Girift

Girift

Son dakika girift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan girift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını girift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Girift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan girift gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 girift haberi bulunmuştur. Tüm girift haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop MIKTA konferansında konuştu
TBMM Başkanı Şentop MIKTA konferansında konuştu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Son yıllarda tecrübe ettiğimiz salgın, savaş, doğal afetler, kuraklık gibi meseleler yer küredeki her bir devletin ve hatta her bir ferdin birbirine ne kadar kestirme ve girift bağlarla bağlı olduğunu net bir şekilde göstermiştir. Dolayısıyla, küresel karşılıklı bağımlılık, ülkeler arasındaki iş birliğinin artmasını ve uluslararası sorunların çözümünde ortak çabaların sergilenmesini gerektirmektedir" ifadelerini kullandı.
9.03.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'artık işe yaramıyor' dedi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'artık işe yaramıyor' dedi ve duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuştu. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş gibi önemi ve anlamı ileride çok daha iyi anlaşılacak olan tarihi bir yönetim reformunu hayata geçirdiklerini ifade ederek, 'demokrasinin, hukuk devletinin, özgürlüklerin kurallarını kendi çıkarları doğrultusunda eğip bükenlerin, buram buram riyakarlık kokan sözleri ve tavırları artık işe yaramıyor' dedi.
15.09.2021 Gündem
Şehmuz'un şaşırtan bağlantısı!
Şehmuz'un şaşırtan bağlantısı! Girift'in yayınlanan on birinci bölümünde Şehmuz'un şaşırtan bir bağlantısı ortaya çıkıyor! Gizemli kişi tüm dengeleri değiştirecek.
22.07.2021 Televizyon
Asya'nın büyük yarası!
Asya'nın büyük yarası! Girift'in yayınlanan onuncu bölümünde Asya, geçmişiyle ilgili çok büyük bir gerçeği Vural Komiser'e açıklıyor!
19.07.2021 Televizyon
Katil kontrolünü kaybedince ekip olayı çözmeye başlıyor!
Katil kontrolünü kaybedince ekip olayı çözmeye başlıyor! Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 6. fragmanı yayında!
3.06.2021 Televizyon
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor!
İşlenen cinayetler arttıkça gerilim yükseliyor! Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 5. fragmanı yayınlandı.
27.05.2021 Televizyon
Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 4. fragmanı yayında!
Kanal D dijital özel dizisi Girift’in 4. fragmanı yayında! Vural Komiser'e davayı irdelememesi için baskı yapılıyor!
17.05.2021 Televizyon
Kanal D Dijital Özel Dizisi Girift'in 3. fragmanı
Kanal D Dijital Özel Dizisi Girift'in 3. fragmanı Kanal D Dijital Özel Dizisi Girift’in 3. fragmanı yayında! Zincire yeni isimler ekleniyor, heyecan artıyor!
12.05.2021 Televizyon
Vural Komiser geçmişiyle yüzleşiyor!
Vural Komiser geçmişiyle yüzleşiyor! Girift'in yayınlanan dördüncü bölümünde Vural Komiser geçmişteki büyük pişmanlığını hatırlıyor.
9.05.2021 Televizyon
'Girift' yayına girdi
'Girift' yayına girdi Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve YouTube kanalında ücretsiz olarak yayınlanacak internete özel dizisi ‘Girift’, cuma akşamı ilk iki bölümüyle izleyiciyle buluştu.
2.05.2021 Televizyon
Kanal D Dijital özel dizisi “Girift” başlıyor!
Kanal D Dijital özel dizisi “Girift” başlıyor! Kanal D Dijital’in, kanald.com.tr, Kanal D uygulamaları ve Youtube kanalında ücretsiz olarak yayınlanacak internete özel dizisi Girift, 30 Nisan Cuma akşamı 18.30’da ilk iki bölümüyle yayınlanmaya başlıyor.
30.04.2021 Televizyon
Kanal D Dijital’in ilk dizisi Girift’in fragmanı yayınlandı
Kanal D Dijital’in ilk dizisi Girift’in fragmanı yayınlandı Kanal D Dijital’in çok yakında ücretsiz olarak tüm platformlarında yayınlayacağı internete özel dizisi Girift’in fragmanı yayınlandı
25.04.2021 Televizyon
Girift Fragmanı
Girift Fragmanı Kanal D Dijital Özel Dizisi Girift’in fragmanı yayında!
24.04.2021 Televizyon
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır
MHP lideri Bahçeli: PKK acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücü terör örgütünün sonu nihayet gelmiştir. PKK can çekişmekte, acı içinde çırpınmakta, her yerinden dağılmaktadır." dedi.
13.04.2021 Siyaset
Kanal D’den dijitale özel dizi: "Girift"
Kanal D’den dijitale özel dizi: "Girift" Kanal D, ücretsiz olarak sadece dijital platformlarında yayınlayacağı İnternet Özel dizisi Girift için geri sayıma başladı.
2.03.2021 Televizyon
Bakan Varank: MKEK filtreli maskelerde oyuncu olarak piyasaya çıkabilir
Bakan Varank: MKEK filtreli maskelerde oyuncu olarak piyasaya çıkabilir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKEK) ait maske fabrikasını ziyareti sırasında, “MKEK de özellikle filtreli maskelerde bir oyuncu olarak piyasaya çıkabilir"dedi. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezinin (MAM) maske filtrelerini hızlı bir şekilde yerlileştirmek üzere proje başlattığını da belirten Varank, "Bunun da hazırlıklarını yapıyorlar. Önümüzdeki dönemde bu maskelerin filtrelerini de yerli olarak üretmeyi başarabileceğiz” bilgilerini verdi.
14.03.2020 Ekonomi
'Joker' izleyici rekoru kırdı
'Joker' izleyici rekoru kırdı Türkiye'de 4 Ekim'de vizyona giren "Joker", sinemaseverlerden büyük ilgi gördü.
8.10.2019 Magazin
Yargıtay'dan çok önemli "iş yerinde cinsel taciz" kararı
Yargıtay'dan çok önemli "iş yerinde cinsel taciz" kararı Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, iş yerinde cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle iş akdi feshedilen işçinin davasında, "iş akdinin feshedilmesinin çok ağır bir yaptırım olduğu" sonucuna varan yerel mahkemenin kararını bozdu. Kararda,"Cinsel taciz, muhatabının kişilik haklarına ve çalışma özgürlüğüne saldırıdır" denildi.
8.03.2019 Yaşam
Bakan Soylu'dan flaş açıklama: Başlamadan çökerttik
Bakan Soylu'dan flaş açıklama: Başlamadan çökerttik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: PKK'nın Karadeniz Bölgesi'ne açılım stratejisini sadece terör faaliyeti bağlamında düşünürsek hata ederiz. Burada kaçakçılık yollarının Karadeniz'e kaydırılması ve bu yolların kontrol edilebilmesinin altyapısını kurmaya, böylece kaybettikleri finansman kaynaklarını geri kazanmaya da çalışıyorlar. Jandarmamız ve polisimizle bu yapılanmayı çok şükür henüz başlamadan çökerttik.
13.09.2018 Siyaset
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici...
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici... 2016-17 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'nin transfer etmek istese de alamadığı Mehmet Ekici ile ilgili Beşiktaş ve Trabzon'un kapalı kapılar ardında imzaladığı 'çok gizli sözleşme' ortaya çıktı! Olcay Şahan’ı 200 bin Euro’ya Trabzonspor'a veren Beşiktaş, anlaşmaya “Mehmet Ekici, 1 Haziran 2017’den önce Beşiktaş dışında başka bir kulübe giderse Trabzonspor 1.5 milyon Euro ceza öder” maddesi koydurmuş!
13.06.2018 Beşiktaş
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 4 bin 500 organizatörü yakaladık
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 4 bin 500 organizatörü yakaladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçen yıl göçmen kaçakçılarının 4 bin 500 organizatörünü yakaladıklarını belirterek, "Türkiye olarak biz 'göçü yönetmek' tercihini kullandık oysa Avrupa 'göçü önlemek' tercihini kullandı" dedi. Soylu, "Saha baskısı ve operasyonlarla finans kaynaklarını da kurutarak özellikle sınırlarımız içinde PKK'yı neredeyse eylem yapamaz hale getirdik" diye konuştu.
12.04.2018 Gündem
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv
Org. Güler: Akın Öztürk iyi polis rolünü üstlenmiş
Org. Güler: Akın Öztürk iyi polis rolünü üstlenmiş Jandarma Genel Komutanı Org. Güler, darbe gecesi nasıl kaçırıldığını ve FETÖ’nün darbedeki rolünü ilk elden ABD’li yetkili ve uzmanlara anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Girift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki girift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.