Göz Kapağı Düşüklüğü

Göz Kapağı Düşüklüğü

Son dakika Göz kapağı düşüklüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Göz kapağı düşüklüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Göz kapağı düşüklüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Kapağı Düşüklüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz kapağı düşüklüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 göz kapağı düşüklüğü haberi bulunmuştur. Tüm göz kapağı düşüklüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı!
Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? Sergen Yalçın’ın son halini görenler şaşırdı! Sergen Yalçın’ın son hali görenleri şaşırttı. Katıldığı bir televizyon programında Sergen Yalçın’ın yüzündeki değişim dikkat çekti. Sergen’i görenler sosyal medyada estetik yorumları yaptı. Peki, Sergen Yalçın estetik mi yaptırdı? İşte Sergen Yalçın’ın son hali…
2.11.2022 Magazin
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir?
Dinamik bir yüz için hangi işlemler tercih edilebilir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, dinamik ve genç bir yüz görünüme kavuşmak isteyenlerin tercih edebileceği işlemleri derledi.
20.01.2022 Sağlık
Göz hastalıklarında yeni teknolojiler yüz güldürüyor!
Göz hastalıklarında yeni teknolojiler yüz güldürüyor! Göz kuruluğu, arpacık, çeşitli göz iltihapları, göz kapağı düşmesi ve sarkması gibi göz hastalıklarının tedavilerinde artık yeni teknolojiler uygulanıyor. Modern teknolojilerin kullanıldığı yeni tedavi alternatifleri ile bu hastalıkların artık daha hızlı tedavi edilebildiğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Burcu Usta Uslu, yara yeri iyileşme mekanizmasını tetikleyici özelliğiyle kullanılan cihazlar sayesinde, göz kapağı sarkmaları ve düşüklüğünden göz çevresinde kötü huylu olmayan kitlelere kadar pek çok sorun çözüme kavuştuğunu söyledi.
31.10.2021 Sağlık
Göz tembelliği neden olur?
Göz tembelliği neden olur? Gözün farklı hastalıklarından veya yapısal farklılıklarından kaynaklanarak, erken tedavi edilmez ise kalıcı görme azlığına yol açabilen göz tembelliği ile ilgili merak edilenlerini Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Muhsin Eraslan sizler için anlatıyor.
16.09.2021 Sağlık
Çocuklarda göz tembelliği görme kaybına neden olabilir
Çocuklarda göz tembelliği görme kaybına neden olabilir Ambliyopi (körelmiş görme yetisi) çocuklarda sıkça rastlanan bir görme kaybı nedeni olduğunu söyleyen Op.Dr. Murat Ferliel, “Göz tembelliği erken tanı ve doğru tedavi ile tamamen düzeltilebildiği gibi, geç kalındığı zaman da hayat boyu kalıcı olabilmektedir” dedi.
24.06.2021 Sağlık
Göz kapağı düşüklüğü hakkında bilinmesi gerekenler
Göz kapağı düşüklüğü hakkında bilinmesi gerekenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı düşüklüğü hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
14.04.2021 Sağlık
Göz kayması artış gösterdi
Göz kayması artış gösterdi Koronavirüs döneminde değişen yaşam şekliyle birlikte çocukların çok fazla telefon ve tablet bilgisayar başında zaman geçirmeye başladığını söyleyen Op. Dr. Mehmet Bülent Doğu, “Bu durum çocuklarda, herhangi bir genetik yatkınlık veya bir göz bozukluğu olmamasına rağmen göz kaymalarında artışlara neden oldu” dedi.
3.04.2021 Sağlık
Tiroid hastalıkları dikkatli göz muayenesi gerektiriyor
Tiroid hastalıkları dikkatli göz muayenesi gerektiriyor Tiroid hastalıklarının vücuttaki birçok organ gibi gözler üzerinde de olumsuz etki yaratabildiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Yasin Özcan tedavi olunmadığı sürece kalıcı görme kaybına neden olabilecek ciddi göz sorunlarıyla karşılaşılabileceğinin altını çizdi. Özcan, özellikle ameliyat sonrası göz muayenelerinin aksatılmaması gerektiğini belirtti.
29.03.2021 Sağlık
Göz kapağı estetiği hangi durumlarda yapılır?
Göz kapağı estetiği hangi durumlarda yapılır? Doğuştan veya yaşa bağlı olarak sonradan oluşan göz kapağı düşüklüğü farklı sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Göz kapağı estetiği ile doğuştan gelen üst göz kapağı düşüklüğü, üst göz kapağının işlevini yitirmesi, yaşlılığa bağlı gelişen kırışıklıklar ve sarkmalar ile göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklar kurtulmak mümkün. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer konu hakkında bilgi verdi.
15.02.2021 Sağlık
Çocuklarda dijital göz yorgunluğuna dikkat
Çocuklarda dijital göz yorgunluğuna dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Ulaş, çocukların görme duyularının gelişim takibi ve tedaviye hızlı cevap vermesi nedeniyle çocukların ve bebeklerin rutin göz muayenelerinin ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti.
24.08.2020 Sağlık
Göz kapağı estetiğinde merak edilenler
Göz kapağı estetiğinde merak edilenler Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı estetiği hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı.
14.02.2020 Sağlık
Bu belirtiler akciğer kanserinin habercisi olabilir
Bu belirtiler akciğer kanserinin habercisi olabilir Akciğer kanserinin Türkiye’de en sık görülen ve yaşam kaybına neden olan kanser türlerinden olduğunu söyleyen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Seha Akduman, bazı hastalarda ise erken dönemde de belirti verebileceğine dikkat çekti. Dr. Akduman, “Bu belirtiler dikkate alındığında hastalığı erken yakalamak ve tedavide daha etkin sonuçlara ulaşmak mümkün” dedi.
19.11.2019 Sağlık
Göz kapağı düşüklüğüne dikkat!
Göz kapağı düşüklüğüne dikkat! Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer, “Göz çevresinde görülen sorunlar birçok kişinin canını sıkar ve hatta psikolojisini de olumsuz yönde etkiler. Bu sorunlardan biri de göz kapağı düşüklüğüdür” dedi.
25.10.2019 Sağlık
Botoks tedavisinin uygulandığı 5 sağlık sorunu
Botoks tedavisinin uygulandığı 5 sağlık sorunu Yüz bölgesindeki mimik çizgilerinin neden olduğu kırışıklıklardan kurtulmak isteyenler botoks sayesinde daha genç görünebiliyor. Birçok sağlık sorununun tedavisinde de kullanılan botoksu, tecrübeli uzman hekimlerin steril alanlarda uygulaması gerekiyor. Dr. Mehmet Severcan, botoks hakkında bilgi verdi.
23.10.2019 Sağlık
Göz kapağındaki sarkmaya dikkat!
Göz kapağındaki sarkmaya dikkat! Günümüzde göz kapağı estetiğinin hem erkeklere hem de kadınlara başarıyla uygulanan bir işlem olduğunu söyleyen Op. Dr. Zeynep Türkşen, “Göz kapaklarındaki sarkma kişinin gözlerinin ve göz kapaklarının daha erken yorulmasına neden olur. Bu ameliyat ile göz kapağı sarkmasının neden olduğu sağlık sorunlarından ve estetik problemlerden aynı anda kurtulması sağlanabilir” dedi.
4.10.2019 Sağlık
Okul öncesi gözlere dikkat
Okul öncesi gözlere dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Ersöz, okul öncesi çocuklarda göz sağlığı hakkında açıklamalarda bulundu.
2.09.2019 Sağlık
Çocuklarda göz problemlerine dikkat
Çocuklarda göz problemlerine dikkat İlker İncebıyık, çocuklarda göz problemine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
3.06.2019 Sağlık
Gözlerde oluşan problemlere dikkat
Gözlerde oluşan problemlere dikkat Op. Dr. İlker İncebıyık, okuloplastik yöntemi hakkında bilgi verdi.
21.05.2019 Sağlık
Doğduktan sonra ilk kez 2 gözüyle gördü
Doğduktan sonra ilk kez 2 gözüyle gördü Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan Salih Akkuş, doğuştan kapalı olan sol gözünün ameliyatla açılmasının mutluluğunu yaşıyor.
26.04.2019 Sağlık
Şaşılık ameliyatı risklerinden korunmak mümkün
Şaşılık ameliyatı risklerinden korunmak mümkün Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Hüseyin Çağatay, gözler doğru hizalanmadığında ve gözlerden birinin bir nesneye odaklandığında diğerinin farklı bir yöne bakması şeklinde tanımlanan şaşılığın tedavi yöntemlerine ilişkin bilgiler verdi. Gözlük ve botoksun yanı sıra gerek görüldüğünde şaşılıkta cerrahi müdahalenin yapıldığını kaydeden Dr. Çağatay, ameliyat sonrası oluşabilecek risklerden korunmanın mümkün olduğuna dikkat çekti.
16.01.2019 Sağlık
Gözlerdeki 6 önemli tehlikeye dikkat!
Gözlerdeki 6 önemli tehlikeye dikkat! Yeni doğan bebeğinizin sağlıklı ve mutlu olması en büyük dileğiniz… Hiç kuşkusuz gözlerinizi çocuğunuzdan, o ışıl ışıl parlayan minik gözlerinden alamıyorsunuz… Peki, gözlerinin içine sıkça baksanız da dikkatinizden kaçan bazı belirtiler olabilir mi?
5.12.2018 Sağlık
Bebeklerde ve çocuklarda göz kapağı düşüklüğüne dikkat
Bebeklerde ve çocuklarda göz kapağı düşüklüğüne dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Melih Türe: "Göz kapağı düşüklüğü kalıcı göz tembelliğine sebep olabilir"
30.07.2018 Sağlık
Göz kapağı düşüklüğü baş ağrısı yapabilir!
Göz kapağı düşüklüğü baş ağrısı yapabilir! Plastik Cerrah Dr. Tuna, göz kapağı düşüklüğünün baş ağrısı gibi sorunlara neden olabileceğini söyledi.
27.02.2017 Sağlık
Uzmanlardan göz tembelliği uyarısı
Uzmanlardan göz tembelliği uyarısı Göz Uzmanı Operatör Dr. Özgür Bülent Timuçin, göz tembelliği rahatsızlığının bebeklik veya çocukluk döneminde meydana geldiğini belirterek vatandaşlara uyarılarda bulundu.
20.01.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göz Kapağı Düşüklüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz kapağı düşüklüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.