan Travis Clark, kilisede iki kadınla grup seks yaparken basıldı.
9.10.2020 Dünya
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama...
Belediye başkanı itiraf etti! Videodaki öpüşen benim ama... 2 ay boyunca S.T. isimli kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile birlikte 4 kişinin savcılık ifadelerine Hürriyet ulaştı. Hakkındaki iddialara ilişkin “6 yıldır mücadele ettiğim rant çetesinin bir iftirasıdır” cevabını veren Atabay ifadesinde, “1 numaralı videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil. Kutlama yapıyorduk. Söz konusu anı ölümsüzleştirmek için videoya aldık” dedi.
22.09.2020 Gündem
Arap playboyların gizli yaşamı
Arap playboyların gizli yaşamı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şarika’da tahtın vârisi olarak gösterilen Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, geçen hafta Londra’nın en pahalı semtlerinden birindeki dairesinde düzenlenen seks ve uyuşturucu partisinin ardından ölü bulundu. Bu trajik son, kimi Arap prenslerinin neden olduğu daha önceki vakaları da hatırlattı
7.07.2019 Dünya
Tapınakta skandal olay! Budist rahipler...
Tapınakta skandal olay! Budist rahipler... Tayvan'daki Chongfo Tapınağı'nda bir budist rahibin eşcinsel grup seks partisi düzenlediğini gösteren görüntüler ortaya çıktı.
23.11.2018 Dünya
En yetkili imammış!
En yetkili imammış! Geçtiğimiz günlerde saklandığı evde yakalanan Tarkan Yavaş ve 4 kişi dün sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
13.10.2018 Gündem
Efsaneden olay yaratan itiraflar!
Efsaneden olay yaratan itiraflar! İngiliz rock grubu Beatles'ı, John Lennon ve Paul McCartney birlikte kurmuştu. Paul McCartney (76), 38 yıl önce ölen John Lennon ile dostluğuna ilişkin ses getiren açıklamalar yaparken, bazı konularda biraz fazla detaya girmesi dikkati çekti.
13.09.2018 Magazin
Adnan Oktar grubundan ayrılanlardan şok itiraflar: Kadınları cazibeli göstererek...
Adnan Oktar grubundan ayrılanlardan şok itiraflar: Kadınları cazibeli göstererek... Adnan Oktar ve grubunun kendilerini mağdur ettiğini öne süren Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün ve Yılmaz Kuruca yaşadıklarını anlattı.
13.07.2018 Gündem
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu...
Eski 'kedicik'ten bomba itiraf! Cinsel ilişkiye giremiyordu... Adnan Oktar grubundan 2017’de ayrılan ve ‘eski kedicik’ olarak tabir edilen Ceylan Özgül,örgüt içinde geçmişte yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlattı. Özgül, Adnan Oktar'ın hastalığından dolayı kadınlarla cinsel ilişkiye giremediğini de söyledi.
12.07.2018 Gündem
Grup cinsel ilişki sırasında işkenceyle öldürüldü!
Grup cinsel ilişki sırasında işkenceyle öldürüldü! Almanya'da geçtiğimiz yıl cesedi bulunan kadının, cinsel ilişki partneri bulmak için internette paylaşımlar yaptığı ve bir çift ile buluştuktan sonra grup ilişki esnasında işkence görerek öldürüldüğü anlaşıldı.
29.06.2018 Dünya
Ünlü yıldıza ölümünden sonra morgda da tecavüz!
Ünlü yıldıza ölümünden sonra morgda da tecavüz! Rus aktris Oksana Aplekaeva'nın ölümünden sonra kaldırıldığı morgda tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Mankenstar yarışmasıyla Rusya çapında ünlenen Oksana defalarca tecavüz edilerek öldürülmüştü.
7.02.2018 Dünya
Eşini öldürten kadın: Üzerime benzin döküp yaktı
Eşini öldürten kadın: Üzerime benzin döküp yaktı DİYARBAKIR'da, kendisine şiddet uygulayan ve aldattığından şüphelendiği eşi Aziz Demir'i (40), Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü 10 bin lira karşılığında kiralık katile öldürttüğü iddiasıyla tutuklanan Nuriye Demir'in (33) 'haksız tahrik altında tasarlayarak eşini öldürmeye azmettirme' suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Gözyaşları arasında savunması alınan sanık Nuriye Demir, 19 yıldan bu yana şiddet gördüğünü belirterek, "Üzerime benzin döküp yaktılar. Beni ahırda kürekle dövdüler. Bana elektrik verdi. Başka erkeklerle ilişkiye girmeye zorladı" dedi.
5.02.2018 Yaşam
Cinsel istismara uğrayan kızdan kan donduran ifadeler!
Cinsel istismara uğrayan kızdan kan donduran ifadeler! İzmir'deki annesi Songül G.'nin, "Sana her konuda yardımcı olacak" diyerek yanına gönderdiği V.A.'nın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, para karşılığı başka erkeklere pazarlamaya çalıştığı iddiasıyla şikayetçi olan 18 yaşındaki N.G., açılan davada anne ve babasının kendisini seks işçisi olarak çalıştırmak istediğini öne sürdü.
28.10.2017 Yaşam
Grup seks konulu tezini sundu, doktora derecesi aldı!
Grup seks konulu tezini sundu, doktora derecesi aldı! Birmingham City Üniversitesi akademisyenlerinden Scoats, bugüne kadar eşi benzeri olmayan bir çalışmaya imza attı. Akademisyen, threesome tezi için çok sayıda genç kadın ve erkekle röportaj yaptı.
20.10.2017 Dünya
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...'
Ünlü sporcunun seks skandalı! 'Takım arkadaşlarıyla...' Penthouse dergisinin eski güzellerinden Belinda Medlyn, Ragbi oyuncusu Bodene Thompson ile yaşadığı cinsel birliktelikle gündemde...
13.09.2017 Dünya
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı
Vatikan’ı sarsan eşcinsel skandalı Vatikan polisinin geçtiğimiz ay, Papa’ya yakın isimlerden Kardinal Coccopalmeiro’nun yardımcısını, evinde eşcinsel grup seks partisi düzenlerken suç üstü yakaladığı ortaya çıktı.
6.07.2017 Dünya
Kadın doktorların kavgası karakolda bitti!
Kadın doktorların kavgası karakolda bitti! İzmir'de iki kadın doktorun dedikodu kavgası karakolda bitti
18.03.2017 Yaşam
Tecavüz iddiasına 2 beraat
Tecavüz iddiasına 2 beraat ANTALYA'da, eski eşi 42 yaşındaki Nermin A.'nın kuzeni S.A.'ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 36 yaşındaki Halit T., kadının şikayetini geri çekmesi nedeniyle, ilk duruşmada beraat etti. 'Özel hayatın gizliliğini ihlal etmek' ve 'nitelikli cinsel saldırı' suçlarından yargılanan Nermin A. da beraat etti.
4.01.2017 Yaşam
Parmak keserek başlayan aşk kurşunla bitti
Parmak keserek başlayan aşk kurşunla bitti Zonguldak’ta, kocasını silahla vuran Hülya A., “Bana aşkını ispat etmek için yüzük parmağını kesip uçurumdan atmıştı. Evlendik. Nikâhtan 5 gün sonra şiddet başladı. Hayatımı zindana çevirdi” dedi
8.11.2016 Yaşam
Vahşet! Grup seksten sonra öldürüp...
Vahşet! Grup seksten sonra öldürüp... 31 yaşındaki bir kadınla önce seks yapıp daha sonra öldürüp bedenini parçalayan caniler kadının parçalarını pişirip yedi.
17.06.2021 Dünya
Binbaşı 'kumpası' anlattı!
Binbaşı 'kumpası' anlattı! FETÖ/PDY, kendi mensuplarını general, amiral yapıp Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) üst yönetimini ele geçirmek için muhalif gördüğü kişilere karşı ‘kumpas’ olarak adlandırılan soruşturmalar ve davalar açtı. Çok sayıda subay ‘genel ahlaka aykırı davranışlarda bulundukları’ iddiasıyla TSK’dan ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
İspanya'da grup seks skandalı!
İspanya'da grup seks skandalı! La Liga ekibi Eibar'da futbolcular Sergi Enrich ve Antonio Luna, seks skandalına imza attı.
6.10.2016 İspanya
Alp Buğdaycı kimdir?
Alp Buğdaycı kimdir? Eski haber spikeri Alp Buğdaycı kimdir? Metin Kaçan ile beraber 1995 yılında başlayan dava sonucunda hapse mahkum edilen Alp Buğdaycı şimdi nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Alp Buğdaycı'nın bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Seks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup seks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.