Gökdeniz Kartal

Gökdeniz Kartal

Son dakika Gökdeniz Kartal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökdeniz Kartal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökdeniz Kartal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökdeniz Kartal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökdeniz kartal gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 gökdeniz kartal haberi bulunmuştur. Tüm gökdeniz kartal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökdeniz Kartal'da kampanya
Gökdeniz Kartal'da kampanya Gökdeniz Kartal'ın Haziran 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.
29.03.2016 Arşiv
Görücüye çıkıyor
Görücüye çıkıyor Gökdeniz Kartal'da örnek daire görücüye çıkıyor.
7.10.2015 Arşiv
En stil konut projesi
En stil konut projesi Gülsa İnşaat'ın Gökdeniz Kartal projesi, "Yılın en stil konut projesi" seçildi.
1.10.2015 Arşiv
Gökdeniz Kartal'a ödül
Gökdeniz Kartal'a ödül Gökdeniz Kartal projesi 'Yılın en stil konut projesi' ödülünü aldı
14.05.2015 Arşiv
Gökdeniz Kartal'da cazip kampanya
Gökdeniz Kartal'da cazip kampanya Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor.
23.06.2015 Arşiv
‘Ev’lenme teklifi!
‘Ev’lenme teklifi! Sevgililer Günü birçok sektöre canlılık getirirken, konut satışını da hareketlendirdi. Ay sonuna kadar sürecek kampanyalarda indirimler ve tatil fırsatları bulunuyor.
14.02.2015 Ekonomi
Bu projelerde yılbaşı kampanyası başladı
Bu projelerde yılbaşı kampanyası başladı İnşaat sektöründe yılbaşı kampanyaları başladı
22.12.2014 Arşiv
Kartal’da dönüşüme talip
Kartal’da dönüşüme talip Kartal’da dönüşüme talip Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, yeni projeler için çalışmaya hız verdi. Ortaklık, dönüşüm projeleri için talep topluyor KARTAL’DA nitelikli konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede arsası olan kişiler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa ettiği Gökdeniz Kartal projesi ile dikkat çeken Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı, bölgede yatırıma devam edecek. Gökdeniz Kartal’ın hızlı ilerleyen inşaat çalışmaları ve kısa sürede elde ettiği satış grafiği, arsası olanları ortaklığa yönlendiriyor. Özellikle kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde talep topladıklarını belirten Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, “Kartal’ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu. Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yapar hale geldik. 2015 yılında yine Kartal’ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve alanları 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz” diye konuştu. Satış hızlandı Gökdeniz Kartal’da başlayan 52 ay sıfır faiz kampanyasının projedeki satışları hızlandırdığına değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ise projede şu ana kadar yüzde 25 oranında satış yapıldığının altını çizdi. Satıcı, hızlı bir şekilde ilerleyen projenin söz verilen tarihten erken tamamlanabileceğinin sinyallerini verdi. Gökdeniz Kartal’da fiyatlar, 332 bin lira ile 831 bin lira arasında değişiyor
13.12.2014 Ekonomi
Gökdeniz Kartal'da kampanya
Gökdeniz Kartal'da kampanya Kentsel dönüşüm projesi Gökdeniz Kartal'da 52 ay 0 faiz
1.12.2014 Arşiv
Konutta bayram fırsatları
Konutta bayram fırsatları Kurban Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar devreye girdi...
3.10.2014 Arşiv
'Yeni Eljif Elmas' Besar Gudjufi Beşiktaş'ta
'Yeni Eljif Elmas' Besar Gudjufi Beşiktaş'ta Beşiktaş 'Yeni Eljif Elmas' yakıştırmaları yapılan Makedon yetenek Besar Gudjufi ile 5 yıllık anlaşma yaptı.
17.05.2021 Beşiktaş
Antalyasporlu Gökdeniz Bayrakdar'dan Beşiktaş'a tarihi gol!
Antalyasporlu Gökdeniz Bayrakdar'dan Beşiktaş'a tarihi gol! Beşiktaş’ın dün akşam Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı mücadeleye, konuk ekibin 18 yaşındaki genç oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar damgasını vurdu. Oyuna 77. dakikada dahil olan Gökdeniz, ilk Süper Lig maçında golünü atarak Kırmızı-Beyazlılar’a zorlu deplasmanda 1 puanı getirdi.
20.09.2020 Antalyaspor
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Maltepe, Şile, Çekmeköy, Ataşehir, Kadıköy, Tuzla ve Ümraniye'nin bazı mahallelerinde 16 Ekim'de elektrik kesintisi yapılacak.
15.10.2015 Yaşam
Dinler Bahçesi'nde cuma namazı
Dinler Bahçesi'nde cuma namazı Antalya'nın Belek ilçesinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren takımların bazı futbolcuları bugün ilçede bulunan "Hoşgörü Bahçesi"nde cuma namazı kıldılar.
16.01.2015 Fenerbahçe
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti!
248 futbolcu geldi 246 futbolcu gitti! PTT 1. Lig'deki 18 takım, birinci transfer döneminde 248 sporcuyu renklerine bağladı, 246 oyuncuyla ise yollarını ayırdı.
2.09.2014 TFF 1.Lig
Töre bitti bitiyor
Töre bitti bitiyor “Gökhan Töre ile anlaştık. Ama Rubin Kazan ile aramızda ufak pürüzler kaldı. O küçük sorunları çözdüğümüz takdirde kiralık olarak bu transferi noktalayacağız. Beşiktaş’a gelme ihtimali yüksek.”
5.06.2013 Futbol
Kumanda elden düşmez
Kumanda elden düşmez Dünya Kupası play-off maçlarının ardından Avrupa Ligleri’nde heyecan yeniden start alıyor
20.11.2009 Futbol
Kadroyu KGB bile zor cözer
Kadroyu KGB bile zor cözer ‘Defansımız iyi ama GOL ATAMIYORUZ’
29.09.2009 Futbol
Kuralar çekiliyor!
Kuralar çekiliyor! İşte Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray’ın muhtemel rakipleri
27.08.2009 Futbol
Artık top Yanal'da
Artık top Yanal'da Trabzon Başkanı Şener’den hocasına mesaj: “Teknik direktörümüzün bize verdiği transfer listesindeki isimlerin %113’ünü aldık. Bundan sonra top bizden çıktı. Artık iş Ersun Yanal’da.”
5.06.2008 Futbol
17 trilyona gitti
17 trilyona gitti Trabzon, Gökdeniz’i Rubin Kazan Kulübü’ne rekor fiyata sattı:
12.03.2008 Futbol
Biz şampiyon, Türkiye de siyah-beyaz olacak
Biz şampiyon, Türkiye de siyah-beyaz olacak Filip Holosko: Sezon sonunda Beşiktaş şampiyon olacak
2.02.2008 Futbol
Öp Bobo’nun elini
Öp Bobo’nun elini Trabzon’da önce galibiyet golünü attı, sonra 13 dakika kaleye geçip Kartal’ı kurtardı
21.10.2007 Futbol
Saldırın durmadan
Saldırın durmadan Bugünkü Trabzon-Beşiktaş maçında iki takımın da parolası aynı. VATAN YAZARLARI DERBİYİ YORUMLUYOR
20.10.2007 Futbol
Terim’den yeni sürpriz yok
Terim’den yeni sürpriz yok A Milli Takım’ın hocası Fatih Terim, Romanya özel maçına alışılmış oyuncuları çağırdı. Nihat 10 ay sonra davet aldı
18.08.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gökdeniz Kartal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökdeniz kartal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.