Dijital

Dijital

Son dakika dijital haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dijital ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dijital haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dijital

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dijital gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.945 dijital haberi bulunmuştur. Tüm dijital haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024 Fenerbahçe
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde düzenlenen Sibergöz-33 Operasyonları'nda 16, 11 ilde düzenlenen Sibergöz-34 Operasyonları'nda 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir?
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir? Fabl ya da öykünce, ders verme amacı ile yazılan ve güldüren, güldürürken de düşündüren manzum öykülerdir. İnsanlara ait olan özellikler insan dışı bir varlık ile olaylar çerçevesinde anlatılır. 
22.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sibergöz operasyonunda 19 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sibergöz operasyonunda 19 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde Forex Yatırım ve Yüksek Kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-32” operasyonlarında 19 kişinin yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı.
22.04.2024 Gündem
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Otlukbeli İlçe Emniyet Amirliğiyle yapılan ortak çalışmalarda 2863 SKM suçunun önlenmesi kapsamında define avcısı yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla bir araya geldi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Dijital Heykel Holoflux Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ilgi odağı oldu
Dijital Heykel Holoflux Portakal Çiçeği Karnavalı'nın ilgi odağı oldu Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, Türk mimar ve sanatçı Güvenç Özel‘in Holoflux mimari deneyim alanı ziyaretçilerin beğenisini topladı. Holoflux'un bir önceki durağı ise 2023 yılında ABD'de düzenlenen dünyaca ünlü Coachella festivaliydi.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Dijital ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dijital haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.