Botoks

Botoks

Son dakika botoks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan botoks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını botoks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Botoks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan botoks gelişmeleri de dahil olmak üzere 681 botoks haberi bulunmuştur. Tüm botoks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdü
Yaptırdığı botoks 8 yıl sonra bile başına iş açtı! Şişlikler herkesi dehşete düşürdü Tıp teknisyeni Holly Brooke, botoks yaptırdı. Ancak yaşadığı yan etki 8 yıl sonra bile kendinisini rahatsız etmeye devam etti. Yüzündeki şişkinlikler herkesi dehşete düşürdü.
27.04.2024 Yaşam
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş! Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
18.04.2024 Yaşam
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
Uzmanından botoks uyarısı! Geri dönüşü zor olabilir
Uzmanından botoks uyarısı! Geri dönüşü zor olabilir Dermatoloji Uzmanı Doktor Gülden Kökümer, botoks hakkında uyarılarda bulundu. Estetik olmak üzere birçok tıbbi alanda kullanıldığını vurgulayan Kökümer, “Doğru ellerde yapılmayan tıbbi uygulamaların geri dönüşü zor olan sonuçları olabilir” dedi.
20.03.2024 Yaşam
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024 Magazin
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi
Alerjik reaksiyonlar, görsel deformasyonlar! Uzman isimden botoks uyarısı geldi Uzmanlarca yapılmayan botoksun olumsuz reaksiyonlara yol açabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Uzman doktorlar tarafından yapılmayan botoks tedavisi, alerjik reaksiyonlara, görsel deformasyonlara yol açabilirken etkisini de çok kısa süre içinde yitirebiliyor. Yine de hastanın her durumda, botoks sonrasında dikkat etmesi gereken hususlar bulunuyor. İşlemin yapıldığı gün istenmeyen kaslara dağılım olmaması için hasta öne doğru eğilmemeli. İşlemin yapıldığı ilk 2 ila 3 saat içinde sırt üstü bile olsa yatar pozisyona gelmemeli. Uygulamanın yapıldığı bölgeye su değdirilmemeli ve alkollü içecek içilmemeli. Botoks uygulamasının yapıldığı gün kuaföre, spor salonuna ve saunaya gidilmemeli. Aynı zamanda 3 gün havuza girilmemeli. Öte yandan botoks tedavisinin yan etkilerini de bilmek gerekiyor. Bunların başında botoks enjeksiyonu sonrası morarma yer alıyor” dedi.
6.03.2024 Sağlık
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz
Stres ve uykusuzluk neden oluyor! Farkında olmayabilirsiniz Günümüzde, stres ve gerginlik gibi etkenlerden kaynaklanan diş sıkma problemleri, pek çok kişinin karşılaştığı yaygın bir sorun. Doktora gidildiğinde herhangi bir neden bulunamayan diş sıkmaları kişinin yaşam kalitesini düşürdüğü gibi pek çok sağlık sorununa da yol açıyor.
29.01.2024 Yaşam
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi Adana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024 Adana
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor Estetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023 Gündem
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyor
Fiyatlar düşük tehlike büyük! Sahte botoks için uzman isim uyardı: Hayati tehlikesi var, hastalar yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyor Sahte botoksa karşı uzman isimden uyarılar geldi. Hastanelere botoks zehirlenmesiyle başvuran hasta sayısındaki artışa dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Erkan Davarcı, “Bazı vatandaşlarda yoğun bakıma yatma ihtiyacı oluyor. Tedavide orijinal ürünleri hekimler tedarik ediyor. Ancak hekim çalıştırmayan kurumlar botoks için ürün tedarik edemez. Ruhsatsız merkezlerde ‘Bir botoksa bir dolgu’ gibi kampanyalar yapılarak hastalara çok düşük fiyatlar söyleniyor, orijinal ürünlerin o fiyatlara alınması mümkün değil” dedi.
31.10.2023 Sağlık
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar Özellikle masa başı çalışanlar için uzman isimden uyarılar peş peşe geldi. Çalışma hayatının durağanlığı sebebiyle birçok çalışanın başı bel ağrılarıyla ilgili derde giriyor. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bel ağrılarının önüne geçilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023 Sağlık
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı!
Geçmeyen ağrılara neden oluyor: Uzman isim tetikleyicileri tek tek açıkladı! Şiddetli baş ağrısı olarak bilinen migren kişinin sosyal hayatını büyük oranda etkiler. Birkaç gün boyunca süren migren atakları baş ağrısı, zonklayıcı ya da keskin olarak özellikle şakak bölgesinde görülür. Migren atakları kiminde yılda 1-2 defa, kiminde ise ay içerisinde defalarca görülebilmektedir. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, konuyla ilgili merak edilenleri açıkladı.
9.08.2023 Sağlık
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık
Cildi sıkılaştırıyor, kırışıklıkları önlüyor: Bu yağlar sayesinde estetiksiz gençleşin!
Cildi sıkılaştırıyor, kırışıklıkları önlüyor: Bu yağlar sayesinde estetiksiz gençleşin! Cilt kırışıklıkları kimi zaman 30'lu yaşların başında bile ortaya çıkabilir. Can sıkıcı olan bu durumda çeşitli kremler ya da botoks işlemleri de uygulanabilir. Ancak doğal içeriklerden faydalanarak kırışıklıklara dur demek istiyorsanız çeşitli yağlardan faydalanabilirsiniz. İşte kırışıklıkları önlemek için kullanmanız gereken yağlar...
4.08.2023 Sağlık
'Botoksum yok' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan bomba yanıt!
'Botoksum yok' diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'dan bomba yanıt! Instagram hesabından paylaştığı pozlarla yıllara meydan okuyan eski manken Nefise Karatay, bir programda yaptığı estetik açıklamasıyla gündem oldu. "Botoksum dolgum yok" diyen Nefise Karatay'a Demet Akalın'ın yaptığı yorum ise magazin gündemini salladı. İşte detaylar...
24.07.2023 Magazin
Sahte ilaç vurgunu! Çin'den Türkiye’ye uzanan çete nasıl çökertildi?
Sahte ilaç vurgunu! Çin'den Türkiye’ye uzanan çete nasıl çökertildi? Çin’den başlayıp Türkiye’ye uzanan uluslararası sahte ilaç çetesi çökertildi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Esenyurt ve Beylikdüzü’nde operasyon düzenledi. Yabancı uyruklu 2 eczacı gözaltına alındı. Peki sahte ilaçların içerisinde ne var? Milyarlarca dolarlık sahte ilaç vurgunu nasıl yapılıyor? İşte detaylar...
7.07.2023 Gündem
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu Geçen yıllarda yaşanan botoks ölümlerinden sonra yetkililer kaçak yollarla Türkiye'ye sokulan botoks ilaçlarına karşı vatandaşları uyarmış ve şüpheli kliniklere peş peşe operasyonlar düzenlenmişti. Beylikdüzü'nde meydana gelen botoks ölümü günlerce Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. Bir rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitiren Kübra Boyraz Solmazgül'ün (38) ölümüyle ilgili davada, doktor Öner Özsoyeri'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
20.06.2023 Gündem
Geçen yıl hayatını kaybedenler olmuştu! Öldüren botoksa operasyon
Geçen yıl hayatını kaybedenler olmuştu! Öldüren botoksa operasyon İstanbul'da botoks ilaçlarını kaçak yollarla Türkiye'ye sokarak sosyal medya üzerinden kliniklere satan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alınırken, değeri 4 milyon 500 bin lira olan botoks ilacı ele geçirildi. Yetkililer geçen yıllarda yaşanan botoks ölümlerine dikkat çekerek Sağlık Bakanlığı onayı olmayan ve yetkili merkezler dışında ürünlerin kullanılmaması konusunda uyarıda bulundu.
15.06.2023 Gündem
İstanbul'da 4 milyon 500 bin lira değerinde kaçak botoks ilacı ele geçirildi
İstanbul'da 4 milyon 500 bin lira değerinde kaçak botoks ilacı ele geçirildi Bakırköy’de Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon çerçevesinde piyasa değeri 4 milyon 500 bin lira değerinde olan 2 bin 44 adet dolgu botoks ilacı ve 893 adet botoks sulandırma solüsyonu ele geçirildi. Ürünleri kaçak yollarla piyasaya süren 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
14.06.2023 Gündem
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum Oyuncu, şarkıcı Yeliz Yeşilmen yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Yeşilmen, 'Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi bıraktı. Sanki roller değişiyor gibi…' dedi.
1.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Botoks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki botoks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.