Grup Hepsi

Grup Hepsi

Son dakika Grup Hepsi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grup Hepsi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grup Hepsi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Hepsi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup hepsi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.857 grup hepsi haberi bulunmuştur. Tüm grup hepsi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu!
Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Emir Medina ile 2020'de hayatını birleştiren, bir yıl sonra Karla adında bir kızı dünyaya gelen şarkıcı Cemre Kemer, ikinci kez anne olma mutluluğu yaşadı.
27.04.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti
Grup Hepsi’nin Yasemin’i sörf tahtasında çocuklar gibi eğlendi! Görenleri gülümsetti 'Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, Bodrum'da tatile devam ediyor. Müziğe verdiği arada spor eğitmenliğine yönelen 36 yaşındaki Yürük arkadaşıyla birlikte Bodrum Yalıkavak'ta sörf tahtası üzerinde eğlenceli anlar yaşadı. Kameralara yansıyan görüntüler gülümsetti.
26.08.2023 Magazin
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim
Yasemin Yürük: Şarkı söylemeye devam edeceğim 2000’li yılların en popüler gruplarından biri olan Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündemde. 2014 yılında Hepsi grubu kariyerini noktaladı. Ünlü müzik grubunun ayrılmasından sonra spor yaşamına ağırlık veren Yürük, geçtiğimiz günlerde Hepsi'nin yeniden bir araya gelmeyeceğini açıklamıştı. Yürük ise yıllar sonra “Düştüm Gülüşüne” şarkısıyla müzik dünyasına döndü. Yürük, “Şarkı söylemeye devam edeceğim. Oyunculuğa da dönmek istiyorum” dedi.
21.08.2022 Magazin
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş!
Cemre Kemer: Annelik sonsuz bir okul gibiymiş! Kızı Karla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Cemre Kemer, Anneler Günü mesajını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, "Bu konuda henüz yeniyim ama her bebek ya da çocuk kendine özgü... Doğru yapmaya, gelişerek yetiştirmeye çalıştıktan sonra hepimiz iyi anneleriz. Bu iş, sonsuz bir okul gibiymiş. Çok heyecanlı ve eğlenceli. Her günü ayrı macera olan bir okul..." dedi
9.05.2022 Güzeller
Fatih Terim, Lazio maçı öncesi Marcao kararını açıkladı
Fatih Terim, Lazio maçı öncesi Marcao kararını açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolculardan Halil Dervişoğlu, Lazio maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
15.09.2021 Futbol
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu!
Yasemin Yürük direk dansıyla gündem oldu! 2000'li yıllarda şarkılarıyla kendilerinden söz ettiren Hepsi Grubu'nun solisti Yasemin Yürük, direk dans yaptığı videoyla sosyal medyaya damga vurdu.
11.04.2019 Magazin
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Çıkardığı albümlerle milyonların sevgilisi olan Murat Boz'un özel hayatı oldukça merak ediliyor. Peki şarkıları dillere pelesenk olan Murat Boz kimdir? İşte Murat Boz hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Murat Boz kimdir?
Murat Boz kimdir? Genç kızların sevgilisi olarak piyasaya giriş yapan aradan geçen dönemde bir popstar haline dönüşen Murat Boz kimdir? Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz gündemden düşmüyor. Kulislerde çiftin evlilik kararı aldığı konuşuluyor. Peki Murat Boz kimdir? Ayrıntılı bilgiler haberimizde...
29.03.2016 Magazin
Dürüst: Lige kalite gelecek
Dürüst: Lige kalite gelecek TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, 14 yabancı kuralının lige kalite getireceğini söyledi.
28.07.2015 Süper Lig
Sürpriz proje
Sürpriz proje Hepsi grubuyla adını duyuran Cemre Kemer, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkez’inde objektiflere yansıdı...
22.07.2015 Magazin
Rusya başrolde...
Rusya başrolde... - Louis Vuitton, Balmain ve Valentino gibi dünyaca ünlü modaevleri bu sezon koleksiyonlarında yerel desenler ve özellikle Faberge desenlerine oldukça fazla yer veriyor...
8.09.2012 Arşiv
Evlenmeden olmaz
Evlenmeden olmaz Türk ergenlerin 'muhafazakarlaştığını' gösteren araştırmadan ilginç sonuçlar...
14.02.2011 Yaşam
PKK tarikatı çarşamba ayetleriyle yönetiliyor!
PKK tarikatı çarşamba ayetleriyle yönetiliyor! PKK'nın kurucusu örgütü anlattı
29.09.2021 Gündem
Bakanın donup kaldığı an
Bakanın donup kaldığı an Pal Fm Müzik Ödülleri' töreninde gecenin olayı Kültür Bakanı Günay'ın Manga'ya ödül verdiği sırada oldu...
29.09.2021 Gündem
NBG’de yönetim toplantılarının konuşma dilini değiştiren Türk
NBG’de yönetim toplantılarının konuşma dilini değiştiren Türk 18 ay önce Finansbank’ın çoğunluk hissesini alıp Türkiye’ye adım atan National Bank of Greece (NBG), en hızlı büyümesini gerçekleştirdiği Türkiye dahil 6 ülkeyi Finansbank Grup CEO’su Ömer Aras’a emanet etti
24.02.2008 Ekonomi
Bu konserleri ajandanıza not ettiniz mi?
Bu konserleri ajandanıza not ettiniz mi? Yaz geceleri, Türkiye'nin dört bir yanında güçlü seslerin şarkılarıyla daha da eğlenceli bir hale gelmeye devam ediyor
25.08.2006 Arşiv
Eski-yeni Sezen Aksu şarkıları Türkiye'nin dört bir yanında
Eski-yeni Sezen Aksu şarkıları Türkiye'nin dört bir yanında Yaz gecelerini daha da renklendiren konserlerde, Sezen Aksu 16 Ağustos'tan itibaren Pepsi Türkiye Turnesi'ne çıkıyor
14.07.2006 Arşiv
"Grup HEPSİ" fırtına gibi esti!..
"Grup HEPSİ" fırtına gibi esti!.. Türkiye'nin dört bir yanındaki yazlık eğlence mekanları, renkli şovlar ve konserlerle bir biri ardına sezona "Merhaba" diyor..
26.06.2005 Magazin
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Hepsi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup hepsi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.